QUOTE(Malena @ 2010 09 04, 18:21)
As irgi zinau panasu varianta, tik neismeta, o parduoda pazistamom ir per skelbimus..Ir perkasi nauja viska. Visi rubai is neblogu pardziu ale MNG, ZARA,UBC,MEXX ir kitos brangesnes..No name nevienos ner
Taip ir aš pastebėjau kad taip vyksta - senas garderobas išparduodamas, gaunama lėšų naujam. Tačiau čia jau reikia būt
prasikalusiam pardavėjui - sugebėt pateikt, būt pastebėtam toje skudarų mugėje...aš irgi bandžiau vasarą parduot geras sukneles, gerų audinių - angliškos vilnos, atlaso iš blogos pusės ir t.t. - mažai dėvėtos, puikios kokybės, neutralių spalvų - galėtų puikiai įsipaišyt į klasikinį elegantišką garderobą, ale nepavyko parduot, taip ir liko man mįslė, kodėl. Spalvingas, nertas, sunkiai priderinamas megztukas buvo nupirktas iš karto, vos įdėjus foto, o suknelės - nea...Aišku, ir kainos buvo ne keliolia litų, o triženklės. Tai man ir nesuprantama, kaip sekasi parduot visokius tokius brangesnius dalykus čia SM, jei jų nenori visai veltui atiduot.
Šiaip jei jau kam reikia suknelių įvairių modelių - 38 - 40 dydžio - galite kreiptis, SM ir niekur kitur nesiūlau, dūla spintoje mėlyna, raudona, juoda, serafanas ir t.t. Mielai parodyčiau.