Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 11:09)
Smėlio laikrodžiui tinka viskas. Stilių galima pasirinkti bet kokį: sportinį, dalykinį, romantinį ir tt.

Palaidinės, megztukai:
aptemptos, susiaučiamos, su iškirpte, prie didesnės krūtinės reikia vengti "leivelio" iškirpties. Visada pabrėžti liemenį.

Must have sąrašiukas:
gera liemenėlė
liemenį pabrėžianti suknelė
suknelė su iškirpte
kelnės
aukštakulniai

rasti tinkamą suknelę - neįmanoma  schmoll.gif
rasti marškinius/švarką/paltą, kur tilptų krūtinė ir nebūtų maišas ties liemeniu - labai labai sunku
sad.gif
didelės iškirptės ant manęs atrodo vulgariai  blush2.gif

Na čia keista dėl to laivelio iškirptės g.gif: Kaip tik mano supratimu man jis tinka, tik svarbiausia, kad palaidinė būtų įliemenuota ar prigludusi, o laivelis tikrai gražiai žiūrisi ir paryškina pečių liniją.

Na apie must have sąrašiuką... Jau seniai supratau, kad liemenėlė būtinas dalykas. Beje, mėgstu Lyndexo liemenėles, nes puikios formos ir mažas tarpas tarp krūtinės ko Triumphas nesugeba padaryt...

Suknelės pas mane praktiškai visos pabrėžiančios liemenį arba su diržu kokios. Kitokios tiesiog atrodo kaip maišai.

Kelnės tai savaime suprantama, daugiausia perku tieaus kirpimo su kantu ir vidutiniu liemeniu. Paaukštinu tikrai klaikuma... atrodo tada, kad be liemens esu tik kojos ir papai doh.gif:

aukštakulnių apmažinau spintoje. Taip, jie atrodo derai, bet kasdien lakstyti nelabai kaip...

Kalbant apie iškirptes, tai visiškai man netinka apvaliomis ar ovaliomis iškirptėmis. Gali būti V iškirptė, laivelis ar pan, tada gerai, o va tos tipinės maikinės tai baisuma doh.gif:

Marškinių rast neįmanoma. Sutinku 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 06, 20:20)
Reikia ne tik liemens ir klubu apimti ziureti, bet ir krutines. Jeigu kam idomu:
http://img.listal.co...-my-profile.jpg

o kaip čia apskaičiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 06, 20:29)
o kaip čia apskaičiuot g.gif

Paprastai pasiskaiciuoti galima 4u.gif
pvz. tipas
Smelio laikrodis: krutines apimtis=klubu apimciai, arba krutine gali buti 2.5 cm didesne uz klubus, liemuo turi buti mazesnis uz krutine maziausiai 23 cm.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 06, 20:47)
Paprastai pasiskaiciuoti galima 4u.gif
pvz. tipas
Smelio laikrodis: krutines apimtis=klubu apimciai, arba krutine gali buti 2.5 cm didesne uz klubus, liemuo turi buti mazesnis uz krutine maziausiai 23 cm.

Tai pagal tokius matmenis aš stačiakampis mastau.gif nu čia kiek pamenu senuosius matmenis, dabar talijos išvis nerasta biggrin.gif

Bet kuriuo atveju, eina po velnių tie skirstytojai, jei mano figūra yra stačiakampis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 20:58)
Tai pagal tokius matmenis aš stačiakampis  mastau.gif  nu čia kiek pamenu senuosius matmenis, dabar talijos išvis nerasta biggrin.gif

Bet kuriuo atveju, eina po velnių tie skirstytojai, jei mano figūra yra stačiakampis  cool.gif

lotuliukas.gif man atrodo jokio skirtumo koks tas tipas, svarbu jam tinkamai parinkti drabuzius.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 20:58)
Tai pagal tokius matmenis aš stačiakampis  mastau.gif  nu čia kiek pamenu senuosius matmenis, dabar talijos išvis nerasta biggrin.gif

Bet kuriuo atveju, eina po velnių tie skirstytojai, jei mano figūra yra stačiakampis  cool.gif

Nu ir vienaip ir kitaip žiūriu... išsimatavau dar kartą:
Klubai: 97 cm.
Liemuo: 67 cm.
Krūtinė: 96 cm.
Nu tai pasisakykit kas aš būsiu tada? Vizualiai tikrai ir liemuo gerai matos ir krūtinė ir klubai... Nes tie išskaičiavimai tai man nebesuprantami...

Prieblanda, nu tu nebeilgai stačiakampis būsi wink.gif Ckant garderobo kapsulė komplektuot gi gali pagal tikrąją prigimtį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 20:14)
Nu ir vienaip ir kitaip žiūriu... išsimatavau dar kartą:
Klubai: 97 cm.
Liemuo: 67 cm.
Krūtinė: 96 cm.
Nu tai pasisakykit kas aš būsiu tada? Vizualiai tikrai ir liemuo gerai matos ir krūtinė ir klubai... Nes tie išskaičiavimai tai man nebesuprantami...

Prieblanda, nu tu nebeilgai stačiakampis būsi wink.gif Ckant garderobo kapsulė komplektuot gi gali pagal tikrąją prigimtį  lotuliukas.gif

Manau, kad smėlio laikrodis, ar ne? g.gif Nu arba tada stačiakampis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 06, 21:16)
Manau, kad smėlio laikrodis, ar ne? g.gif Nu arba tada stačiakampis lotuliukas.gif

Nu tai blyn, rašo, kad smėlio laikrodžio krūtinė turi būt didesnė už subiniuką, nu nei pas mane mažesnė lotuliukas.gif išvis su krūtine įdomiai pas mani... 75 D nešioju. Tai iš nugaros vizualiai mielka atrodau, ale buferiai vis tiek užima nemažai erdvės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu gerai, grįžtant prie kapsulės temos. Jei jau nusistačiau, kad man tinka laivelio iškirptė ir V tipo iškirptė, tai jei pirkti palaidines po klasikiniu švarku, tai V tipo man atpuola, nu negražu man kažkaip po švarku tos V doh.gif: Arba palaidines dar so kokiu įdomesniu kaklu reikiaa pirkti. Gal patarimų turit?
Atsakyti
baikit juokus jadzka tikriausias smelio laikrodis biggrin.gif
Papildyta:
as irgi kudokas laikrodis su 70D
tai kas rasyta apie rubu pasirinkimus, daugiau maziau tinka
liemeni tikrai reikia akcentuoti, nes kitaip storina rubai, tik ta beda, kad jei krutinei gerai tai per liemeni maisas, juk nepersiuvinesi visu rubu...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 21:14)
Prieblanda, nu tu nebeilgai stačiakampis būsi wink.gif Ckant garderobo kapsulė komplektuot gi gali pagal tikrąją prigimtį  lotuliukas.gif

Tai aš apie originalą ir kalbu. Aišku, klausimas ar pavyks grįžti iki to originalo. O dabar tai pats tikriausias obuolys. Gal net moliūgas biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2010 09 06, 21:16)

Vingiuotas stačiakampis biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 21:20)
Nu gerai, grįžtant prie kapsulės temos. Jei jau nusistačiau, kad man tinka laivelio iškirptė ir V tipo iškirptė, tai jei pirkti palaidines po klasikiniu švarku, tai V tipo man atpuola, nu negražu man kažkaip po švarku tos V doh.gif: Arba palaidines dar so kokiu įdomesniu kaklu reikiaa pirkti. Gal patarimų turit?

Aha, V forma prie švarkų ir man nelabai dailiai žiūrisi g.gif Nors būna tokių užapvalintų V, tai tos pusė velnio dar. Ir priklauso kurioj vietoj švarkas susisega. Jei aukštai, tai sunku ką nors dailaus nutaikyt, o jei žemai (pvz., tik 1 saga susegamas švarkas), tai ir V kažkaip nepasimeta proporcijose.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 06, 21:23)
baikit juokus jadzka tikriausias smelio laikrodis biggrin.gif
Papildyta:
as irgi kudokas laikrodis su 70D
tai kas rasyta apie rubu pasirinkimus, daugiau maziau tinka
liemeni tikrai reikia akcentuoti, nes kitaip storina rubai, tik ta beda, kad jei krutinei gerai tai per liemeni maisas, juk nepersiuvinesi visu rubu...

Odora, nu aš irgi manau,kad laikroduks smėlio esu lotuliukas.gif Žodžiu viskas gerai su ta figūra biggrin.gif:D:D

Na liemenį tai akventuoju, net kardiganus mėgstu juostis diržu, nes kitaip kaimietuke neaiškių formų boba darausi doh.gif: Va su tuo jei krūtinei gerai tai per liemenį maišas 100 proc sutinku... Dabar pastebėjau, kad jei jau ieškau marškinukų, tai paprastai Wrap tipo randu kažką dar... nes su kokiu kaspinu susijuosiu ir visai fun ir bent jau man daug gražiau ir moteriškiau nei klasikiniai marškiniai... ir labiau pritaikoma: prisiderinus aksesuarus galima susikomplektuoti ir šventinį rūbą prie kokių klasikinių kelnių ar sijono. Manyčiau taip smile.gif

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 21:32)
liemenį tai akventuoju, net kardiganus mėgstu juostis diržu, nes kitaip kaimietuke neaiškių formų boba darausi doh.gif: Va su tuo jei krūtinei gerai tai per liemenį maišas 100 proc sutinku... Dabar pastebėjau, kad jei jau ieškau marškinukų, tai paprastai Wrap tipo randu kažką dar... nes su kokiu kaspinu susijuosiu ir visai fun ir bent jau man daug gražiau ir moteriškiau nei klasikiniai marškiniai... ir labiau pritaikoma: prisiderinus aksesuarus galima susikomplektuoti ir šventinį rūbą prie kokių klasikinių kelnių ar sijono. Manyčiau taip smile.gif

O papuliai per sujuosimą negriūna lauk? g.gif Man tai su tokiais marškiniais būna labai daug vargo nuolat papulius begaudant biggrin.gif
Atsakyti