Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 10:03)
Matuojam liemens ir klubų apimtį, pirmą skaičių dalinam iš antro.
Jei gavom:
daugiau nei 0,70  smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys
mažiau nei 0,80 kriaušė (paveiksle pirmas trikampis)

Antras trikampis - platūs piečiai, maža krūtinė, siauri klubai, vyriško tipo figūra.
Rombas - liekna figūra su atsikišusiu pilvuku, pečiai, klūbai siauri, krūtinė maža.

turbūt įsivėlė klaida. Logiškai būtų taip:

mažiau nei 0,70 smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys
mažiau nei 0,80 (t.y. 0,7-0,8) kriaušė (paveiksle pirmas trikampis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 06 rugsėjo 2010 - 12:10
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 11:17)
Aš irgi smėlio laikrodis du D dydžio krūtine (nu dabar laikinai obuolys su D biggrin.gif ), tai man kaip tik lengviausias dalykas yra rasti suknelę  g.gif  Ir laivelio formos iškirptė labai gerai tinka, tik geriau tokia gilesnio laivelio  ax.gif
Dėl marškinių/švarkų ir paltų sutinku, reikalas ne iš lengvųjų, bet įmanomas smile.gif

Kokios maždaug tos suknelės, gal aš ne tokių ieškau...

QUOTE(Carpe diem @ 2010 09 06, 11:27)
g.gif  kažkas čia pripaniota.
tai tarpe tarp 0,70 - 0,80 kas? smėlio laikrodis ar kriaušė?  biggrin.gif
ir dar - tam, kad nustatyti, smėlio laikrodis ar kriaušė, reikia krūtinės apimtį žinoti.

Reikai žiūrėti, ar arčiau 0,7, ar arčiau 0,8

QUOTE(Miaška @ 2010 09 06, 11:49)
Aš sutrikime g.gif
Tai jei mano skaičiukas 0,7333, tai kas aš? Jei smėlio laikrodis - tuomet liesas, ir man netinka daugelis patarimų. Jei kriašė - tai vėlgi, tokia nelabai kriaušiška g.gif
Be to, dar yra kojų ilgio ir liemens santykis, mano kojos sąlyginai ilgos, o liemuo - trumpas, jokiais būdais neapsimausiu kelnių aukštintu liemeniu, atrodytų tragiškai doh.gif
Kažkaip iš tų universalių patarimų beveik nieko neprisitaikau... blush2.gif

Greičiausiai smėlio laikrodis

QUOTE(Violeta* @ 2010 09 06, 12:29)
Man irgi sunku suprast kokio tipo figūra...kai žiūriu į veidrodį, tai pečių ir klubų pločio linija sutampa, būtų laikrodis, bet padalinus liemens apimtį iš klubų tai gaunasi mažiau nei 0,70, arba lygiai, arba 0,71 priklausomai kur tą liemenį matuoju  vos žemiau ar aukščiau...Vienok save priskiriu laikrodžiui, nes liemuo labai aiškai išreikštas, rūbas be  pabrėžiamo liemens - ne rūbas...Ar neklystu taip apie manydama?  g.gif

ne, viskas teisingai 4u.gif

QUOTE(Tarja @ 2010 09 06, 13:08)
turbūt įsivėlė klaida. Logiškai būtų taip:

mažiau nei 0,70  smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys
mažiau nei 0,80 (t.y. 0,7-0,8) kriaušė (paveiksle pirmas trikampis).

Jokios klaidos 4u.gif
Mano pvz. būtų toks:
klubai 92, liemuo 68, skaičiukas gaunasi 0,74, patenkų į smėlio laikrodžio kategoriją. Kad smėlio laikrodis esu, niekada neabejojau, nes:
krūtinės ir klubų apimtys beveik vienodos (krūtinė net didesnė)
aiškiai matosi plonas liemuo
pečiai platūs, klubai irgi ne siauri
kai priaugu svorio, jis auga ant visų kūno vietų po vienodai, liemuo išlieka siauras (net nestuke.gif metų iš priekio žiūrint matėsi liemuo biggrin.gif )

Kai skaičiukas gaunasi mažiau, nei 0,70 - taip pat smėlio laikrodis, dar labiau išreikštas (nes bus dar plonesnis liemuo, lyginant su klubais)

Smėlio laikrodžio figūrai taip pat būdingas trumpas liemuo, o kriaušės figūrai - ilgas. Čia Miaškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 06 rugsėjo 2010 - 12:19
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 13:17)

Jokios klaidos  4u.gif 

ačiū, dabar viskas aiškiau smile.gif

beje, gal galėtum padėt nustatyti spalvos tipą? Kol nedažiau plaukų buvau lyg ir žiema - tamsūs, pilkšvoki plaukai, labai blyški oda, tamsiai žalios akys. Persidažiau tamsia šokoladine spalva (kuri palaipsniui nušviesėja į šiltą, vidutiniškai tamsų atspalvį) ir nebesuprantu savo tipo - nesu vasara, nes šviesios pastelinės (ypač beige) visiškai mane nublankina, dėl rudens tipo dvejoju, nes visiškai netinka rudos, oranžinės, vengiu šiltai raudonos ir geltonos... vis dar mėgstu žiemos spalvas (išskyrus juodą, ji papilkina veidą), tinka ryški balta ir įvairūs mėlyni atspalviai (paryškina plaukus ir akis). Ar esu žiema, nors plaukai šilto atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2010 09 06, 13:50)
ačiū, dabar viskas aiškiau smile.gif

beje, gal galėtum padėt nustatyti spalvos tipą? Kol nedažiau plaukų buvau lyg ir žiema - tamsūs, pilkšvoki plaukai, labai blyški oda, tamsiai žalios akys. Persidažiau tamsia šokoladine spalva (kuri palaipsniui nušviesėja į šiltą, vidutiniškai tamsų atspalvį) ir nebesuprantu savo tipo - nesu vasara, nes šviesios pastelinės (ypač beige) visiškai mane nublankina,  dėl rudens tipo dvejoju, nes visiškai netinka rudos, oranžinės, vengiu šiltai raudonos ir geltonos... vis dar mėgstu žiemos spalvas (išskyrus juodą, ji papilkina veidą), tinka ryški balta ir įvairūs mėlyni atspalviai (paryškina plaukus ir akis). Ar esu žiema, nors plaukai šilto atspalvio?

Buvai tamsi vasara, o dabar panašu, kad žiema. Reiktų dažyti plaukus tik šaltomis spalvomis, ruda turėtų būti tarkim juodo šokolado spalvos ir vientisa smile.gif Šilta plaukų spalva pagal idėją turėtų ir netikti, kaip netinka šiltos drabužių spalvos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 13:17)
Kokios maždaug tos suknelės, gal aš ne tokių ieškau...

Geriausiai atrodo maždaug tokio tipo suknės

user posted image

Man pačiai geriau tinka tokių suknių ilgis sulig keliais. Čia akcentuotas liemuo, kliošas tinka įvairus, turiu suknelę, kur jokio pamušalo nėra, tiesiog kiek yra medžiagos šiek tiek bangom krinta, o viršui turiu 3/4 rankoves arba visai be rankovių, kažkaip gražiai susidėlioja didesnės krūtinės proporcijos bendrame vaizde smile.gif
Turiu porą suknelių ir tiesaus kirpimo, vienai reikia dirželio per juosmenį, o kita juoda, storo šilto trikotažo, ilgis virš kelių, ilgom rankovėm, iškirptė V formos, bet labai labai gili, po apačia velkuosi baltą maikę, irgi gerai atrodo, kartais prie šitos suknės susijuosiu diržu ties klubais, kartais be nieko.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 13:56)

Man pačiai geriau tinka tokių suknių ilgis sulig keliais. Čia akcentuotas liemuo, kliošas tinka įvairus, turiu suknelę, kur jokio pamušalo nėra, tiesiog kiek yra medžiagos šiek tiek bangom krinta, o viršui turiu 3/4 rankoves arba visai be rankovių, kažkaip gražiai susidėlioja didesnės krūtinės proporcijos bendrame vaizde smile.gif
Turiu porą suknelių ir tiesaus kirpimo, vienai reikia dirželio per juosmenį, o kita juoda, storo šilto trikotažo, ilgis virš kelių, ilgom rankovėm, iškirptė V formos, bet labai labai gili, po apačia velkuosi baltą maikę, irgi gerai atrodo, kartais prie šitos suknės susijuosiu diržu ties klubais, kartais be nieko.

Aišku, ačiū 4u.gif
Tokių suknių neteko net matuotis, visiškai ne mano stiliaus..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 13:59)
Aišku, ačiū  4u.gif
Tokių suknių neteko net matuotis, visiškai ne mano stiliaus..

Nu čia paveiksliuke tia tokios senobiškos, tokių ir aš nenešioju biggrin.gif Ale kaip pavyzdys, kokio tipo. Jei rūbas gerai ant figūros žiūrisi, tai labai nesunkiai tampa "tavo stiliaus" mirksiukas.gif
Prisiminiau, kad ant manęs žuvytės-undinėlės tipo suknelės negražiai atrodo. Užpakalis tada atrodo bekraštis kaip Sibiras biggrin.gif Sesė irgi smėlio laikrodukas, bet tokios suknės ant jos jau gerai atrodo, nes ji aukštesnė, tai gražiau proporcijos išsidėsto.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 13:56)
Buvai tamsi vasara, o dabar panašu, kad žiema. Reiktų dažyti plaukus tik šaltomis spalvomis, ruda turėtų būti tarkim juodo šokolado spalvos ir vientisa  smile.gif Šilta plaukų spalva pagal idėją turėtų ir netikti, kaip netinka šiltos drabužių spalvos  mastau.gif

Ačiū 4u.gif Šiaip dažau spalva kuri nėra labai šilta - gana tamsi šokolado, bet šviesėdama tampa šiltesne, todėl sudvejojau.
Atsakyti
O geras, tai aš ne kriaušė, o smelio laikrodis biggrin.gif

Rimtai kas dieną po naujieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 06, 11:49)
Aš sutrikime g.gif
Tai jei mano skaičiukas 0,7333, tai kas aš?

Mano toks pats skaičiukas bigsmile.gif Aš tai tikrai smėlio laikrodis, kad ir liesas rolleyes.gif Praktiškai visi patarimai pagal šį tipą man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 13:56)

Šią vasarą tokio fasono lininę turėjau (tik nebuvo tokia pūsta, o lengvai platėjanti), tai dailiai visai atrodė smile.gif
Atsakyti
Reikia ne tik liemens ir klubu apimti ziureti, bet ir krutines. Jeigu kam idomu:
http://img.listal.co...-my-profile.jpg
Atsakyti