Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 13:34)
VS suknute gal sita turi?  user posted image

Nea, su kaklu, šitą:

user posted image

Na, dar apie diržą galvojau, bet kažkaip su mano liemeniu nelabai... Juodą bandžiau derint, na gal ir nieko, tik mano formos keistos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 14:41)
Nea, su kaklu, šitą:

user posted image

Na, dar apie diržą galvojau, bet kažkaip su mano liemeniu nelabai... Juodą bandžiau derint, na gal ir nieko, tik mano formos keistos biggrin.gif

Ruda suknele wub.gif wub.gif thumbup.gif ir skara tokiai tureciau
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 14:12)
visiskai pritariu del derinimo thumbup.gif skaru dar nelabai paistu ir draugauju, bet kam patinka, tai tik pliusas. 3/4 rankoves mnan nelabai, noreciau normaliu, nes automatiskai reiktu kokius masrkinukus po apacia rengtis, kas man nelabai-sviestas sviestuotas gautusi jau.

Konkreciai nieko, bet is interneto issitraukiau keleta modeliuku, kuriu atskiros detales man visai patiktu. Zmogui galeciau parodydama nupasakoti, manau susidarytu vaizda, ko noriu. Esminis klausimas-kur pirkti? Man buvo mintis, kad numegztu pagal uzsakyma kas g.gif Noriu paprastutes, nepilnai iki keliu ilgio, kad kaklas siek tiek kabantis butu (kad nukreiptu demesi nuo placiu peciu ir mazos krutines), o ties klubais galetu buti kazkas tokio, kas vizualiai bent siek tiek praplatintu klubus, ar uzpakaliuka didesni padarytu. Zodziu, visumoj kad pataisytu vizualiai figura, kad viskas atrodytu proporcinga smile.gif esu gan auksta ir plona, tai norisi bent kiek pavaidinti, kad mases daugiau yra lotuliukas.gif

del skaru: renkuosi jas kaip paprasciausia buda vietoj visokiu karoliuku, pakabuku ir t.t. atrodo zymiai geriau, negu popigiai visokie blizguciai ir plastmasiukai. Akmenys man nepatinka, taurieji metalai darban - schmoll.gif, tad skaros darban - liuks. Lieka tik auskarus (apyrankes ) priderinti.
Pradesiu nuo MEXX, o ten kaip Dievas duos. biggrin.gif
Tavo figurai A formos sukneles reikia, dar vadinamos trapecijos. g.gif Taip atgautum balansa tarp peciu ir klubu ir jokiu budu NE - tiesaus modelio arba dar vadinamo piestuko. g.gif
Ir dar manau, kad stambus rastas turetu butu, jis optiskai vel tave kazkiek padidintu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 14:41)
Nea, su kaklu, šitą:

puiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 13:41)
Dabar konkretus klausimas. Aš vasara. Susigalvojau spalvas šaltajam ir šiltajam sezonams.

Šaltajam: juoda (daugiausia apačioj ir paltą turiu juodą jau), klasikinė raudona ir nerėžianti akies mėlyna, t.y. navy ir šviesenė (na, dar baltos kažkiek, balti marškinukai gal kokie tradiciškai). Šiltajam: balta, tamsi violetinė ir kakavos ruda.

Ar gerai? 4u.gif
O dėl megztų suknelių, turiu dvi. Viena ruda iki kelių su kaklu (VS), tai skarelių nepriderinsi, bet kad prie tokios iš tikrųjų nieko net ir derint nereikia biggrin.gif  Kita su didesne apvalia iškirpte iki kelių tamsiai violetinė su sagutėmis priekyje, bet irgi nežinau, ar kokia skarelė tiktų. Man megztos tokios šiltos, storesnės yra, kad prie jų tik pėdkelnių, rankinuko ir batų užtenka, ir gal net derint iš tikrųjų nereikia nieko thumbup.gif

ar tai bazines spalvos, ar siaip kurios patinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 05, 10:11)

padekit labai prasau! tiesiog taip jau susikloste gyvenime, kad is minimalaus varianto reikia maximuma isspausti. verysad.gif

Įdėkit savo nuotrauką, galima į a.ž. 4u.gif
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 13:41)

Šaltajam: juoda (daugiausia apačioj ir paltą turiu juodą jau), klasikinė raudona ir nerėžianti akies mėlyna, t.y. navy ir šviesenė (na, dar baltos kažkiek, balti marškinukai gal kokie tradiciškai). Šiltajam: balta, tamsi violetinė ir kakavos ruda.

Ar gerai? 4u.gif

Šiltajam sezonui norėtųsi kažko šviesesnio, linksmesnio, pvz. smėlio, šviesiai gelsva, šviesiai melsva, šviesiai žalsva - salotinė, šviesiai pilka, šviesiai alyvinė ir tt. Vasaros tipui nereikia tokių stiprių kontrastų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 17:05)

Šiltajam sezonui norėtųsi kažko šviesesnio, linksmesnio, pvz. smėlio, šviesiai gelsva, šviesiai melsva, šviesiai žalsva - salotinė, šviesiai pilka, šviesiai alyvinė ir tt. Vasaros tipui nereikia tokių stiprių kontrastų  4u.gif

Esu vasara, bet su tokiomis spalvomis pradingstu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 17:05)
Įdėkit savo nuotrauką, galima į a.ž. 4u.gif

Šiltajam sezonui norėtųsi kažko šviesesnio, linksmesnio, pvz. smėlio, šviesiai gelsva, šviesiai melsva, šviesiai žalsva - salotinė, šviesiai pilka, šviesiai alyvinė ir tt. Vasaros tipui nereikia tokių stiprių kontrastų  4u.gif

Zinai, man kazkodel violetine kirto akys. O stai tavo pasiulyta sv. alyvine thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 05, 19:19)
Esu vasara, bet su tokiomis spalvomis pradingstu  unsure.gif

Gal tuomet galetume pasufleruoti Groovy alternatyvas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 19:23)

Gal tuomet galetume pasufleruoti Groovy alternatyvas?  4u.gif

Neesu žinovė, nelabai pasufleruosiu.
Šiltuoju metu palaidinukės (taip vadinamos maikės ) pas mane yra : violetinė, gana ryški, bet ne barbiška rožinė, pilka, na ir ne itin karštoms dienoms juodos, ir samanų.
Atsakyti
as kaip suprantu, esu ziema.
mano bazines spalvos - tamsi pilka ir ruda. juoda - mazai, nes labai veida papilkina, tada reikia kazka sviesaus ir gana ryskoko derinti.
is ne baziniu spalvu - zydra, visokios violetines ir zalios, dar geltona ir raudona, zodziu, ryskios grynos spalvos. visai netinka oranzine ir rozine.
dabar intensyviai ieskau tamsesnes pilkos (gal net i melynuma) palto ar puspalcio. paskui pirksiu visa kita naujai rubu kapsulei, bo kuris laikas pati nezinodama, laikiuasi sio metodo, o dabar spintoj makaliene...
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 05, 19:19)
Esu vasara, bet su tokiomis spalvomis pradingstu  unsure.gif

Gal tuomet ne vasara, o pavasaris?

QUOTE(ooo @ 2010 09 05, 20:32)
as kaip suprantu, esu ziema.
mano bazines spalvos - tamsi pilka ir ruda. juoda - mazai, nes labai veida papilkina, tada reikia kazka sviesaus ir gana ryskoko derinti.

Gal ne žiema?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 20:39)
Gal ne žiema?

akys rudos, plaukai juodi, oda gana sviesi, tik gal ne pati juoda spalva veida papilkina, o daug darbo, mazai poilsio ir tamsus ratilai po akimis blush2.gif o juoda spalva tik paryskina visa tai...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 09 05, 20:42)
akys rudos, plaukai juodi, oda gana sviesi, tik gal ne pati juoda spalva veida papilkina, o daug darbo, mazai poilsio ir tamsus ratilai po akimis  blush2.gif  o juoda spalva tik paryskina visa tai...

Aišku, tuomet žiema tikrai, suabejojau, nes juoda spalva turėtų kaip tik žiemai labiausiai tikti 4u.gif
Atsakyti