Aš turiu porą tokios spalvos rankinukų...bet kainos buvo 500<....čia tais gerais visuotinio pakilimo laikais....vieną dar labai gerą radau skudaryne karvės odos rudą... už 50 lt. dėl to ir mėgstu tikrą odą, kad laiko n metų ir vis naujai atrodo - o kasmet nusiperkant po vieną naują, kad nenusibostų, yra iš ko juos keisti.
Džinsai ir man 34 reikalingi...randu atsitiktinai ir perku kai randu, nes kai reikės - nerasiu. Dar kelnes pikdama žiūriu, jei dėl ilgio neaišku - ar bus galima koreguot atlenkimą - ar yra iš ko tą cm ar porą cm dadėt atlenkus....bet būtent dėl to ir perku daugiau džinsus panašius į kelnes - nes tikras kelnes tokio ilgio sunku rast kokybiškas, o ne pigias sintetines.
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 17:53)
dėl to ir mėgstu tikrą odą, kad laiko n metų ir vis naujai atrodo - o kasmet nusiperkant po vieną naują, kad nenusibostų, yra iš ko juos keisti.
O man natūrali oda šiaip sau - pirmiausia todėl, kad šlykštokas jos kvapas ir dėl to, kad toks daiktas nusibosta greičiau, nei nusidėvi, o kaina... Todėl rankines stengiuosi rinktis kokybiškos dirbtinės odos.
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 17:53)
Aš turiu porą tokios spalvos rankinukų...bet kainos buvo 500<....čia tais gerais visuotinio pakilimo laikais....vieną dar labai gerą radau skudaryne karvės odos rudą... už 50 lt. dėl to ir mėgstu tikrą odą, kad laiko n metų ir vis naujai atrodo - o kasmet nusiperkant po vieną naują, kad nenusibostų, yra iš ko juos keisti.
Džinsai ir man 34 reikalingi...randu atsitiktinai ir perku kai randu, nes kai reikės - nerasiu. Dar kelnes pikdama žiūriu, jei dėl ilgio neaišku - ar bus galima koreguot atlenkimą - ar yra iš ko tą cm ar porą cm dadėt atlenkus....bet būtent dėl to ir perku daugiau džinsus panašius į kelnes - nes tikras kelnes tokio ilgio sunku rast kokybiškas, o ne pigias sintetines.
Su kokios spalvos drabuziais nesiojate tokius a lia rudus (vadinu juos ryzais ) rankinukus?
Del kelniu ilgio: klasikines perku tik su tokia juostele apacioje, nu brac kaip tai vadinasi , veliau nesu siuvejai, padarau be to daiktelio, tuomet tinka prie aukstakulniu, kitaip be sansu Labai MYLIU ,,kabliukus" ir kuo aukstesni tuo geriau einu, be ju nepaeinu.
Ar renkates vienodos spalvos avalyne ir rankine? - cia ir visoms SM klausimukas.
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 18:09)
Visaip būna
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 18:06)
O man natūrali oda šiaip sau - pirmiausia todėl, kad šlykštokas jos kvapas ir dėl to, kad toks daiktas nusibosta greičiau, nei nusidėvi, o kaina... Todėl rankines stengiuosi rinktis kokybiškos dirbtinės odos.
Netrukineja nuo salcio dirb. odos gaminiai?
Sophi, help me... rubus devime, batus - avime, o rankinukus, kaip teisingai...?
...nešiojame, tampome, tąsome, nutriname, nuzuliname dėvėjimas - platesnės reikšmės žodis, šiaip rūbus vilkime
Tokie ryžai rudos spalvos rankinukai dera su visom vasaros spalvomis, man regis , tinka ir prie palto rudo, pilko, žalsvo, juodos striukės, būna, kad suderinu su batais, būna, kad striukė juoda, batai juodi, džinsai tamsūs ir tokia rankinė, būna, kad derinu batus ir rankinę....sakyčiau, kad lengvai derinama spalva. Mano batai ir rankinės tik rudai ryži arba juodi, tai jokių problemyčių juos derint...
... turiu ryškiai raudonus geox batelius lakuotos odos - baisiai gražūs man jie, spontaninis brangus pirkinys buvo, bet du m guli spintoj niekada neavėti...nėra su kuo derinti
Tokie ryžai rudos spalvos rankinukai dera su visom vasaros spalvomis, man regis , tinka ir prie palto rudo, pilko, žalsvo, juodos striukės, būna, kad suderinu su batais, būna, kad striukė juoda, batai juodi, džinsai tamsūs ir tokia rankinė, būna, kad derinu batus ir rankinę....sakyčiau, kad lengvai derinama spalva. Mano batai ir rankinės tik rudai ryži arba juodi, tai jokių problemyčių juos derint...
... turiu ryškiai raudonus geox batelius lakuotos odos - baisiai gražūs man jie, spontaninis brangus pirkinys buvo, bet du m guli spintoj niekada neavėti...nėra su kuo derinti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 18:09)
Labai MYLIU ,,kabliukus" ir kuo aukstesni tuo geriau einu, be ju nepaeinu.
Kojų skausmas - dažnas mano palydovas, tai kai pamatau itin aukštus kulniukus kažkaip nesąmoningai užjaučiu šeimininkės kojas
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 18:10)
Netrukineja nuo salcio dirb. odos gaminiai?
Iš turėtų nė viena nesutrūko, perku iš brangesnių
Sophi, help me... rubus devime, batus - avime, o rankinukus, kaip teisingai...?
Nešioti turbūt tinka visiems atvejams.
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 18:19)
Kojų skausmas - dažnas mano palydovas, tai kai pamatau itin aukštus kulniukus kažkaip nesąmoningai užjaučiu šeimininkės kojas
aha, kolega, man tas pats. Aukštakulniai man jau net 6 cm
ir dirbtinės odods rankinės nesutrūkinėjo man nei nuo šalčio, nei nuo karščio.
O, Sophi, nejaugi nešiojame ir drabužius ir batus? kažkodėl abejoju, kad tinka taip sakyt atsiprašau, pažiūrėjau LKŽ, pasirodo, gaima sakyti nešioju kelnes
QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 18:19)
Aciu.
O man neskauda koju nuo kablu visiskai...
Kokio gamintojo tokios patvarios rankines?
Man iki 25m irgi tai buvo nesuprantamas dalykas...Vėliau pasijautė ...Dabar visi batai maks 6-7 cm, o dažniausiai 4 - 5 cm.
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 04, 18:18)
...nešiojame, tampome, tąsome, nutriname, nuzuliname dėvėjimas - platesnės reikšmės žodis, šiaip rūbus vilkime
o prie juodos mazos sukneles?
QUOTE(fuksė @ 2010 09 04, 18:26)
Kokio gamintojo tokios patvarios rankines?
Pagal gamintoją sunku pasakyt - "Bullagi", "Bodenschatz" neblogos, bet reikia žiūrėt į konkrečią rankinę, nes ir geresnio gamintojo gali būt skysta, o nežinomo - nesunešiojama. Dabar jau n metų tampau vieną visiškai bevardę ir niekaip nepribaigiu. Kartą jau buvo padėta išmetimui kaip nusibodusi, bet pastovėjo ir vėl į trasą. Norėčiau naujos, bet kai žiūriu naują asortimentą - tai neprilygsta tos rankinės mano senutei. Nerandu patinkančio modelio niekaip...