QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 14:41)
Nea, su kaklu, šitą:
Na, dar apie diržą galvojau, bet kažkaip su mano liemeniu nelabai... Juodą bandžiau derint, na gal ir nieko, tik mano formos keistos
Ruda suknele
ir skara tokiai tureciau
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 14:12)
visiskai pritariu del derinimo
skaru dar nelabai paistu ir draugauju, bet kam patinka, tai tik pliusas. 3/4 rankoves mnan nelabai, noreciau normaliu, nes automatiskai reiktu kokius masrkinukus po apacia rengtis, kas man nelabai-sviestas sviestuotas gautusi jau.
Konkreciai nieko, bet is interneto issitraukiau keleta modeliuku, kuriu atskiros detales man visai patiktu. Zmogui galeciau parodydama nupasakoti, manau susidarytu vaizda, ko noriu. Esminis klausimas-kur pirkti? Man buvo mintis, kad numegztu pagal uzsakyma kas
Noriu paprastutes, nepilnai iki keliu ilgio, kad kaklas siek tiek kabantis butu
(kad nukreiptu demesi nuo placiu peciu ir mazos krutines), o ties klubais galetu buti kazkas tokio, kas vizualiai bent siek tiek praplatintu klubus, ar uzpakaliuka didesni padarytu. Zodziu, visumoj kad pataisytu vizualiai figura, kad viskas atrodytu proporcinga
esu gan auksta ir plona, tai norisi bent kiek pavaidinti, kad mases daugiau yra
del skaru: renkuosi jas kaip paprasciausia buda vietoj visokiu karoliuku, pakabuku ir t.t. atrodo zymiai geriau, negu popigiai visokie blizguciai ir plastmasiukai. Akmenys man nepatinka, taurieji metalai darban -
, tad skaros darban - liuks. Lieka tik auskarus (apyrankes ) priderinti.
Pradesiu nuo MEXX, o ten kaip Dievas duos.
Tavo figurai A formos sukneles reikia, dar vadinamos trapecijos.
Taip atgautum balansa tarp peciu ir klubu ir jokiu budu NE - tiesaus modelio arba dar vadinamo piestuko.
Ir dar manau, kad stambus rastas turetu butu, jis optiskai vel tave kazkiek padidintu.