Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Man irgi dar reikia susitvarkyt iki galo, nes susitvarkiau tik tai, kas spintoje buvo, o kiek dar skalbinių turiu doh.gif Be to, man pirma reikia bazinį garderobą susirinkti, kad iš viso galėčiau ką nors rodyti doh.gif Dabar uždavinys spalvas rinktis biggrin.gif Kai jau viskas bus spintoje, paskaičiuosiu, ko daugiau turiu ir pažiūrėsiu, kas labiausiai tinka.

Gali būti, kad iki šiol nešiojau kai kurias visai sau netinkančias spalvas blink.gif Jums po šitos temos taip neatrodo?
Atsakyti
dar ir kaip atrodo doh.gif - pusė garderobo mano juoda, juodai mėlyna, juodai ruda, pilka...bet iš esmės tai nieko nekeisiu - kas geri rūbai tai ir liks, kol susinešios, o kas bus nauja, tai taikysiu labai prie savo tipo ir derinsiu su tuo, kas iš senesnių rūbų tinka, kol atsinaujins palaipsniui...dabar mano uždavinys nusipirkt porą bazinių kelnių žiemos sezonui....kažkaip net mintis kvaila kyla, jei pakeitus plaukų spalvą, turiu žiemos tipo garderobą.... O spintos tvarkymas labiau sezoninis, nei kapsulinis pertvarkymas...reik visą šiltojo meto garderobą susitvarkyt ir susipakuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 07 rugsėjo 2010 - 19:49
o man tai neduoda ramybes klausimas, na ar gali buti, kad "vasarai" ne viena stipri, ryski spalva netinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 07 rugsėjo 2010 - 19:53
QUOTE(Odora @ 2010 09 07, 20:12)
neisivaizduoju kame reikalas idomo ar ir kitoms taip matosi
pameginkit youtube pagal sia fraze paieskoti "Building a Capsule Wardrobe for Women"
turetu rasti

Nepadejo.. Net kompa perkroviau..Jauciu kakokius youtube nustatymus isderinau.

Sorry uz OT, bet gal cia yra kompiuterisciu 4u.gif
Atsakyti
Mano spintos tvarkymas šiuo metu apskritai pirminis, palieku, kas tinka ir atsikratau, kas netinka. Antras etapas pagal stilių ir sezonus, po to jau žiūriu, ko trūksta ir jau tik tada galvoju, kaip komplektuosiu ateityje ir į ką atsižvelgsiu tvarkydama.

QUOTE(Odora @ 2010 09 07, 19:50)
o man tai neduoda ramybes klausimas, na ar gali buti, kad "vasarai" ne viena stipri, ryski spalva netinka smile.gif

Kad skaičiau, jog tinka. Aviečių pvz. man pakankamai ryški.

O, radau straipsniuką, pažiūrėkit, kur summer, visai ryškios gali būti, tik jos turi būti šaltesnės: http://www.askandyab...lorAnalysis.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 07 rugsėjo 2010 - 19:59
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 07, 20:47)
dar ir kaip atrodo  doh.gif

drinks_cheers.gif man tas pats rolleyes.gif bet kardinalių pokyčių neplanuoju. Ir dar tos man siūlomos spalvos ne itin ir patinka rolleyes.gif Mano akims gražesnės šiltos spalvos, o pagal tipą reikėtų rinktis šaltas ax.gif Ir ką daryt g.gif
Kitas dalykas - kapsulė taupumo atžvilgiu gerai, bet ... Aš iš nenuoramų: vieną dieną noriu būt dalykiška, kitą vėjavaikiška, tai kapsulė šiuo atžvilgiu nelabai man padės...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 07, 20:50)
Man tinka ryski geltona ir avietine-i raudona tokia ax.gif aisku graziau, jei oda kiek idegusi.

Dar prasysiu nustatyti mano figuros tipa rolleyes.gif liemuo 63cm, klubai 92, krutine 86. Peciai platus siaip, svoris auga pirmiausia ir beveik apskritai-tik ant slaunu, ne kitaip. Galiu priaugti 10kg apacioj, 0,5kg virsuj (ir tai nieko nesimatys). Uztat aukstyn bambos esu beveik bemėsė, kaulai ir oda doh.gif liemuo ryskus, siaip gan plati krutines lasta, liemuo (ziurint is priekio), tik l. plona is profilio. Aprasiau ir skaiciukus, kad gan specifine figura. Gal kuri daugiau nusimananti pasakys, kaip cia yra istikruju, nes kiek pati galvoju, tai esu pusiau trikampis (del peciu peciu), pusiau kriause (pilneja tik slaunys, uzpakalis).

Padalinau liemeni (63) is klubu (92)-gavau 0.68
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 07 rugsėjo 2010 - 20:19
QUOTE(groovy @ 2010 09 07, 20:57)
O, radau straipsniuką, pažiūrėkit, kur summer, visai ryškios gali būti, tik jos turi būti šaltesnės: http://www.askandyab...lorAnalysis.htm

QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 21:13)
Man tinka ryski geltona ir avietine-i raudona tokia ax.gif aisku graziau, jei oda kiek idegusi.

tam straipsniuke ryskios spalvos tik i akcentus sudetos, ala kaklaraistis
as tai marskinukus fukcijos spalvos turiu tai man kaip tik jie prie baltos neidegusios odos gerai ziurisi, nors reiktu kad is salies kas paziuretu, skaiciau, kad turi pirmiau zmogu pamatyt o ne spalva gal pas mane antras atvejis smile.gif
siaip pagal tuos smulkesnius tipazus buciau bright summer tai visai vienos blyskios spalvos lieka g.gif
Atsakyti
ka manot apie tokia dalykine kapsule ziemai (ir sezonui, ir tipui biggrin.gif ):
vidutinio pilkumo kelnes
toks pats sijonas
toks pats svarkas
juodos kelnes
juodas sijonas
toks pats svarkas
zodziu, du triju daliu kostiumeliai

toliau eitu visokie marskinukai ir bliuskutes, dar neapsisprendusi gerai, variantai:
balta
balintos kavos
violetine (prie juodo itariu netiks, nebent butu sviesi ir silta)
raudona
tamsesne zydra (nezinau, kaip spalva vadinasi, prie juodo irgi gali netikti)
samanu zalumo

papuosalai eina sidabras, perlai, laikrodis raudona apyranke - kitas labai tamsiai ruda, beveik juoda.
rankines tamsiai pilkos arba juodos, batai taip pat.
saliai salikeliai - violetiniai ir zydri visokie dabar mano spintoje, del kitu spalvu - laukciau patarimu.
Atsakyti
Fotografavausi su balta ir ivory spalvomis. Su balta esu blyškesnė, bet skaistesnė lyg, su ivory į gelsvumą (nežinau, kas geriau biggrin.gif). O dantys baltesni su balta, su ivory tamsesni. Kaip manote? Aš akip ir vasara. Reikės dar dienos šviesoje pabandyt.
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2010 09 07, 20:19)
violetine (prie juodo itariu netiks, nebent butu sviesi ir silta)

Kaip tik tokia gal?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 07, 21:06)
Ir dar tos man siūlomos spalvos ne itin ir patinka rolleyes.gif Mano akims gražesnės šiltos spalvos, o pagal tipą reikėtų rinktis šaltas ax.gif Ir ką daryt g.gif

Kai pamatai save su tinkančiom spalvom, tai net nebekyla noras netinkančias dėtis. Man visada aiškino, kad labai tinka raudona/ružava, ale kur kas geriau atrodau su šaltom spalvom ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
groovy - labai grazus pvz thumbup.gif
nuraminai mane del violetines (esu sitos ir pilkos spalvu fanate ax.gif )
Atsakyti