Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

merginos, manau, kad vien drabužių spalva ir pasirinktas asortimentas dar neapsprendžia ar gražiai atrodysite, manau dar svarbi ir neaptarta yra drabužiu proporcijų sritis. nes jei drabužis neproporcignas jis netinka schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 20:39)
Gal tuomet ne vasara, o pavasaris?

Visiška vasara.
Atsakyti
Skambančiai tylai:

pavasario spalvos:
user posted image

Labiausiai tinka: oranžinė, o taip pat
smėlio, šilta geltona, šampano, geltonai - oranžinė, ryškiai oranžinė, karamelinė, plytų raudona, tomatų, ruda su auksiniu atspalviu, lašišos, žalia su ausksiniu atspalviu, turkio, visos ryškios šiltos spalvos.

Labiausia netinka: juoda, o taip pat
visi pilki atspalviai
purpurinė
grynai balta
tamsiai mėlyna

Ir palyginimui, vasaros spalvos:
user posted image

Labiausiai tinka: šviesiai pilka ir šviesiai rožinė, o taip pat
švelnūs pastelinaii atspalviai
dangaus mėlyna
rožinė
šviesiai geltona
pilkai ruda
rožiniai ruda
avietinė
visi pilki
kitos neryškios šaltos spalvos

Labiausiai netinka: oranžinė, o taip pat
juoda, grynai balta, ryškios rėkiančios spalvos, ryža, ryškiai raudona, žalio obuolio spalva
Atsakyti
oooo bigsmile.gif
noriu ziemos spalvu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 09 05, 21:29)
oooo  bigsmile.gif
noriu ziemos spalvu  4u.gif  ax.gif

O temą peržiūrėt ax.gif Juk buvo įdėta nė kartą 4u.gif

Įdedu dalį, o daugiau rasit temoj, ok? smile.gif

Žiemos spalvos:
user posted image

Labiausiai tinka: juoda, o taip pat
grynai balta
metalo
sidabrinė
ryškiai geltona (šviesiai odai ne)
šalta raudona su mėlynu atspalviu
ryškiai rožinė
tamsiai ruda šalta
violetinė
ryškiai mėlyna
smaragdinė
juodai žalia
kitos ryškios grynos spalvos

Labiausiai netinka: oranžinė, o taip pat
pastelinės spalvos
matinė pilka
ryža ir visi šilti rudi atspalviai
šilta raudona
šilta žalia

Dar žiemos spalvos:
user posted image
Apatinis dešinys kvadras Kuhl - spalvos, tinkančios šviesiaodei žiemai
Atsakyti
Labas vakarėlis. Jungiuosi ir aš prie šios geros temos.

Noriu patarimo: Kiek supratau, esu rudens tipo (Tamsiai rudi plaukai, žaliai rudos akys, oda "olive" atspalvio: tokia geltonoka bet įdomiausia, kad pudras perku Cool kategorijoje.

Dabar daugiausia turi juodų rūbų, tačiau pati matau, kad man prie jų reikia kažkokių šiltų spalvų aksesuarų, taigi derinu šalikėlius, pakabučius ir pan.

Jei formuotis garderobą tai galvoju kaip pagrindą rinktis šokolado spalvą ir daugiau patinka ir baklažano ir indigo spalvos. Tai kurią tamsią dar vieną? kurią lengviau derinti ? O gal dar ir juodą? bet juoda netinka prie rudos...

Na man reikia susirinkti darbinę kapsulę kasdienai. tai įsivaizduoju, kad gerai būtų sijono, kelniu švarkelio kostiumas rudas. Tada kad ir mėlyna palaidinė, kuri tiktų ir viena ir po švarku, tada ala serafanas ala suknelė, kad nešioti ir po švarku ir su palaidine, dar kokis kardiganas, kelios palaidinės ir dar kokia suknelė ala kokteilinė, kad būtų (būna kartais reikia eiti kur po darbo į vakarinę dalį, tai nusimeti švarkelį, kokį aksesuarą užsikabini ir tiek).

Dėl batų... tai jei pavasariui rudeniui - kelios proos ala balerinų ir vieni aukštakulniai (jei ala vakarinis variantas). Toliau rankinė - turiu 1 didelę odinę juodą, kur ir laptopas telpa, tai ji man kasdieninė. ir turiu tamsiai mėlyną su raudonu. Ji irgi smagi man.

Bet grįžtu prie pradžios... jei rankinė, batai ir pan. daugiausia juodi, tai kaip man su tuo rudens tipu susitvarkyti ? Pvz palikti apačiai juodą spalvą, o palaidines pirkti pagal savo spalvinį tipą?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 15:07)
Ruda suknele  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif ir skara tokiai tureciau

O kur tą skarą rišti, jau kaklas yra g.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 09 05, 15:14)

Ačiū, jau antrus metus nešiosiu thumbup.gif ir dar turbūt ilgiau thumbup.gif Nors jei darysiu kapsulę juodą, tamsiai mėlyną ir raudoną, tai kaip ir ne į temą, bet megztos suknelės toks dalykas, kad užtenka pėdkelnių, batų ir rankinukų, kuriuos kaip bazę turiu juodus cool.gif

QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 15:25)
ar tai bazines spalvos, ar siaip kurios patinka?  g.gif

Daryčiau kapsulės spalvas. Ar negerai? Lyg gerai tokios spalvos šviesiai vasarai g.gif Turiu omeny raudoną ir tamsiai mėlyną (šiaip gerai atrodo man). O juoda bazė būtų, nes ir turiu tų rūbų.

QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 16:05)
Šiltajam sezonui norėtųsi kažko šviesesnio, linksmesnio, pvz. smėlio, šviesiai gelsva, šviesiai melsva, šviesiai žalsva - salotinė, šviesiai pilka, šviesiai alyvinė ir tt. Vasaros tipui nereikia tokių stiprių kontrastų  4u.gif

Kad ta kakavos tokia netamsi būtų ir baltą labai mėgstu, o ir tinka, kai įdegu vasarą. Be to, balta mano kaip ir bazė būtų, nes turiu sijoną, kelnes, trumpą sijonuką, pirkti nereikėtų. O violetinė šaltoka tokia ir tamsesnė man labiau tinka nei šviesi, be to, turiu jau rūbų tos spalvos, tai vat... Aišku, kad kapsulę susikomplektuočiau, reikės daugiau, tai galima dar šviesiai alyvinių pridėti, kaip manot? 4u.gif Šiaip vasarai turiu pilna maikučių visokių įvairių spalvų, visos prie baltos bazės tinka, tai dar ne tokia ir bėda, nes aksesuarai tai būtų balti ir kakavos spalvos, tai realiai gal net nebūtina užsiciklinti ant tos violetinės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 05 rugsėjo 2010 - 21:24
Vaje, dabar jau nebežinau, susivėliau, o gal aš pavasaris? doh.gif Man reikės dontstop pagalbos, nes aš pasimetusi, ypač dėl to, kad dabar plaukai šiek tiek patamsinti, na, tokia įdomi situacija, aprašyčiau į a.ž. Ar galima? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 16:07)
del skaru: renkuosi jas kaip paprasciausia buda vietoj visokiu karoliuku, pakabuku ir t.t. atrodo zymiai geriau, negu popigiai visokie blizguciai ir plastmasiukai. Akmenys man nepatinka, taurieji metalai darban -  schmoll.gif, tad skaros darban - liuks. Lieka tik auskarus (apyrankes ) priderinti.
Pradesiu nuo MEXX, o ten kaip Dievas duos.  biggrin.gif
Tavo figurai A formos sukneles reikia, dar vadinamos trapecijos.  g.gif Taip atgautum balansa tarp peciu ir klubu ir jokiu budu NE - tiesaus modelio arba dar vadinamo piestuko.  g.gif
Ir dar manau, kad stambus rastas turetu butu, jis optiskai vel tave kazkiek padidintu.  4u.gif
Labai aciu uz patarimus thumbup.gif o kaip dabar su tom A formos suknelem g.gif gal netycia koki foto pvz. turi? 4u.gif
Atsakyti
Straipsnis apie spintos sutvarkymą ir drabužių išsirinkimą:
http://www.alvyda.co...masspintoje.pdf
Atsakyti
Jadzka,
olive odos atspalvis ir traktuojamas kaip šaltas 4u.gif Pagal aprašymą panašu kad būsit tamsus ruduo. Jum tinkančios spalvos:
Apatinis iš kairės kvadratas Dunkel.
user posted image

Už garderobo pagrindą rekomenduojama imti šiltą rudą, smėlio, chaki, alyvuogių, tamsiai mėlyną. Renkantis 3 pagrindines spalvas nepamirškit, kad viena turi būti tamsi, viena šviesi, viena ryški 4u.gif Kaip variantas: šilta ruda + nebalintos vilnos + šilta raudonai oranžinė.

Batus galite derinti prie kelnių/sijonų.

Svarbiausia parinkti tinkamų spalvų palaidines/švarkus/mezgtukus, t y "viršus", kas arčiau veido, be abejo ir šalikėlius, karolius ir tt
Papildyta:
Smiltele, ar jūs turėjot omeny figūros tipus?
Gal pakalbam apie juos? ax.gif

user posted image

Papildyta:
Groovy, jei tik galėsiu, padėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 06, 09:40)

Gal pakalbam apie juos?  ax.gif
user posted image

Kalbame apie kvadratinius obuolius doh.gif
Atsakyti