QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 11:09)
Smėlio laikrodžiui tinka viskas. Stilių galima pasirinkti bet kokį: sportinį, dalykinį, romantinį ir tt.
Palaidinės, megztukai:
aptemptos, susiaučiamos, su iškirpte, prie didesnės krūtinės reikia vengti "leivelio" iškirpties. Visada pabrėžti liemenį.
Must have sąrašiukas:
gera liemenėlė
liemenį pabrėžianti suknelė
suknelė su iškirpte
kelnės
aukštakulniai
rasti tinkamą suknelę - neįmanoma
rasti marškinius/švarką/paltą, kur tilptų krūtinė ir nebūtų maišas ties liemeniu - labai labai sunku
didelės iškirptės ant manęs atrodo vulgariai
Palaidinės, megztukai:
aptemptos, susiaučiamos, su iškirpte, prie didesnės krūtinės reikia vengti "leivelio" iškirpties. Visada pabrėžti liemenį.
Must have sąrašiukas:
gera liemenėlė
liemenį pabrėžianti suknelė
suknelė su iškirpte
kelnės
aukštakulniai
rasti tinkamą suknelę - neįmanoma
rasti marškinius/švarką/paltą, kur tilptų krūtinė ir nebūtų maišas ties liemeniu - labai labai sunku
didelės iškirptės ant manęs atrodo vulgariai
Na čia keista dėl to laivelio iškirptės : Kaip tik mano supratimu man jis tinka, tik svarbiausia, kad palaidinė būtų įliemenuota ar prigludusi, o laivelis tikrai gražiai žiūrisi ir paryškina pečių liniją.
Na apie must have sąrašiuką... Jau seniai supratau, kad liemenėlė būtinas dalykas. Beje, mėgstu Lyndexo liemenėles, nes puikios formos ir mažas tarpas tarp krūtinės ko Triumphas nesugeba padaryt...
Suknelės pas mane praktiškai visos pabrėžiančios liemenį arba su diržu kokios. Kitokios tiesiog atrodo kaip maišai.
Kelnės tai savaime suprantama, daugiausia perku tieaus kirpimo su kantu ir vidutiniu liemeniu. Paaukštinu tikrai klaikuma... atrodo tada, kad be liemens esu tik kojos ir papai :
aukštakulnių apmažinau spintoje. Taip, jie atrodo derai, bet kasdien lakstyti nelabai kaip...
Kalbant apie iškirptes, tai visiškai man netinka apvaliomis ar ovaliomis iškirptėmis. Gali būti V iškirptė, laivelis ar pan, tada gerai, o va tos tipinės maikinės tai baisuma :
Marškinių rast neįmanoma. Sutinku 100 proc.