Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Gali būt 4u.gif - bet ar jūs parduotumėt tai, kad vertinga, bet jums nereikalinga pusvelčiui? triženklė suma gali būt ir dvigubai arba net trigubai mažesnė, nei pradinė daikto kaina - tai negi atiduot veltui? g.gif Pvz, rankinė kuri netinka, bet į pard grąžint nebegalima; arba kokie kailiniai ir pan, gero audinio, gero modelio dizainerio suknelė, juoda maža suknelė - tie daiktai juk nenustoja savo vertės, bet yra parduodami gerokai mažesne kaina nei yra verti...

Sory už off topic, bet kur jūs dedate tokius daiktus? Juk jei nori ko naujo, tai reikia atsikratyt senesnių, nebeaktualių daiktų - spintos ne guminės, figūra irgi keičiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 rugsėjo 2010 - 20:07
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 21:05)

Violeta*, 04 Rgs 2010 - 21:05, parašė:

Gali būt 4u.gif  - bet ar jūs parduotumėt tai, kad vertinga, bet jums nereikalinga pusvelčiui?

Gali būt 4u.gif  - bet ar jūs parduotumėt tai, kad vertinga, bet jums nereikalinga pusvelčiui?

Taip. Jei už, mano manymu, normalią kainą ilgai niekas neperka ir nesidomi, o daikto persiūt, pertaisyt sau nebeišeina - tada parduodu pigiai, kad man neužimtų spintoj vietos, ir vis kažkokį pinigą gaučiau. Arba atiduodu dukroms, kad pr mainyk.lt išsikeistų į sau reikalingą daiktą smile.gif
Atsakyti

Taip ir darau, parduodu už kapeikas, o ką daryti, už brangiau neperka, o ir aš nemoku gražiai parodyt, išreklamuot blush2.gif SM išvis nieko neperka, pavyksta tik per manodrabužiai. lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 04, 20:32)

Miaška, 04 Rgs 2010 - 20:32, parašė:

Miaška, 04 Rgs 2010 - 20:32, parašė:

Jei ieškau SM ar kitur forumuose - tai su ketinimu pirkti nebrangiai. Triženklių sumų pilnos parduotuvės.

Jei ieškau SM ar kitur forumuose - tai su ketinimu pirkti nebrangiai. Triženklių sumų pilnos parduotuvės.

drinks_cheers.gif

Jei tikslas būtų ne gauti pajamų, o atsikratyt daikto - parduočiau ar net padovanočiau.

Beje, kas parduodat drabužius, kaip dėl matavimosi? Jums jauku įsileist į namus svetimus žmones? Dabar tokie laikai - mane būtent tas stabdo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 04 rugsėjo 2010 - 20:51

1. Maža juoda suknelė -neturiu ir neturėjau
2. Džinsai- turiu juodus,pilkus,mėlynus .
3. Smėlio spalvos bateliai- neturiu.
4. Šviesi palaidinė- yra
5. Elegantiškas lietpaltis- turiu
6. Rankinukas ant graidninėlės- neturiu ir nemanau,kad turėsiu,negražu.
7. Švarkas- turiu keltą,bet klasikinio kokio tai ne ax.gif
8. Pieštuko formos sijonas - turiu,nuostabus modelis.
9. Patogūs ilgaauliai - turiu juodus ir ryžus.
10. Kardiganas - vieną smėlio spalvos vilnonį.
11. Juodos kelnės- neturiu,nepatinka.
12. Bateliai - balerinos - turiu,bet nešioju laisvalaikiu į darbą ne
Kokia šauni tema 4u.gif tikrai galima pasimokyti kaip derinti.manu pasinaudojus jūsų rekomendacijomis nors žiemai susirinksiu garderobą,o po to galėsiu ir apie kitus sezonus pagalvoti.Na čia tik todėl,kad labai piniginė neištuštėtų.
Gal galite patarti kaip atgaivinti ryžos odos odinį švarkelį?Nesugalvoju nieko kito kaip tik su batų tepalu,bet bijau,kad neliktų kokie dryžiai.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2010 09 04, 22:18)

noir1, 04 Rgs 2010 - 22:18, parašė:

noir1, 04 Rgs 2010 - 22:18, parašė:

Gal galite patarti kaip atgaivinti ryžos odos odinį švarkelį?Nesugalvoju nieko kito kaip tik su batų tepalu,bet bijau,kad neliktų kokie dryžiai.

Kaip tik šiandien siuvykloje to klausiau - patarė su bespalviu impregnuojančiu batų tepalu įtepti. Ir parodė, kokį pati naudoja - "Silver" su lanolinu. Tai ir nusipirkau šiandien, 2,90 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 20:48)

Sophi, 04 Rgs 2010 - 20:48, parašė:

Sophi, 04 Rgs 2010 - 20:48, parašė:

drinks_cheers.gif
Jei tikslas būtų ne gauti pajamų, o atsikratyt daikto - parduočiau ar net padovanočiau.

Beje, kas parduodat drabužius, kaip dėl matavimosi? Jums jauku įsileist į namus svetimus žmones? Dabar tokie laikai - mane būtent tas stabdo blush2.gif

drinks_cheers.gif

Dontstop, ačiū už mano drabužių nuorodą - jau paskelbiau.

Dėl matavimosi - galvočiau g.gif Turbūt stengčiaus kaip įmanoma išsamiau ir sąžiningai aprašyt, daug nuotraukų parodyt, o jei pirkėja bus vilniete, tai matyt, suteiksiu sąlygas ir pasimatuot pas save ir pačiupint, jei ji man pasirodys verta dėmesio pirkėja... g.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 18:09)

fuksė, 04 Rgs 2010 - 18:09, parašė:

fuksė, 04 Rgs 2010 - 18:09, parašė:

Su kokios spalvos drabuziais nesiojate tokius  a lia rudus (vadinu juos ryzais  wub.gif ) rankinukus?
Ar renkates vienodos spalvos avalyne ir rankine? - cia ir visoms SM klausimukas.

Su kokios spalvos drabuziais nesiojate tokius  a lia rudus (vadinu juos ryzais  wub.gif ) rankinukus?
Ar renkates vienodos spalvos avalyne ir rankine? - cia ir visoms SM klausimukas.

Man atrodo, kad prie džinsų labai tinka.
Nederinu.
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 21:48)

Sophi, 04 Rgs 2010 - 21:48, parašė:

Atvažiuoja, pasimatuoja, nusiperka irnesakyk.gif išparduodu man netikusius parsiūstus rūbus, vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 21:48)

Nė karto nevažiavo į namus, beveik visus rūbus tenka siųsti į kitus miestus, kaunietės pirko vos porą kartų, susitardavom, kokiam taške susitiksim, į namus nekviesdavau ax.gif
Papildyta:
Rankinių prie batų nederinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 19:52)

fuksė, 04 Rgs 2010 - 19:52, parašė:

fuksė, 04 Rgs 2010 - 19:52, parašė:

O man labai juodos lakines patinka, dirb. odos tokiu pilna, bet kazkaip nepatvarios jos man atrodo. Ar neturejote lakines?  ax.gif

O man labai juodos lakines patinka, dirb. odos tokiu pilna, bet kazkaip nepatvarios jos man atrodo. Ar neturejote lakines?  ax.gif

sveiki, as turejau juoda lakine rankine, jau po menesio sutrukinejo ir atrode kaip is mazu gabaleliu, o poto tie gabaleliai dar ir kristi pradejo (pirktas turguje uz 80 lt, tai gal brangesni ir nieko, bet as jau nedrystu pirkti po tokios patirties, nes man ir tiek nemazi pinigai, juolab "net" menesiui).
labai noriu suzinoti savo tipa, bet taip sunku ivertinti. akys siltos zalios aplink vyzdi ruda juostele, bet kartais tos rudumos buna siektiek ir daugiau. vasara plaukai buna siltai sviesus, o vat atejus rudeniui jau siektiek patamseja ir tampa saltesni siuo metu dar matosi siektiek sviesesnes sruogeles (plaukai naturalus). oda sviesi, strazdanota (vasara smarkiau), idegis raudonas.
dariau testa, bet ten neradau savo plauku atitikmens ir akiu varianta ne tikslu pasirinkau, zodziu nepavyko.
padekit labai prasau! tiesiog taip jau susikloste gyvenime, kad is minimalaus varianto reikia maximuma isspausti. verysad.gif
Atsakyti
Turiu ir as senokai pirkta juoda didele rankine, nesiojau ir salta ziema, niekas netrukinejo, nieko jai visiskai nenutiko. Galiu parduoti, nes nebepatinka.

Gal kas gali idet kaip turetu atrodyt vakarine rankine, kad deretu prie bet kokios sukneles ar vakaro eilutes 4u.gif Dar pravestu patarimai kur galima issigyt..kiek ieskojau musu parduotuvese, tai mazucio rankinuko grazaus taip ir neradau, gal ne ten ieskojau..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 05, 07:35)

dontstop, 05 Rgs 2010 - 07:35, parašė:

dontstop, 05 Rgs 2010 - 07:35, parašė:

Nė karto nevažiavo į namus, beveik visus rūbus tenka siųsti į kitus miestus, kaunietės pirko vos porą kartų, susitardavom, kokiam taške susitiksim, į namus nekviesdavau  ax.gif

Nė karto nevažiavo į namus, beveik visus rūbus tenka siųsti į kitus miestus, kaunietės pirko vos porą kartų, susitardavom, kokiam taške susitiksim, į namus nekviesdavau  ax.gif

Čia dar priklauso nuo pirkėjo - aš drabužio nesimatavusi nepirkčiau schmoll.gif

QUOTE(Malena @ 2010 09 05, 10:19)

Malena, 05 Rgs 2010 - 10:19, parašė:

Malena, 05 Rgs 2010 - 10:19, parašė:

Gal kas gali idet kaip turetu atrodyt vakarine rankine, kad deretu prie bet kokios sukneles ar vakaro eilutes 4u.gif

Gal kas gali idet kaip turetu atrodyt vakarine rankine, kad deretu prie bet kokios sukneles ar vakaro eilutes 4u.gif

Gal klasikinė delninukė arba koks kitoks mini rankinukas unsure.gif
Atsakyti