Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 06, 09:42)
Kalbame apie kvadratinius obuolius  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Kvadratas - tai be liemens, liekna fogūra, bet be įlinkio, o obuolys - tai kai liemens apimtis didesnė, nei krūtinės ar klubų 4u.gif

Jei kas negalės nusista tyt savo tipo, turiu testuką gerą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 09:54)

Įmesk bigsmile.gif
Manau, kad esu kokia nors liekna kriaušė, bet nesu tikra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 09:54)
biggrin.gif  biggrin.gif
Kvadratas - tai be liemens, liekna fogūra, bet be įlinkio, o  obuolys - tai kai liemens apimtis didesnė, nei krūtinės ar klubų  4u.gif

Nu tai nelieknam obuoliui prašom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 06, 09:57)
Įmesk bigsmile.gif
Manau, kad esu kokia nors liekna kriaušė, bet nesu tikra biggrin.gif

Matuojam liemens ir klubų apimtį, pirmą skaičių dalinam iš antro.
Jei gavom:
daugiau nei 0,70 smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys
mažiau nei 0,80 kriaušė (paveiksle pirmas trikampis)

Antras trikampis - platūs piečiai, maža krūtinė, siauri klubai, vyriško tipo figūra.
Rombas - liekna figūra su atsikišusiu pilvuku, pečiai, klūbai siauri, krūtinė maža.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 06, 09:58)
Nu tai nelieknam obuoliui prašom  bigsmile.gif

Rūbai obuoliui

Yra du tipai "obuolių""
1. vidutinio dydžio krūtinė, pilvas didesnis už krūtinę, kojos ir klūbai normalūs (obuolys tikrasis)
2. didelė krūtinė, liemens vos vos, klūbai tokio pločio kaip krūtinė (vaza)

Parinkti rūbus tokiam tipui yra sunkiausia.

Suknelės:
futliaras, korsetinės, paaukštintas liemuo, vienspalvės, su diržu. Netinka plazdančios, nes prideda papildomai apimties.

Marškiniai, palaidinės, megztukai:
prigludę, nei aptempti, nei laisvi, tinka trikotažas, iškirptė bet kokia, tinka tunikos, netinka pūstos rankovės, gali aptempti krūtinę ir būti laisvi liemens vietoje, kaklas turi būti atviras, gali būti įdomių detalių, labai tiks liemenės.

Sijonai ir kelnės:
tamsių spalvų, aukštas liemuo, sijonai trapecijos formos, o pieštuko forma netinka, ilgis iki kelių, žemiau kelių, ne mini, kelnės normalaus ir aukštinto liemens, netinka žemo liemens, tinka kišenės ant užpakaliuko ir priekyje, kelnės tiktų plačios, gali tikti kapriai, leginsai su ilga tunika. Medžiagos su elastanu, bet ne perdaug aptempiančios.

Švarkai:
trumpi, be diržo, galima nešioti neužsegtus.

Avalynė:
aukštakulniai, platformos.

Tinka:
auskarai, vėriniai - atitraukia dėmesį nuo pilvo
prigludę, bet neaptempti rūbai
gerai parinkta liemenėlė
liekninatys apatiniai
didelė iškirptė
suknelės ir palaidinės, laisvos per liemenį
vienspalviai rūbai

Netrinka:
aptempti rūbai
plačios atverčiamos apykaklės
siauros kelnės ir sijoannai
stambaus rašto audiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 06 rugsėjo 2010 - 09:20
Na va, dontstop pagal apimtis isriso, kad as obuoliukas, potipis vaza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 09:40)
olive odos atspalvis ir traktuojamas kaip šaltas  4u.gif Pagal aprašymą panašu kad būsit tamsus ruduo. Jum tinkančios spalvos:
Už garderobo pagrindą rekomenduojama imti šiltą rudą, smėlio, chaki, alyvuogių, tamsiai mėlyną.  Renkantis 3 pagrindines spalvas nepamirškit, kad viena turi būti tamsi, viena šviesi, viena ryški  4u.gif Kaip variantas: šilta ruda + nebalintos vilnos + šilta raudonai oranžinė.
Batus galite derinti prie kelnių/sijonų.

Svarbiausia parinkti tinkamų spalvų palaidines/švarkus/mezgtukus, t y "viršus", kas arčiau veido, be abejo ir šalikėlius, karolius ir tt

Na iš patinkančių spalvų pasirenku Rudą, tamsiai mėlyną ir šviesią kokią nesugalvoju g.gif: Gal ta pati dramblio kaulo ar pan. Tik va dalykinėje aprangoje ta dramblio kaulo dažnai atrodo tarsi nuskalbta ypač jei medvilninės palaidinės doh.gif: Kažin kaip iš šviesių alyvuogių ar chaki žiūrėtųsi prie mėlynos? Prie rudos tai aišku, kad tiks g.gif: Bet grįžtu, kad kelnės ir sijonai bus juodi... nu bet spėju tada jau reikia komplektuotis 2 kapsules. 1 Šiltų daugiau spalvų, o kitą - Juoda kaip bazė.

Iš tų spalvų kur įdėtos, tai matau, kad man klaikiai netinka ta elektrinė spalva: su ja atrodau kaip lavonėlis...

QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 10:03)
Jei gavom:
daugiau nei 0,70  smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys

Gal tada galima patarimų smėlio laikrodžiui su D krūtine g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 06, 10:46)

Gal tada galima patarimų smėlio laikrodžiui su D krūtine g.gif:

figūra Smėlio laikrodis

Smėlio laikrodžiui tinka viskas. Stilių galima pasirinkti bet kokį: sportinį, dalykinį, romantinį ir tt.

Suknelės:
aptempia krūtinę, gali platėti į apačią, su diržu, vienspalvės. Netinka labai plačios, maišo formos.

Palaidinės, megztukai:
aptemptos, susiaučiamos, su iškirpte, prie didesnės krūtinės reikia vengti "leivelio" iškirpties. Visada pabrėžti liemenį.

Sijonai: jei leidžia kojos - mini. Taip pat tinka pieštuko formos, aukšto liemenios. Netinka stambūs raštai, gali storinti.

Kelnės: netinka žemas liemuo, tinka vidutinis ir aukštas. Tinka kapriai. Džinsai su vidutiniu liemeniu. Netinka šoninės kišenės. Kelnės su vertikaliais dryžiais labai tinka.

Švarkai: įliemenuoti, iki klubo vidurio.

Bendrai tinka:
aptempti ir priglūdę rūbai
plazdančios medžiagos
vidutinės ir didelės iškirptės
rūbai, pabrėžiantys liemenį
tiesios kelnės

Bendrai netinka:
maišo formos rūbai
plisuoti sijonai
labai siauros kelnės
sunkūs audiniai
laivelio iškirptė

Must have sąrašiukas:
gera liemenėlė
liemenį pabrėžianti suknelė
suknelė su iškirpte
kelnės
aukštakulniai

Aš pati esu "Smėlio laikrodis" su D krūtine, nuo savęs pridėsiu:
svarbiausia pabrėžti liemenį, priešingu atveju atrodau 2 dydžiais storesnė
sijonai tinka bele kokie: pieštukas, tiesūs, platėjantys...
kelnės - geriausiai tinka bridžai, bele kokie
rasti tinkamą suknelę - neįmanoma schmoll.gif
rasti marškinius/švarką/paltą, kur tilptų krūtinė ir nebūtų maišas ties liemeniu - labai labai sunku
sad.gif
didelės iškirptės ant manęs atrodo vulgariai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 11:09)
Aš pati esu "Smėlio laikrodis" su D krūtine, nuo savęs pridėsiu:
svarbiausia pabrėžti liemenį, priešingu atveju atrodau 2 dydžiais storesnė
sijonai tinka bele kokie: pieštukas, tiesūs, platėjantys...
kelnės - geriausiai tinka bridžai, bele kokie
rasti tinkamą suknelę - neįmanoma  schmoll.gif
rasti marškinius/švarką/paltą, kur tilptų krūtinė ir nebūtų maišas ties liemeniu - labai labai sunku
sad.gif
didelės iškirptės ant manęs atrodo vulgariai  blush2.gif

Aš irgi smėlio laikrodis du D dydžio krūtine (nu dabar laikinai obuolys su D biggrin.gif ), tai man kaip tik lengviausias dalykas yra rasti suknelę g.gif Ir laivelio formos iškirptė labai gerai tinka, tik geriau tokia gilesnio laivelio ax.gif
Dėl marškinių/švarkų ir paltų sutinku, reikalas ne iš lengvųjų, bet įmanomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 09:03)
Jei gavom:
daugiau nei 0,70  smėlio laikrodis
+/- 1 stačiakampis
daugiau nei 0,80 obuolys

Antras trikampis - platūs piečiai, maža krūtinė, siauri klubai, vyriško tipo figūra.
Rombas - liekna figūra su atsikišusiu pilvuku, pečiai, klūbai siauri, krūtinė maža.

g.gif kažkas čia pripaniota.
tai tarpe tarp 0,70 - 0,80 kas? smėlio laikrodis ar kriaušė? biggrin.gif
ir dar - tam, kad nustatyti, smėlio laikrodis ar kriaušė, reikia krūtinės apimtį žinoti.
Atsakyti
Aš sutrikime g.gif
Tai jei mano skaičiukas 0,7333, tai kas aš? Jei smėlio laikrodis - tuomet liesas, ir man netinka daugelis patarimų. Jei kriašė - tai vėlgi, tokia nelabai kriaušiška g.gif
Be to, dar yra kojų ilgio ir liemens santykis, mano kojos sąlyginai ilgos, o liemuo - trumpas, jokiais būdais neapsimausiu kelnių aukštintu liemeniu, atrodytų tragiškai doh.gif
Kažkaip iš tų universalių patarimų beveik nieko neprisitaikau... blush2.gif
Atsakyti
Man irgi sunku suprast kokio tipo figūra...kai žiūriu į veidrodį, tai pečių ir klubų pločio linija sutampa, būtų laikrodis, bet padalinus liemens apimtį iš klubų tai gaunasi mažiau nei 0,70, arba lygiai, arba 0,71 priklausomai kur tą liemenį matuoju vos žemiau ar aukščiau...Vienok save priskiriu laikrodžiui, nes liemuo labai aiškai išreikštas, rūbas be pabrėžiamo liemens - ne rūbas...Ar neklystu taip apie manydama? g.gif
Atsakyti