Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

...Aš rodau rudens/žiemos sezono viršutinių rūbų derinukus, darbinių bus vėliau...
Paltai: taip einu į darbą, universitetą ir visur kitur, priklausomai nuo oro paltas šiltesnis ar plonesnis, rankinė viena ar kita, - nuo popierių krūvos, šalis - priklausomai nuo rankinės ir vėlgi nuo oro. Batų nerodau, bet spalvos identiškos rankinėms, priklauso nuo "apačios" - ilgaauliai juodi ar aulinukai ryžai rudi ar juodi ilgaauliai zomšiniai. Priminsiu, kad esu aukšta baltaodė vasara smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Violeta*, kur gavot tokiu graziu saliku? Is esmes grazus drabuziai, rankines nelabai mano skonio, bet kaip matau megstat si aksesuara smile.gif
Dontstop, labai patiko paltukas ir klasikines kelnes, pati kapsule vykusi, suderinta. Labai labai nepatinka rankine is darbines kapsules, manau tokia ir rubus savaime nupigina. Aisku cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 08 rugsėjo 2010 - 10:35
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 11:33)

Dontstop, labai patiko paltukas ir klasikines kelnes, pati kapsule vykusi, suderinta. Labai labai nepatinka rankine is darbines kapsules, manau tokia ir rubus savaime nupigina. Aisku cia tik mano nuomone smile.gif

Nėra ko norėt, rankinė tekainavo 20 lt smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Malena 4u.gif , tai jau savo problemą dėsčiau...esu aukšta, sunkiai sau randu viską...kai randu tinkamą paltą ilgom rankovėm iki kelių, nes po juo gi pasivilkt dar kažką reikia, savo stiliaus, perku - visi šie paltukai maždaug per 3 m supirkti arba pasiūti. Kad nenusibostų tas per tą patį, tai turiu daug skarų, šalikų, šalių - čia tik dalis prie viršutinių rūbų, aksesuarus gal kada visus krūvoj nufotkinsiu, bet iš esmės ,taip - šalius, rankines mėgstu, ir traukia kaip matot, tokie gana nuobodūs ir panašūs - mano draugės stebėdavos, kam perku vienodus rankinukus ir batus smile.gif Nežinau, ar čia viskas tinka ir suderinta, sudėjau kaip nešioju, galit siūlyt kas keistina smile.gif

Šalius, skaras mezga man...Čia SM yra puikių mezgėjų, kurios mezga įstabius dalykus. Mano mezgtiniai visi rankų darbo, šaliai irgi - mezgė Sm mezgėjos iš Vilniaus, jei reikės, galėsiu rekomenduot 4u.gif ..Na, ir uošvienė mezga dailiai wub.gif Pirkti nerasdavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 10:45
Kokios jūs šaunuolės, kad nepatingėjot nufotkint, aš tik internetines foto turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 11:44)
Nežinau, ar čia viskas tinka ir suderinta, sudėjau kaip nešioju, galit siūlyt kas keistina smile.gif

Man atrodo, kad viskas priderinta thumbup.gif Aš tik prie šviesaus palto nederinčiau juodos rankinės ir tai nebūtinai g.gif čia jau jei labai kabinėtis biggrin.gif
Atsakyti
Dontstop, man komplimentas tai iš tavęs 4u.gif žinot - gi nedrąsu rodytis internete savo skudurėlius, tik gėles auginamas iki šiol rodydavau viešai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 10:52
Dontstop, tokiu atveju manau verciau isvis nepirkti schmoll.gif Mano subjektyvia nuomone nelabai ji tinkama i pokalbius del darbo.

QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 11:44)
Šalius, skaras mezga man...Čia SM yra puikių mezgėjų, kurios mezga įstabius dalykus. Mano mezgtiniai visi rankų darbo, šaliai irgi - mezgė Sm mezgėjos iš Vilniaus, jei reikės, galėsiu rekomenduot 4u.gif ..Na, ir uošvienė mezga dailiai wub.gif Pirkti nerasdavau...

O brangiai atseina saliai ir skaros pas mezgejas is sm?
Mane labai zavi masininio mezgimo. Rankiniu kai mezga tarpai daznai nemazi palieka, man juos perpucia ir kazkaip salta, o va masininio atrodo tankesnis mezgimas. O ir grazu man labai, seniai tokiu noriu, bet nerandu.

Del vienodumo, tai jei patinka ir perkat, man panasiai, perku vieno panasaus man graziausio stiliaus. Taciau jusu rubu spalvinos gan idomios, nenuvalkiotos.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 11:52)
Dontstop, man komplimentas tai iš tavęs  4u.gif  žinot  - gi nedrąsu rodytis internete savo skudurėlius, tik gėles auginamas iki šiol rodydavau viešai  blush2.gif

Nu jau, ar aš kokia stiliaus žinovė biggrin.gif o kad nedrąsu, tai tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 11:53)
Dontstop, tokiu atveju manau verciau isvis nepirkti schmoll.gif  Mano subjektyvia nuomone nelabai ji tinkama i pokalbius del darbo.

O kokia tiktų, gal galima kokius pvz iš interneto? smile.gif
Atsakyti
Rankinis mezgimas rankiniam nelygus. Tarkim mano sesuo mezga minkštai, o aš kietai, mano mezginiuose tarpų nėra, net kai rašte jie turi būti, turiu pasistengti, kad nesuspausti.

Ir dar nuo rašto priklauso, ar kiauraraštis, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 08, 10:53)
Dontstop, tokiu atveju manau verciau isvis nepirkti schmoll.gif  Mano subjektyvia nuomone nelabai ji tinkama i pokalbius del darbo.
O

Na, kaip čia pasakyt, aš irgi nepirkčiau dabar , bet buvo laikas, kai pirkdavau iš turgaus ką įpirkdavau...rankinė maišo formos, tas juk paskutinė mada, aš perku nežiūrėdama mados, tarkim...kaina vėlgi - jei nežinosi, tai ir nenuspėsi juk, be to, jei viskas bus taip suderinta, kad rankinė nebus pgr akcentas - Dontstop lyg ir akcentavo makiažo svarbą sau, tai ir nepasistebės ta rankinė, kad ir pigesnė, o be to, juk tik vienam tikslui ji - pokalbiui dėl darbo, nors vėlgi, taip nedaryčiau. Aš nemoku dažytis, tai apsivynioju šalikais, auskarais...blush2.gif

Šaliai man atsiėjo po 100 lt su siūlais ir mezgimu rudas, tik siūlai - šviesus šalis, dar vienas - nieko, uošvienės dovana...realiai kainos - 100 - 150lt mezgimas su siūlais, 100 be siūlų kažkur...Esu pati užsidegus mokytis megzti ir net muselių raštą pirmu kartu pabandžius išmokau, kokią 15 eilių numezgiau, kol supratau, kad nenešiosiu, o ir pavasaris ateis bemezgant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 11:05
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 12:02)
Na, kaip čia pasakyt, aš irgi nepirkčiau dabar , bet buvo laikas, kai pirkdavau iš turgaus ką įpirkdavau...rankinė maišo formos, tas juk paskutinė mada, aš perku nežiūrėdama mados, tarkim...kaina vėlgi - jei nežinosi, tai ir nenuspėsi juk, be to, jei viskas bus taip suderinta, kad rankinė nebus pgr akcentas - Dontstop lyg ir akcentavo makiažo svarbą sau, tai ir nepasistebės ta rankinė, kad ir pigesnė, o be to, juk tik vienam tikslui ji - pokalbiui dėl darbo, nors vėlgi, taip nedaryčiau. Aš nemoku dažytis, tai apsivynioju šalikais, auskarais...blush2.gif

Taip ir mąsčiau - pasirinkau madingą, o pigiai, nes trumpam reikia biggrin.gif
Atsakyti