Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 18:48)
Pagal gamintoją sunku pasakyt - "Bullagi", "Bodenschatz" neblogos, bet reikia žiūrėt į konkrečią rankinę, nes ir geresnio gamintojo gali būt skysta, o nežinomo - nesunešiojama. Dabar jau n metų tampau vieną visiškai bevardę ir niekaip nepribaigiu. Kartą jau buvo padėta išmetimui kaip nusibodusi, bet pastovėjo ir vėl į trasą. Norėčiau naujos, bet kai žiūriu naują asortimentą - tai neprilygsta tos rankinės mano senutei. Nerandu patinkančio modelio niekaip...

O man labai juodos lakines patinka, dirb. odos tokiu pilna, bet kazkaip nepatvarios jos man atrodo. Ar neturejote lakines? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 18:52)
Ar neturejote lakines?  ax.gif

Ne, neturėjau - visai ne mano stilius būtų blush2.gif Paprastai renkuosi visiškai matines smile.gif
Atsakyti
Šį rudenį griebiausi atgaivinti senų rūbų: pirmas žingsnis buvo, kad nunešiau 5 metus spintoje prakabėjusią odinę striukę siaurinti. Sumokėjau tik 50 Lt, o man, kaip daug vaikštančiai pėsčiomis, tai bus superinis rūbas.
Kitas žingsnis - spintoje kabo mamos versto kailio kailinukai, "snegūračkos" fasono biggrin.gif , noriu trumpesnių, be to, man jie siauri per pečius. Siuvėjos siūlymu, juos irgi nunešiu, ten ką nors sugalvosime, o sumokėti ir atsiimti, sakė, galėsiu, kai turėsiu pinigų smile.gif
Labai džiaugiuosi, kad nebereikės sukti galvos dėl šiltų viršutinių rūbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 04, 18:55)

Labai džiaugiuosi, kad nebereikės sukti galvos dėl šiltų viršutinių rūbų smile.gif

Pavydu - bandžiau žiūrėt rudeniui palto, nes turimas jau visiškai nudrožtas, bet kainos - nuo 600 Lt swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 18:54)
Ne, neturėjau - visai ne mano stilius būtų blush2.gif Paprastai renkuosi visiškai matines smile.gif

o as rudenines lakerkes turiu, a lia vyrisko stiliuko, TIK prie dzinsu thumbup.gif, darban vel schmoll.gif , niu ir guli tvarkingai dezeje, bo rankinuko tokio neturiu. Stai tau neapgalvota preke. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 18:58)
Pavydu - bandžiau žiūrėt rudeniui palto, nes turimas jau visiškai nudrožtas, bet kainos - nuo 600 Lt swoon.gif

Paltuką pirkau SM prieš porą metų, lengvutis, pusvilnonis, mokėjau 200 Lt, labai juo džiaugiuosi. Va, ir batukus rudeniui SM susiradau, tik kad savininkė išvažiavo savaitei, na bet ir oras atšilo truputį smile.gif
Atsakyti
Siūlyčiau pirktis audinį paltinį ir siūtis...gera siuvėja apsiimtų tokį darbą padaryt už kokius 300 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 04, 18:55)
Šį rudenį griebiausi atgaivinti senų rūbų: pirmas žingsnis buvo, kad nunešiau 5 metus spintoje prakabėjusią odinę striukę siaurinti. Sumokėjau tik 50 Lt, o man, kaip daug vaikštančiai pėsčiomis, tai bus superinis rūbas.
Kitas žingsnis - spintoje kabo mamos versto kailio kailinukai, "snegūračkos" fasono biggrin.gif , noriu trumpesnių, be to, man jie siauri per pečius. Siuvėjos siūlymu, juos irgi nunešiu, ten ką nors sugalvosime, o sumokėti ir atsiimti, sakė, galėsiu, kai turėsiu pinigų smile.gif

o as kai nunesiau rubelius siuvejai siaurinti arti 400 lt. pribego, iskart apsigalvojau. Ka sukroviai i tamsiuka, gal ,,prituksiu" atgal, ka isdalinau, baze pirkau per nauja. doh.gif
Siauniai prasisukote thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2010 09 04, 19:02)
Paltuką pirkau SM prieš porą metų, lengvutis, pusvilnonis, mokėjau 200 Lt, labai juo džiaugiuosi. Va, ir batukus rudeniui SM susiradau, tik kad savininkė išvažiavo savaitei, na bet ir oras atšilo truputį smile.gif

o kas tas SM? blush2.gif
Atsakyti
Mama vakar pasakojo apie pazistama,kuri kiekvienam sezonui pasibaigus,ismeta visus rubus smile.gif Tada naujam sezonui nusiperka keleta,juos nesioja,kai jis baigiasi,vel viska visiskai ismeta,nieko nepasilieka,nebent va koki palta. Pagalvojau,kad as taip tikrai negaleciau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 19:04)
Siūlyčiau pirktis audinį paltinį ir siūtis...gera siuvėja apsiimtų tokį darbą padaryt už kokius 300 Lt.  g.gif

Nepažįstu geros siuvėjos, bet to, geri audiniai irgi kainuoja, tai ne ką ir sutaupyčiau...
Atsakyti
Man rekomendavo tą siuvyklą, tai ir nusitrenkiau per visą miestą. Pažiūrėsiu, jei viskas pavyks - tada ir aš rekomenduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 19:06)
o kas tas SM?  blush2.gif

Mažu www.supermama.lt g.gif laugh.gif
Atsakyti