QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 11:17)
Aš irgi smėlio laikrodis du D dydžio krūtine (nu dabar laikinai obuolys su D
), tai man kaip tik lengviausias dalykas yra rasti suknelę
Ir laivelio formos iškirptė labai gerai tinka, tik geriau tokia gilesnio laivelio
Dėl marškinių/švarkų ir paltų sutinku, reikalas ne iš lengvųjų, bet įmanomas
Kokios maždaug tos suknelės, gal aš ne tokių ieškau...
QUOTE(Carpe diem @ 2010 09 06, 11:27)
kažkas čia pripaniota.
tai tarpe tarp 0,70 - 0,80 kas? smėlio laikrodis ar kriaušė?
ir dar - tam, kad nustatyti, smėlio laikrodis ar kriaušė, reikia krūtinės apimtį žinoti.
Reikai žiūrėti, ar arčiau 0,7, ar arčiau 0,8
QUOTE(Miaška @ 2010 09 06, 11:49)
Aš sutrikime
Tai jei mano skaičiukas 0,7333, tai kas aš? Jei smėlio laikrodis - tuomet liesas, ir man netinka daugelis patarimų. Jei kriašė - tai vėlgi, tokia nelabai kriaušiška
Be to, dar yra kojų ilgio ir liemens santykis, mano kojos sąlyginai ilgos, o liemuo - trumpas, jokiais būdais neapsimausiu kelnių aukštintu liemeniu, atrodytų tragiškai
Kažkaip iš tų universalių patarimų beveik nieko neprisitaikau...
Greičiausiai smėlio laikrodis
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 06, 12:29)
Man irgi sunku suprast kokio tipo figūra...kai žiūriu į veidrodį, tai pečių ir klubų pločio linija sutampa, būtų laikrodis, bet padalinus liemens apimtį iš klubų tai gaunasi mažiau nei 0,70, arba lygiai, arba 0,71 priklausomai kur tą liemenį matuoju vos žemiau ar aukščiau...Vienok save priskiriu laikrodžiui, nes liemuo labai aiškai išreikštas, rūbas be pabrėžiamo liemens - ne rūbas...
Ar neklystu taip apie manydama?
ne, viskas teisingai
QUOTE(Tarja @ 2010 09 06, 13:08)
turbūt įsivėlė klaida. Logiškai būtų taip:
mažiau nei 0,70 smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys
mažiau nei 0,80
(t.y. 0,7-0,8) kriaušė (paveiksle pirmas trikampis).
Jokios klaidos
Mano pvz. būtų toks:
klubai 92, liemuo 68, skaičiukas gaunasi 0,74, patenkų į smėlio laikrodžio kategoriją. Kad smėlio laikrodis esu, niekada neabejojau, nes:
krūtinės ir klubų apimtys beveik vienodos (krūtinė net didesnė)
aiškiai matosi plonas liemuo
pečiai platūs, klubai irgi ne siauri
kai priaugu svorio, jis auga ant visų kūno vietų po vienodai, liemuo išlieka siauras (net
metų iš priekio žiūrint matėsi liemuo
)
Kai skaičiukas gaunasi mažiau, nei 0,70 - taip pat smėlio laikrodis, dar labiau išreikštas (nes bus dar plonesnis liemuo, lyginant su klubais)
Smėlio laikrodžio figūrai taip pat būdingas trumpas liemuo, o kriaušės figūrai - ilgas.
Čia Miaškai