Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Maserati @ 2010 09 04, 19:06)
Mama vakar pasakojo apie pazistama,kuri kiekvienam sezonui pasibaigus,ismeta visus rubus smile.gif Tada naujam sezonui nusiperka keleta,juos nesioja,kai jis baigiasi,vel viska visiskai ismeta,nieko nepasilieka,nebent va koki palta. Pagalvojau,kad as taip tikrai negaleciau.. biggrin.gif

Itariu toji rubus perka skudurine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 19:06)
o kas tas SM?  blush2.gif

SuperMamos forumo išparduotuvės biggrin.gif

Mama vakar pasakojo apie pazistama,kuri kiekvienam sezonui pasibaigus,ismeta visus rubus smile.gif Tada naujam sezonui nusiperka keleta,juos nesioja,kai jis baigiasi,vel viska visiskai ismeta,nieko nepasilieka,nebent va koki palta. Pagalvojau,kad as taip tikrai negaleciau.. biggrin.gif

Aš tai iš karto įsivaizdavau situaciją: baigėsi sezonas, išmetė rūbus, atėjo, tarki, ruduo, o paskui - bac, ir atšilo kaip vasarą! Kč daryt? Rūbai jau išmesti... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagalvojau,kad as taip tikrai negaleciau.. biggrin.gif

Aš irgi ne - per daug man patinka savas garderobas, nekiltų ranka išmest bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 04, 19:08)
SuperMamos forumo išparduotuvės biggrin.gif
Aš tai iš karto įsivaizdavau situaciją: baigėsi sezonas, išmetė rūbus, atėjo, tarki, ruduo, o paskui - bac, ir atšilo kaip vasarą! Kč daryt? Rūbai jau išmesti... doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ot kur..... biggrin.gif
Atsakyti
As irgi zinau panasu varianta, tik neismeta, o parduoda pazistamom ir per skelbimus..Ir perkasi nauja viska. Visi rubai is neblogu pardziu ale MNG, ZARA,UBC,MEXX ir kitos brangesnes..No name nevienos ner biggrin.gif
Atsakyti
o sako, kad krizė Lietuvoj....
Atsakyti
ir dar apie funkcionalu garderoba:

http://subscribe.ru/...4/11142724.html
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 19:08)
Itariu toji rubus perka skudurine  lotuliukas.gif

Na, perka nebrangius, is maximos ir pan., sake.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 04, 18:21)
As irgi zinau panasu varianta, tik neismeta, o parduoda pazistamom ir per skelbimus..Ir perkasi nauja viska. Visi rubai is neblogu pardziu ale MNG, ZARA,UBC,MEXX ir kitos brangesnes..No name nevienos ner biggrin.gif

Taip ir aš pastebėjau kad taip vyksta - senas garderobas išparduodamas, gaunama lėšų naujam. Tačiau čia jau reikia būt prasikalusiam pardavėjui - sugebėt pateikt, būt pastebėtam toje skudarų mugėje...aš irgi bandžiau vasarą parduot geras sukneles, gerų audinių - angliškos vilnos, atlaso iš blogos pusės ir t.t. - mažai dėvėtos, puikios kokybės, neutralių spalvų - galėtų puikiai įsipaišyt į klasikinį elegantišką garderobą, ale nepavyko parduot, taip ir liko man mįslė, kodėl. Spalvingas, nertas, sunkiai priderinamas megztukas buvo nupirktas iš karto, vos įdėjus foto, o suknelės - nea...Aišku, ir kainos buvo ne keliolia litų, o triženklės. Tai man ir nesuprantama, kaip sekasi parduot visokius tokius brangesnius dalykus čia SM, jei jų nenori visai veltui atiduot. g.gif

Šiaip jei jau kam reikia suknelių įvairių modelių - 38 - 40 dydžio - galite kreiptis, SM ir niekur kitur nesiūlau, dūla spintoje mėlyna, raudona, juoda, serafanas ir t.t. Mielai parodyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 20:22)
nea...Aišku, ir kainos buvo ne keliolia litų, o triženklės.

manau, tai ir yra atsakymas, kodėl nepavyko parduot...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 20:22)
Taip ir aš pastebėjau kad taip vyksta - senas garderobas išparduodamas, gaunama lėšų naujam. Tačiau čia jau reikia būt prasikalusiam pardavėjui  - sugebėt pateikt, būt pastebėtam toje skudarų mugėje...aš irgi bandžiau vasarą parduot geras sukneles, gerų audinių - angliškos vilnos, atlaso iš blogos pusės ir t.t. - mažai dėvėtos, puikios kokybės, neutralių spalvų - galėtų puikiai įsipaišyt į klasikinį elegantišką garderobą, ale nepavyko parduot, taip ir liko man mįslė, kodėl. Spalvingas, nertas, sunkiai priderinamas megztukas buvo nupirktas iš karto, vos įdėjus foto, o suknelės - nea...Aišku, ir kainos buvo ne keliolia litų, o triženklės. Tai man ir nesuprantama, kaip sekasi parduot visokius tokius brangesnius dalykus čia SM, jei jų nenori visai veltui atiduot.  g.gif

Pati mergaiciuke kaip lele, ant saves puikiai pareklamuoja, perka trendiskus, tarp jaunuciu populiarius rubelius, tai net bendradarbes daznai perperka. O ji labai saugo kol nesioja.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 20:26)
manau, tai ir yra atsakymas, kodėl nepavyko parduot...

Pritariu. Jei ieškau SM ar kitur forumuose - tai su ketinimu pirkti nebrangiai. Triženklių sumų pilnos parduotuvės.
Atsakyti