Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 03, 13:09)
Visos taip mėgsta juodą spalvą, matyt, dėl to, kad jos labai daug parduotuvėse, ar čia kaltas lietuvaičių kuklumas biggrin.gif

As nesu didele juodos spalvos megeja. Pilkos irgi blush2.gif
Nesakau kad situ spalvu rubu visiskai neturiu ir niekad neturejau, bet negaleciau but apsirengus juodai arba pilkai nuo galvos iki koju schmoll.gif Slegtu
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 09 03, 13:46)
Verčiu sekantį.

12 bazinių daiktų, kuriuos turi turėti kiekviena:

1. Maža juoda suknelė
2. Džinsai
3. Smėlio spalvos bateliai
4. Šviesi palaidinė
5. Elegantiškas lietpaltis
6. Rankinukas ant graidninėlės
7. Švarkas

8. Pieštuko formos sijonas
9. Patogūs ilgaauliai
10. Kardiganas
11. Juodos kelnės
12. Bateliai - balerinos

Padiskutuojam, kiek teisingas jums atrodo šis sąrašas? Aš iš šių punktų turiu 7, iš kurių vienas - rankinukas ant grandinėlės - niekada niekur nebūna pritaikomas  doh.gif

O kodel bateliai butent smelio spalvos? Nesamone kazkokia g.gif Rankinuko ant grandineles irgi nenesiociau schmoll.gif Beje svarka paskutini syki buvau uzsidejus pries kokius 6 ar 7 metus. Vienas dar tebekabo spintoj del visa ko, jei kur prireiktu netiketai. Tai nepasakyciau kad man toks daiktas reikalingas g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos esu naujokė forume, jau kelias dienas seku, ką rašote. Manau, kad kartais nėra tinkamai įsivaizduojamas klasikinis stilius (tas aptarinėjamas paltukas su kišenėmis yra militaristinio, kitaip sakant kareiviško stiliaus smile.gif, jis žada būti madingas ir ateinanti sezoną.

Mano spintoje jau beveik nebeliko drabužiu, žadu siūtis...(žinoma pati 4u.gif ), nes parduotuvėse nelabai kainų įkandu, nebent išpardavimas būtų.

Tas kapsulės principas superinis, jau seniai galvojau, kaip čia tinkamai savo garderobą suderinti ir vientisą stilių sau susikurti, jau labai man negražu, kai kas diena jis kardinaliai keičiasi ....

Atsakyti

[/quote]O kodel bateliai butent smelio spalvos?
[/quote]

man smelio (kuno) spalvos bateliai labai praktiski. tinka prie bet kokios spalvos drabuziu (pas mane dominuoja sviesesnes spalvos)
vieninetele beda, jei stipriai lyja doh.gif gaila eiti i lauka, nes po tokio pasivaiksciojimo vaizdelis bus liudnas.
Atsakyti

1. Maža juoda suknelė ---Neturiu , ir niekada neturėjau
2. Džinsai- turiu trejus, dar norėčiau vienu plono džinso vasarai, ir plono džinso bridžų
3. Smėlio spalvos bateliai- turiu camel spalvos
4. Šviesi palaidinė- neturiu
5. Elegantiškas lietpaltis- neturiu
6. Rankinukas ant graidninėlės- neturiu, turiu elegantišką, bet be grandinėlės
7. Švarkas na tokį šiokį kasdieninį turiu , bet net nežinau ar skaitosi
8. Pieštuko formos sijonas - neturėjau ir neturiu
9. Patogūs ilgaauliai - treji, tik ne visai ilgaauliai, poilgiai
10. Kardiganas - penkeri- keturi juodi, ir vienas raudonas
11. Juodos kelnės vienos , gana šiltos, žiemai
12. Bateliai - balerinos - ko geros kiekviena turi

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 03, 20:05)
Įvertinau savo pilkas akis, natūralią plaukų spalvą ir pereinu į vasarą blush2.gif
Papildyta:

O kokio tipo paltą rekomenduotumėt - kaip tik žadu ieškot ax.gif
Papildyta:

o kokio fasono bateliai tiktų visiems gyvenimo atvejams g.gif

Rekomenduociau stai toki:
kaip pvz. galite paimti Dontstop pilka paltuka, tik be kiseniu, kurios prisiutos ant palto virsaus, be rankogaliu papuosimu. Dirzas gali buti, taciau pasirinkciau palta be dirzui skirtu ,,auseliu", kad galeciau deveti ir be jo, arba ir su kitu dirzu.
Manau toks modelis butu universalus ir patvarus mados kaitai.
Svarbus momentas spalva: pries 2 metus nusipirkau palta sv. karameles spalvos thumbup.gif , tinka prie visko mano turimo.
Atsakyti

1. Maža juoda suknelė - turiu ir labai patenkinta thumbup.gif
2. Džinsai- turiu doh.gif , bet tinkamus tik 1.
3. Smėlio spalvos bateliai- turiu botilionus, irgi thumbup.gif
4. Šviesi palaidinė- turiu thumbup.gif
5. Elegantiškas lietpaltis- cia turimas omeny ne tik lietpaltis, bet ir paltas, arba tas, arba tas, priklausomai nuo klimato.
6. Rankinukas ant grandinėlės- isnagrinejus kelis straipsnius supratau, kad pagrindine mintis must have viena vakarini rankinuka - turiu.
7. Švarkas - turiu ir ne viena, deviu kasdien thumbup.gif
8. Pieštuko formos sijonas - METU ATRADIMAS, labai super dalykas, mano favoritas buvo sijonas A formos (trapecija), atsitiktinai pasimatavau - grozis ir geris ir dienai, ir vakarui.
9. Patogūs ilgaauliai - ieskosiu nauju
10. Kardiganas - schmoll.gif nipatinka, turiu a lia paprastuciu megstuku, realus kardiganas g.gif nezinau ar prie ko priderinciau toki.
11. Juodos kelnės - ieskosiu nauju
12. Bateliai - balerinos - casual tinka ir patinka, darban schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 04 rugsėjo 2010 - 05:24
QUOTE(Sophi @ 2010 09 03, 20:05)

o kokio fasono bateliai tiktų visiems gyvenimo atvejams g.gif

Anam straipsny kaip pavizdys buvo įdėti tokie:
user posted image

Kodėl būtent smėlio spalvos:
tinka prie visko
ne tokie nuobodūs kaip juodi
vizualiai ilgina koją

Paimta iš čia

QUOTE(Šarė @ 2010 09 03, 20:40)

Čia tikrai taupaus apsirengimo tema? laugh.gif

Tikrai tikrai, aš pigiai prasisuku biggrin.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 03, 23:46)

12. Bateliai - balerinos - ko geros kiekviena turi

Neturiu ir nemanau, kad kada nors turėsiu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos. nu, kad paltas su kisenemis ir tokiais rankogaliais tikrai kita meta neatrodys nemadingas smile.gif kam tiek susipaprastinti, kaip tik graziau ir idomiai toks, nei visiskai be nieko. pvz man asmeniskai kita meta ar dar po dvieju metu nerupetu, kad tuomet bus kitokio modelio madoj, gi dabar mes ne i mada ziurim smile.gif

man tokio stiliaus kazkiek patinka ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 04 rugsėjo 2010 - 07:30
Manau kapsulės principas yra toks, kad tu pati gerai jaustumeisi, aš galvoju, kad visgi kažkokios detales visgi yra gerai, labai patogu transformuojami drabužiai, kaip išverčiamas švarkelis, ar kokia nuimama gaminio detale.
Atsakyti
Sveikos! Perskaičiau visą temą - gerai padirbėjote thumbup.gif
Kalbant apie kapsulę - pirmiausiai pagalvojau, kad tai ne man, nes perku impulsyviai, nedisciplinuotai, mėgstu visokius išsišokančius rūbus, BET kai dar kartą pagalvojau, ką visgi daugiausiai nešioju kasdien, tai grynų gryniausia kapsulę - toks pasirinkimas yra tobulas, kai skubi, negali labai įmantriai apsirengti dėl darbo ir t.t. Tad išsišokėliai lieka savatgaliui - o savaitei - kapsulė su išlygom thumbup.gif Tik kiek per daug turiu vienodų sudedamųjų - reikėtų tvarką įvesti...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 04, 07:42)
Anam straipsny kaip pavyzdys buvo įdėti tokie:

Su tokiais nepaeičiau - man reikia žemakulnių rolleyes.gif
Atsakyti
[12 bazinių daiktų, kuriuos turi turėti kiekviena:

1. Maža juoda suknelė - turiu kelias skirtingų modelių;
2. Džinsai -turiu trejus, norėčiau dar.....
3. Smėlio spalvos bateliai- batai visi juodi arba rudi
4. Šviesi palaidinė- turiu kelias
5. Elegantiškas lietpaltis- neturiu
6. Rankinukas ant grandninėlės- schmoll.gif , ne grandinėms ir metalams schmoll.gif
tam reikalui naudoju mažesnes rankines vietoj didelių, tik tikros odos ir be jokių geležų ar logo.
7. Švarkas turiu kelis ir dar reikėtų, bet gerų ne juodų nerandu;
8. Pieštuko formos sijonas - būtent pieštuko formos tik tamsus džinsinis sijonas,visi kiti A formos, platėjantys,
9. Patogūs ilgaauliai - yra, ieškau dar....
10. Kardiganas - 0, vienas kašmyrinis susagstomas megztukas, būtinai dar vieno reikia, bet kur rast???
11. Juodos kelnės - neturiu, juodos kelnės man asocijuojasi su pagyvenusių moterų apranga, rudos, pilkos, tik ne juodos....nebent džinsai.
12. Bateliai - balerinos - neturiu ir neturėsiu. Netinka ir nepatinka, kartais akivaizdu - iki pilno išbaigtumo moteriškei reikia ne balerinų, o batelių ant pakulnės, kad ir nedidelės. Be to, balerinos gražu tik mažo dydžio kojytei, ir pas mus dažna tampo tas balerinas tol, kol jos primena kaliošus.
Atsakyti