Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 21:34)
O papuliai per sujuosimą negriūna lauk?  g.gif  Man tai su tokiais marškiniais būna labai daug vargo nuolat papulius begaudant biggrin.gif

Nu žinok nuo modelio priklauso... kau kurie turi sagiukes kokias ir užsisega arba tiesiog jei būna biški paraukta ar gerai įliementuota, tai užsitvirtina per papulių tarpą kažkaip gerai anie lotuliukas.gif Nu žodžiu reik matuotis... Bet iš tokių tik terandu padoriai atrodančių marškinių.

Beje, tokio tipo suknios irgi kažkaip gerai gula man...

user posted image
Atsakyti
Šios temos paskatinta nusipirkau tokia knygute "Mano nuostabioji drabužių spinta", ten apie proporcijas rašoma, kad:
1. Esant ilgam liemeniui ir trumpoms kojoms reikia vengti drabužių kurie optiškai suskirsto kojas (netinka - švarkai, aptemtos suknelės iki blauzdų ir pažeminto liemens kelnės) (tinka - siauros kelnės aukštu liemeniu, trumpos striukės, trumpi švarkai ir kt. trumpi drabužiai.
2. Trumpas liemuo ir ilgos kojos (modelio figūra), čia galima ir pabrėžti kojų ilgi, bet jei norime figūrą subalansuoti, tai tinka ilgesnės striukės, palaidinukės nešiojamos ant kelnių ir sijonų viršaus. Naudinga paryškinti vertikalias linijas.
3. Platūs pečiai ir siauri klubai (reikia kuo mažiau pabrėžti pečius, netinka laivelio tipo iškirptė, pūstos rankovės, peteliams griežtai ne. Striukės ir švarkai turi stipriai išryškinti liemenį, o ties klubais truputi praplatėti
4. Siauri netgi nuolaidųs pečiai ir platūs klubai (kriaušė) privalu pabrėžti pečius (rūbai su peteliais) palaidinėms su petnešėlėmis ne. netinka reglano rankovės ir striukės be petelių, jei klubai tik truputi per platūs tinka stipriai per liemenį stipriai priglundantys ir šiek tiek į apačią platėjantys drabužiai.

O aš pati nusivyliau patapusi obuoliuku vaza- bet tikiuosi kada vėl tapti smėlio laikrodžiu g.gif nestuke.gif , pastebėjau pasamoningai pasirinkusi drabužius tinkančius obuoliukui, bet apie liemene nebuvau pagalvojus reiks išbandyti
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 20:28)
Na čia keista dėl to laivelio iškirptės g.gif: Kaip tik mano supratimu man jis tinka, tik svarbiausia, kad palaidinė būtų įliemenuota ar prigludusi, o laivelis tikrai gražiai žiūrisi ir paryškina pečių liniją.

Man laivelis taip paryškina pečių liniją, kad patampu vyru plaukiku biggrin.gif
QUOTE(sunray @ 2010 09 06, 20:47)
Paprastai pasiskaiciuoti galima 4u.gif
pvz. tipas
Smelio laikrodis: krutines apimtis=klubu apimciai, arba krutine gali buti 2.5 cm didesne uz klubus, liemuo turi buti mazesnis uz krutine maziausiai 23 cm.

Ir pagal šitą skaičiavimą lieku smėlio laikrodis ax.gif
QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 21:14)
Nu ir vienaip ir kitaip žiūriu... išsimatavau dar kartą:
Klubai: 97 cm.
Liemuo: 67 cm.
Krūtinė: 96 cm.
Nu tai pasisakykit kas aš būsiu tada?

Smėlio laikrodis tikrai 4u.gif

Aš irgi turėjau wrap tipo marškinius, ko gero, labiausiai tinkami ir buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Klausimėlis aukštaūgėms - ieškau gerų, šiltesnio, kokybiško audinio, ilgų , dalykinio tipo kelnių...ne juodų, o kokios šviesesnės spalvos, rudenio - žiemos sezonams. Esmė - rast tinkamą ilgį prie 178 cm ir dar nedidelio kulniuko. Ieškau Vilniuje, gal kas ieškojote jau ir kur užmatėt? Labai reikia kelnių, bet jėzau kaip tingiu maltis per parduotuves, pervargti ir nieko nerasti....
Atsakyti
O aš turiu klausimą: kaip supratau, balta labiau tinka vasaroms nei kreminė? bent jau man susidarė toks įspūdis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 07, 11:02)
O aš turiu klausimą: kaip supratau, balta labiau tinka vasaroms nei kreminė? bent jau man susidarė toks įspūdis blush2.gif

Grynai balta, sniego baltumo spalva, tinka žiemos tipui. O vasarai geriau nebalintos vilnos, kreminė, kiaušinio lukšto, perlų spalva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 rugsėjo 2010 - 10:11
QUOTE(dontstop @ 2010 09 07, 10:10)
Grynai balta, sniego baltumo spalva, tinka žiemos tipui. O vasarai geriau nebalintos vilnos, kreminė, kiaušinio lukšto, perlų spalva  4u.gif

Eisiu dar išsibandyti taip, kaip šita daro dėl odos, dantų, akių baltymų:

http://www.youtube.c...feature=related

Nes būna gi, kad ir to tipo ne visos spalvos tinka konkrečiam žmogui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 07, 11:15)

Nes būna gi, kad ir to tipo ne visos spalvos tinka konkrečiam žmogui doh.gif

Taip, taip, spalvos tik orientacinės, tarp jų reikia draar atrinkti, kas tinka ir patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 09 07, 11:15)

Geras video smile.gif
Atsakyti
Yra kur daro profesionalai, po to tau duoda paletę ir gali parduotuvėse su aj vaikščioti. Mačiau, kad yra ir Lietuvoje, bet brangu kažkaip... Nors ten jie gal ne tik spalvas, bet ir modelius pasiūlo tinkamus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 07, 08:32)
Man laivelis taip paryškina pečių liniją, kad patampu vyru plaukiku  biggrin.gif
Ir pagal šitą skaičiavimą lieku smėlio laikrodis  ax.gif

Aš irgi turėjau wrap tipo marškinius, ko gero, labiausiai tinkami ir buvo  drinks_cheers.gif

Keista g.gif: maryt kiekvienai skirtingai biggrin.gif

Va Wrap tipo man ir megztukai patinka ir palaidinės ir šiaip...
Atsakyti
Sveikos. na ziuriu savo figuros tipus aiskinates, gaila, kad normalaus metro neturiu, tai issimatuociau biggrin.gif zinau, kad klubai 90 ps mane, liemuo ne liaunas, krutines nera, uzpakalio nera, klubai siauri, peciai liauni, turbut kokio staciakampio tipo cia mano figura g.gif

beje, gal jau nuolaidos prasidejo parduotuvese naujom kolekcijom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 07, 14:37)
Sveikos. na ziuriu savo figuros tipus aiskinates, gaila, kad normalaus metro neturiu, tai issimatuociau biggrin.gif zinau, kad klubai 90 ps mane, liemuo ne liaunas, krutines nera, uzpakalio nera, klubai siauri, peciai liauni, turbut kokio staciakampio tipo cia mano figura g.gif

beje, gal jau nuolaidos prasidejo parduotuvese naujom kolekcijom? blush2.gif

Stačiakampis 4u.gif
Anksti dar g.gif Be lapkričio nebus g.gif O pagrindinės nuolaidos tai sausį 4u.gif
Atsakyti