Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(ooo @ 2010 09 07, 21:45)
nuraminai mane del violetines (esu sitos ir pilkos spalvu fanate  ax.gif )

pagal seną prietarą - senmergių spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 07, 22:00)
pagal seną prietarą - senmergių spalva lotuliukas.gif

nu betgi gerule biggrin.gif ypac ziemai biggrin.gif ypac senmergei biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane kelios sudarytos kapsulės yra, galiu pafotografuot, tik ne ant savęs ax.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 21:13)
Man tinka ryski geltona ir avietine-i raudona tokia ax.gif aisku graziau, jei oda kiek idegusi.
Dar prasysiu nustatyti mano figuros tipa rolleyes.gif liemuo 63cm, klubai 92, krutine 86. Peciai platus siaip, svoris auga pirmiausia ir beveik apskritai-tik ant slaunu, ne kitaip. Galiu priaugti 10kg apacioj, 0,5kg virsuj (ir tai nieko nesimatys). Uztat aukstyn bambos esu beveik bemėsė, kaulai ir oda doh.gif liemuo ryskus, siaip gan plati krutines lasta, liemuo (ziurint is priekio), tik l. plona is profilio. Aprasiau ir skaiciukus, kad gan specifine figura. Gal kuri daugiau nusimananti pasakys, kaip cia yra istikruju, nes kiek pati galvoju, tai esu pusiau trikampis (del peciu peciu), pusiau kriause (pilneja tik slaunys, uzpakalis).

Padalinau liemeni (63) is klubu (92)-gavau 0.68

Man panašiau į kriaušytę, bet galiu klysti unsure.gif

QUOTE(ooo @ 2010 09 07, 21:19)
ka manot apie tokia dalykine kapsule ziemai (ir sezonui, ir tipui  biggrin.gif ):

Puiki kapsulė, o prie juodos tinka absoliučiai visos spalvos smile.gif
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 07, 21:44)
Kai pamatai save su tinkančiom spalvom, tai net nebekyla noras netinkančias dėtis. Man visada aiškino, kad labai tinka raudona/ružava, ale kur kas geriau atrodau su šaltom spalvom  ax.gif

Raudona ir ružava gali būti kaip šiltos, taip šaltos, nelygu koks atspalvis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 08 rugsėjo 2010 - 06:07
Va mano darbo kapsulė
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 08, 08:47)

man nerodo, rodo kazkoki polyvore psl, bet ji atidarius, tuscia unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 08, 08:54)
man nerodo, rodo kazkoki polyvore psl, bet ji atidarius, tuscia unsure.gif  4u.gif

Ugu, ir man jau rodo tuščią, et, visą rytą žaidžiau ir nerodo doh.gif Na, teks fotkinti paprastai ir neišradinėti dviračio biggrin.gif
Atsakyti
Na bandau įkelti pirmą kapsulę, fotografė iš manęs doh.gif , bet gal kas matysis iš nuotraukų:

paltas, juodas, vilnonis, iki kelių
user posted image

apačios: juodas tiesus sijonas iki kelių ir tamsiai pilkos su juodu kelnės
user posted image

švarkai: juodas ir pilkas su juodu
user posted image

marškiniai: balti ir raudoni
user posted image

papildai
user posted image

Visko nedaug, nes reikia tik pokalbiams dėl darbo.

Jei kam įdomu, įkelsiu ir laisvalaikio kapsulę 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nedaug.
Rašėt, kad į mėnsį išleidžiat kažkek litų rūbams, o ką tad perkat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 08, 10:01)
Tikrai nedaug.
Rašėt, kad į mėnsį išleidžiat kažkek litų rūbams, o ką tad perkat?  blush2.gif

Perku daugiausia laisvalaikio rūbų, čia tik keli deriniai pokalbiams į darbą, daugiau neturėčiau kur nešioti tokius griežtus rūbus 4u.gif Už kokių 10 min įkelsiu laisvalaikio kapsulę 4u.gif
Atsakyti
Tik pokalbiams dėl darbo? tai jei jus priims, tai kaip tada su įvaizdžiu? jei reikia sukelt dalykinio žmogaus įspūdį, tai, ko gero, jį reikės ir išlaikyt, o jei darbas nereikalauja, tai ir pirmam įspūdžiui, ko gero, nereikia, užteks tokios mažiau formalios aprangos. Nes iš esmės juk garderobas reikalingas kasdienai, penkt tik džinsų diena smile.gif
Apačios gerai suderinamos su viršutinėm dalimis, nors man dar trūksta golfo čia g.gif ko gero, aš rinkčiaus golfą po švarkeliu - ir šilčiau, ir nusimetus švarkelį stilius išlaikomas, plius irgi šilta, jei golfas trumpom rankovėm, tai ir kitiems sezonams...Plius susirinkimams viskas tinka, ir net dalykiniams renginiams papuošalus priderinus.Dontstop, paltas man l. patiko, kelnės mano skonio. Dontstop, o kokio jūs ūgio?

beje, juk derinat rankinę su batais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 rugsėjo 2010 - 09:18
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 08, 10:15)
Tik pokalbiams dėl darbo? tai jei jus priims, tai kaip tada su įvaizdžiu? jei  reikia sukelt dalykinio žmogaus įspūdį, tai, ko gero, jį reikės ir išlaikyt, o jei darbas nereikalauja, tai ir pirmam įspūdžiui, ko gero, nereikia, užteks tokios mažiau formalios aprangos. Nes iš esmės juk garderobas reikalingas kasdienai, penkt tik džinsų diena smile.gif
Apačios gerai suderinamos su viršutinėm dalimis, nors man dar trūksta golfo čia g.gif ko gero, aš rinkčiaus golfą po švarkeliu - ir šilčiau, ir nusimetus švarkelį stilius išlaikomas, plius irgi šilta, jei golfas trumpom rankovėm, tai ir kitiems sezonams...Plius susirinkimams viskas tinka, ir net dalykiniams renginiams papuošalus priderinus.Dontstop, paltas man  l. patiko, kelnės mano skonio. Dontstop, o kokio jūs ūgio?

beje, juk derinat rankinę su batais  tongue.gif

Tik pokalbiams, o toliau matysiu, kokio pobūdžio bus darbas 4u.gif

Aš mažaūgė, 162.

Dėl golfo, ačiū už idėją, galvosiu. Šiaip, aš ne itin mėgstu golfus, vis atrodo, kad man netinka, bet su švarku nebandžiau matuotis, gal nieko g.gif

Et, čia gavosi, kad suderinau biggrin.gif Aš mėgstu ryškias rankines, bet į pokalbį dėl darbo su raudona turbūt neičiau unsure.gif
Papildyta:
Na o dabar jūsų teismui laisvalaikio kapsulė. Ji tik formuojama, prašysiu ir patarimo dėl kai kurių rūbų 4u.gif Spalvos: tamsiai mėlyna, raudona, balta.

Taigi:

striukė, raudona ir tamsiai mėlyni batai
user posted image

apačios: džinsai, džinsiniai bridžai, tiesus džinsinis sijonas, pieštuko formos džinsinis sijonas
user posted image

marškinėliai: balti, balti ir raudoni
user posted image

raudonai baltas kardiganas, balta liemenė su tamsiai mėlynu - raudonu pamušalu, raudonas kardiganas, tamsiai mėlynas džinsinis susiaučiamas švarkas
user posted image

Dar turiu: raudoną diržą, raudonai baltą rankinuką, džinsinį rankinuką. Megztukų prie džinsų yra visokių spalvų.

Dabar klausimas: noriu megzt liemenę, nešiosiu su turimom palaidinėm . Kokios spalvos pirkt siūlus? Raudonos ar tamsiai mėlynos? Turiu dar tamsiai mėlyną kardiganą, bet ir raudoni jau 2 ...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 07, 21:40)
Fotografavausi su balta ir ivory spalvomis. Su balta esu blyškesnė, bet skaistesnė lyg, su ivory į gelsvumą (nežinau, kas geriau biggrin.gif). O dantys baltesni su balta, su ivory tamsesni. Kaip manote? Aš akip ir vasara. Reikės dar dienos šviesoje pabandyt.

youtube kazkur maciau kaip patarinejo pagal spalvinius tipus nuotakom rinktis sukneles medziaga,
tai tikroji balta tik ziemai
balta su sidabriskumu, pilksvumu - vasarai
sviesi ivory - pavasariui
sviesiivory su tokiu gelsvai/rusvai/oranziniu atspalviu - rudeniui
Atsakyti