QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 10:15)
Tik pokalbiams dėl darbo? tai jei jus priims, tai kaip tada su įvaizdžiu? jei reikia sukelt dalykinio žmogaus įspūdį, tai, ko gero, jį reikės ir išlaikyt, o jei darbas nereikalauja, tai ir pirmam įspūdžiui, ko gero, nereikia, užteks tokios mažiau formalios aprangos. Nes iš esmės juk garderobas reikalingas kasdienai, penkt tik džinsų diena
Apačios gerai suderinamos su viršutinėm dalimis, nors man dar trūksta golfo čia
ko gero, aš rinkčiaus golfą po švarkeliu - ir šilčiau, ir nusimetus švarkelį stilius išlaikomas, plius irgi šilta, jei golfas trumpom rankovėm, tai ir kitiems sezonams...Plius susirinkimams viskas tinka, ir net dalykiniams renginiams papuošalus priderinus.Dontstop, paltas man l. patiko, kelnės mano skonio. Dontstop, o kokio jūs ūgio?
beje, juk derinat
rankinę su batais
Tik pokalbiams, o toliau matysiu, kokio pobūdžio bus darbas
Aš mažaūgė, 162.
Dėl golfo, ačiū už idėją, galvosiu. Šiaip, aš ne itin mėgstu golfus, vis atrodo, kad man netinka, bet su švarku nebandžiau matuotis, gal nieko
Et, čia gavosi, kad suderinau
Aš mėgstu ryškias rankines, bet į pokalbį dėl darbo su raudona turbūt neičiau
Papildyta:
Na o dabar jūsų teismui laisvalaikio kapsulė. Ji tik formuojama, prašysiu ir patarimo dėl kai kurių rūbų
Spalvos: tamsiai mėlyna, raudona, balta.
Taigi:
striukė, raudona ir tamsiai mėlyni batai
apačios: džinsai, džinsiniai bridžai, tiesus džinsinis sijonas, pieštuko formos džinsinis sijonas
marškinėliai: balti, balti ir raudoni
raudonai baltas kardiganas, balta liemenė su tamsiai mėlynu - raudonu pamušalu, raudonas kardiganas, tamsiai mėlynas džinsinis susiaučiamas švarkas
Dar turiu: raudoną diržą, raudonai baltą rankinuką, džinsinį rankinuką. Megztukų prie džinsų yra visokių spalvų.
Dabar klausimas: noriu megzt liemenę, nešiosiu su turimom palaidinėm . Kokios spalvos pirkt siūlus? Raudonos ar tamsiai mėlynos? Turiu dar tamsiai mėlyną kardiganą, bet ir raudoni jau 2 ...