Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Malena @ 2010 09 05, 10:19)
Turiu ir as senokai pirkta juoda didele rankine, nesiojau ir salta ziema, niekas netrukinejo, nieko jai visiskai nenutiko. Galiu parduoti, nes nebepatinka.

Gal kas gali idet kaip turetu atrodyt vakarine rankine, kad deretu prie bet kokios sukneles ar vakaro eilutes 4u.gif  Dar pravestu patarimai kur galima issigyt..kiek ieskojau musu parduotuvese, tai mazucio rankinuko grazaus taip ir neradau, gal ne ten ieskojau..

sunkus atvejis, man reikejo, niekur neradau. Gali pazet cia:
http://www.fashion-w...umki-2010-foto/
Bendra tendencija, kaip ir minejo Sophi delninukes thumbup.gif drinks_cheers.gif
as dabar ieskau A4 lapo formato, kuri sulankstoma ir gaunama delninuke, ner....
Optimalus dydis A4 per puse.

o cia sio rudens must have:

http://www.fashion-w...umki-2010-foto/

megstos sukneles wub.gif noriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 05 rugsėjo 2010 - 10:16
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 11:12)
megstos sukneles  wub.gif noriu  thumbup.gif
labai ir as noriu thumbup.gif
Atsakyti
Bet megztas sukneles turbūt sunku derinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 12:42)

Vakar kaip tik susiderinau biggrin.gif
Turiu megztą suknelę, truputį platėjančią nuo krūtinės, samanų spalvos. Nuobodokai pasirodė, todėl nusipirkau languotas tympas, va su jomis super atrodo, plius dar kokia skarutė ant kaklo - skaručių turiu daug, man jos patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 12:42)

jeigu ilgom rankovem visai nesunku, storas pedkelnes ir vperiod+ skara, kurias labaiiii MYLIU. thumbup.gif bandysiu ir kokiu rastuotu pedkelniu paieskoti, pvz. juodos su raudonais kvadratais sone+ juoda suknele - bus labai grazu.
O stai dabar dauguma ju su 3/4 rankoviu - schmoll.gif - dilema, ar po ja reikia marskinuku, nes kaip cia su tokiomis rankovemis? g.gif Nu tadu jau nebezinau, maybe prie tokios reikia trikotazines palaidines. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 12:27)
labai ir as noriu thumbup.gif

ar jau ka numatei doro?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 13:16)
O stai dabar dauguma ju su 3/4 rankoviu -  schmoll.gif - dilema, ar po ja reikia

O kodėl po tokia būtinai kažko reikia? Aš dėviu ir 3/4 rankovėmis rūbus, po jais nieko nepasivilkdama.
Tiesa, suknutė ilgomis.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 05, 13:17)
O kodėl po tokia būtinai kažko reikia? Aš dėviu ir 3/4 rankovėmis rūbus, po jais nieko nepasivilkdama.
Tiesa, suknutė ilgomis.

o man jau butu salta, svarko reiketu. blush2.gif 3/4 rank. - pavasariui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 05 rugsėjo 2010 - 12:22
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 13:21)
o man jau butu salta, svarko reiketu.  blush2.gif 3/4 rank.  - pavasariui

Apie tai nepagalvojau doh.gif , nes man nebūna šalta. Turiu iš šiltų plonyčių siūlų nusimezgus ilgą palaidinę trumpomis rankovėmis, ją irgi žiemą vieną dėviu, juk vis tiek lauke su striuke, o patalpoje šilta smile.gif
Tiesa, turiu ir šiltą šalį darbe - jei sušalčiau smile.gif
Atsakyti
Dabar konkretus klausimas. Aš vasara. Susigalvojau spalvas šaltajam ir šiltajam sezonams.

Šaltajam: juoda (daugiausia apačioj ir paltą turiu juodą jau), klasikinė raudona ir nerėžianti akies mėlyna, t.y. navy ir šviesenė (na, dar baltos kažkiek, balti marškinukai gal kokie tradiciškai). Šiltajam: balta, tamsi violetinė ir kakavos ruda.

Ar gerai? 4u.gif

O dėl megztų suknelių, turiu dvi. Viena ruda iki kelių su kaklu (VS), tai skarelių nepriderinsi, bet kad prie tokios iš tikrųjų nieko net ir derint nereikia biggrin.gif Kita su didesne apvalia iškirpte iki kelių tamsiai violetinė su sagutėmis priekyje, bet irgi nežinau, ar kokia skarelė tiktų. Man megztos tokios šiltos, storesnės yra, kad prie jų tik pėdkelnių, rankinuko ir batų užtenka, ir gal net derint iš tikrųjų nereikia nieko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 05 rugsėjo 2010 - 12:48
Labai smagu, kad yra tokia tema... smile.gif
as visada rengiuosi vienu stiliumi ir stengiuosi kad visi nauji rubai deretu jau prie turimu. (isskyrus laisvu laiku).
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 05, 13:16)
jeigu ilgom rankovem visai nesunku, storas pedkelnes ir vperiod+ skara, kurias labaiiii MYLIU.  thumbup.gif bandysiu ir kokiu rastuotu pedkelniu paieskoti, pvz. juodos su raudonais kvadratais sone+ juoda suknele - bus labai grazu.
O stai dabar dauguma ju su 3/4 rankoviu -  schmoll.gif - dilema, ar po ja reikia marskinuku, nes kaip cia su tokiomis rankovemis?  g.gif Nu tadu jau nebezinau, maybe prie tokios reikia trikotazines palaidines.  g.gif

Papildyta:
ar jau ka numatei doro?
visiskai pritariu del derinimo thumbup.gif skaru dar nelabai paistu ir draugauju, bet kam patinka, tai tik pliusas. 3/4 rankoves mnan nelabai, noreciau normaliu, nes automatiskai reiktu kokius masrkinukus po apacia rengtis, kas man nelabai-sviestas sviestuotas gautusi jau.

Konkreciai nieko, bet is interneto issitraukiau keleta modeliuku, kuriu atskiros detales man visai patiktu. Zmogui galeciau parodydama nupasakoti, manau susidarytu vaizda, ko noriu. Esminis klausimas-kur pirkti? Man buvo mintis, kad numegztu pagal uzsakyma kas g.gif Noriu paprastutes, nepilnai iki keliu ilgio, kad kaklas siek tiek kabantis butu (kad nukreiptu demesi nuo placiu peciu ir mazos krutines), o ties klubais galetu buti kazkas tokio, kas vizualiai bent siek tiek praplatintu klubus, ar uzpakaliuka didesni padarytu. Zodziu, visumoj kad pataisytu vizualiai figura, kad viskas atrodytu proporcinga smile.gif esu gan auksta ir plona, tai norisi bent kiek pavaidinti, kad mases daugiau yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 05, 13:41)
O dėl megztų suknelių, turiu dvi. Viena ruda iki kelių su kaklu (VS), tai skarelių nepriderinsi, bet kad prie tokios iš tikrųjų nieko net ir derint nereikia biggrin.gif  Kita su didesne apvalia iškirpte iki kelių tamsiai violetinė su sagutėmis priekyje, bet irgi nežinau, ar kokia skarelė tiktų. Man megztos tokios šiltos, storesnės yra, kad prie jų tik pėdkelnių, rankinuko ir batų užtenka, ir gal net derint iš tikrųjų nereikia nieko thumbup.gif
VS suknute gal sita turi? user posted image
Mano poziuris toks pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Merginos, jei turite kokiu sukneliu pvz. ar inote kur ieskoti, ikelkit cia 4u.gif nieko grazaus per google nerandu, va siek tiek atskiru detaliu, gal pakoreguosit mintis (cia del saves renkuosi, platus peciai, siauresni klubai. norisi ryskaus liemens, platesniu klubu/didesnio uzpakalio ir siauresniu peciu bendro vaizdelio)
patiko sitas modelis vien del isryskintos liemens linijos ir papaltintu klubu: foto 1
del mazos krutines ir placiu peciu, gal pasitarnautu toks kakliukas kaip pries tai mano idetos nuotraukos is VS katalogo?
Daugiau nieko nerandu, kas atspindetu bent detale mano minciu verysad.gif
Atsakyti