Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(fuksė @ 2010 08 28, 08:39)
Nors Malena minejo, kad spalvinis tipas jau nebeaktualus, as vistiek derinu rubus ne tik tarpusavyje, bet ir prie plauku, akiu bei odos spalvos. Todel siulyciau idemiai issinagrineti tinkamiausias spalvas.

Patikslinsiu, nebera skirstymo i tipus vasara, ziema, pavasaris, ruduo. O tinkancios spalvos visais laikais manau buvo ir bus aktualu.
Del tinkanciu spalvu esu girdejusi, kad visada tinka tokie pat atspalviai kokie yra zmogaus akiu raineleje. Mano melynose akyse yra svelniai gelsvos, taigi ir rubai man tokios spalvos gerai ziurisi.

Dar esu skaiciusi, kad reikia apgalvoti kiek laiko kur praleidziame. Pvz: daugiausia ofise, savaitgaliai pvz gamtoj, progos/sventes pasitaiko retai. Tai reiskia, kad daugiausiai reikia klasikiniu rubu, paskui sportinio/laisvalaikio tipo, o sventiniai turi sudaryt maziausiaja dali. Aktualu moterim, kurios turi silpnybe mazom juodom suknelem ar delninem rankinem cool.gif Jei daugiausia laiko praleidziam dirbdami ir garderobo daugiausiai turi but darbinio cool.gif

Atsakyti
Labai įdomi tema, skaitau ir kyla nevaldomas noras atlikti spintos reviziją. Procesas būna toks: perrenku rūbus, kaip Fuksė ir aprašė, kurių tikrai nebegaila - atiduodu vaikams, kartais panaudoja kokiems siuvinukams, arba išsimaino, kas lieka - į maišą ir prie konteinerio. Ko dar gaila, bet nenešioju - dedu maišan ir į spintos tolimiausią kampą kokiems metams. Jei po metų suprantu, kad nei karto neprireikė - tada kelias vėl prie konteinerio.
Po tokių peržiūrų nekas telieka... Man labai universalus ir patrauklus rūbas atrodo sarafanas, prie jo galima daug priderinti. Bet neturiu nei vieno, nesu mačiusi gražaus...
Atsakyti
Dar 2 įdomūs straipsniai į temą rusų kalba 4u.gif
apie bazinį garderobą
bazinis garderobas rudeniui
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 08 28, 22:02)
Man labai universalus ir patrauklus rūbas atrodo sarafanas, prie jo galima daug priderinti.

dėl to jie man ir patinka. reikia gražesnio vaizdo - velkiesi marškinukus, nori paprasčiau - tinka ir golfas ar koks trikotažas. turiu du - vienas labiau klasikinio fasono, kitas - laisvesnis, tinkamas ne tik į darbą. ir neatsisakyčiau dar vieno, tik nelabai randu įdomesnių...
Atsakyti
Labai įdomūs straipsniai apie tai, kaip nuo pagrindų pakeisti savo spintos turinį 4u.gif Rusų kalba
1 dalis
2 dalis
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 09:54)
Dar 2 įdomūs straipsniai į temą rusų kalba  4u.gif
apie bazinį garderobą
bazinis garderobas rudeniui

QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 12:27)
Labai įdomūs straipsniai apie tai, kaip nuo pagrindų pakeisti savo spintos turinį  4u.gif  Rusų kalba
1 dalis
2 dalis

Pavertejaukit kas nors jaunajai kartai 4u.gif
Atsakyti
Malena, vėliau rašysiu į kitą temą, versiu šį bei tą iš šių straispnių, įkelsiu ir čia 4u.gif

kol kas kapsulės pav.
user posted image
Atsakyti
dar vienas įdomus straipsnis

Išversiu pagrindines mintis 4u.gif

Bazinių daiktų išrinkimo taisyklės:
1. Harmonija
2. Universalumas
3. Kokybė
4. Spalvų suderinamumas (geriausia 2 - 3 spalvos)
5. Rūbai neturi būti labai originalūs ir ryškūs

Jeigu jūs visą savaitę dėvėsite tą patį lakonišką kostiumėlį, tačiau kiekvieną dieną derinsite prie jo vis kitą rankinuką/ šalikėlį ir tt (net šukuosena), susidarys įspūdis, kad jūs kiekvieną diena atrodot vis kitaip.

Pagrindiniai daiktai, kuriuos turi turėti moteris, dirbanti ofise, laisvalaikiu vedžiojanti į lauką šunį, vaikštantį į teatrą ir naktinį klubą, važiuojanti į gamtą.

Šiltasis sezonas:
kostiumėlis su sijonu
kostiumėlis su kelnėmis
2 palaidinės ilgomis rankovėmis
2 palaidinės trumpomis rankovėmis
sijonas
kelnės
megztukas
megztukas su sagutėmis
džinsai
suknelė
2 puošnūs topai
kokteilinė suknelė
vakarinė suknelė
lietpaltis
plonas paltas
striukė
2 poros basučių
2 poros batelių
pusbačiai
ilgaauliai
3 - 5 kaklo aksesuarai
sportbačiai
minimum 3 rankinės (1 iš jų vakarinė)

Šaltasis sezonas:

prie aukščiau minėtų rūbų pridėti:
šiltas kostiumėlis
šiltos kelnės
šiltas sijonas
megztukas su kaklu
kailiniai arba žieminis paltas
šilta striukė
šiltas paltas
ilgaauliai rudeniui
ilgaauliai žiemai
2 šalikai
galvos apdangalas žiemai
galvos apdangalas rudeniui

Atsakyti
O kas yra topas blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Čia kas nors iš viršutinių drabužių g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 29, 15:37)
O kas yra topas blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif Čia kas nors iš viršutinių drabužių g.gif  blush2.gif

Maikutė, palaidinukė, marškinėliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 29, 14:43)
Malena, vėliau rašysiu į kitą temą, versiu šį bei tą iš šių straispnių, įkelsiu ir čia  4u.gif

kol kas kapsulės pav.
user posted image

thumbup.gif idomu ir tai, kad uztenka 10 rubu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 29, 16:21)
thumbup.gif idomu ir tai, kad uztenka 10 rubu.  thumbup.gif

šiuo konkrečiu atveju, man rodos, dauguma drabužėlių labiau tiktų jau brandesnio amžiaus moteriai unsure.gif
Atsakyti