QUOTE(dontstop @ 2010 09 03, 12:53)
Padiskutuojam

kodėl turi būti paprastas ir dar be kišenių, jei tarkim nepaprastas ir su kišenėm tiktų prie visų turimų rūbų?
Ir dar, gal aš nusižengiu taisyklei, bet griežtai klasikinio stiliaus rūbų visai neturiu ir kol kas neplanuoju turėti. Juk bazinį garderobą galima sudaryti bet kokiame stiliuje, esmė tik kad visi rūbai turi būti to pačio stiliaus ir kad tas stilius atlaikytų kelis metus? Kodėl reiktų tokį paltą, kaip parodžiau, keisti po metų?
OK
Rudi plaukai gali būti ir vasaros, ir rudens, ir žiemos tipo, tuo labiau, kad kaip pastebėjau daug kas pilkus plaukus priskiria prie rudų taip pat

Reikia konkrečiau, ar šilto, ar šalto atspalvio ?Geriau su foto, nebūtinai savo, kokios nors labai panašios pagal plaukų spalvą įžimybės..
Ok, diskutuojame.

bazinio garderobo esmine taisykle paprastumas, jokiu super puper detaliu, kurios sian madingos ir aktualios, kitamet - ne. Manau kisenes aktualios, bet... ar jos bus aktualios ir kitamet? Funkcionalus garderobas islaikomas grieztomis linijomis, detaliu mazuma, paprastumu ir t.t. juolab paltas - baze. Kuo paprastesnis modelis, tuo atsparesnis kaitai, ji lengviau derinti.
Ir dar: turiu omeny ne grizta klasikini stiliu, o funkcionalu ir ilgalaiki garderoba.
Paltas galetu buti keiciamas, nes po metu mada ir vel diktuos naujus vejus, o standartinis palciukas bus aktualus n- metu. Na nezinau, ar pakankamai aiskus argumentai, jei ka, siulau darkart perskaityt apie bazinius rubus, kazkur maciau tokia mano mineta taisykle nuo kurios nusizengti nepageidaujama.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 09 03, 13:52)
sitie pas mane dulkes rinktu
Nepamirskite, kad straipsniai yra rekomendacinio pobudzio, juk kiekvienai moteriskei formuojant kapsules ir jos baze reikia atsizvelgti i gyvenimo buda ir pan.