Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Malena @ 2010 08 26, 21:17)
Prasom placiau papasakot ka turite vienam rudens sezonui? biggrin.gif

Nieko blatno : 2 sarafanai, velvetkės, 2-ejos džinsinės kelnės (ne visai džinsai), sijonas (yra ir kitas, bet nežinau, ar dar jį nešiosiu), 3 golfai, velvetinis švarkelis, 2 megztinukai, 2-eji marškinukai. Maždaug tiek.
Reikės dar batų, palto, gal kelnių - širdaskausmis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 26, 21:34)
Nieko blatno : 2 sarafanai, velvetkės, 2-ejos džinsinės kelnės (ne visai džinsai), sijonas (yra ir kitas, bet nežinau, ar dar jį nešiosiu), 3 golfai, velvetinis švarkelis, 2 megztinukai, 2-eji marškinukai. Maždaug tiek.
Reikės dar batų, palto, gal kelnių - širdaskausmis doh.gif

Tai normaliai visai g.gif Tiesiog kitos nesioja daugiau kelniu/sijonu/sukneliu, o jus sarafanus.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 08 26, 19:08)

Isstudijavau paveiksliuka ir man kazkaip nepatinka 4 poros bateliu. Is esmes visi jie aukstakulniai ir visi vienam orui. Prie situ rupu mano galva uztektu vienu klasikiniu ir vienu puosnesniu prie sukneles iseigai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 26, 19:56)
O man atrodo, nemažas  smile.gif  Visko, ko reikia, yra  4u.gif  Man nebent rankinių trūktų  ax.gif (nemoku išsirinkt kažkokių universalių, perku vos ne prie kiekvieno derinio po atskirą blush2.gif )
Nors, jei čia garderobas ir rudeniui, ir žiemai, tai mažoka batų ir viršutinių rūbų  unsure.gif

Turiu 2 rankine, juoda, ruda ir maza juoda, jei kur einam i teatra ax.gif man uztenka, nes nemegstu kraustytis is vienos i kita ax.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 08 26, 20:04)
Tada man jau po lapais reikia slėptis, nes maniškis bent per pusę tikrai mažesnis blush2.gif

na cia ziurint pas ka kokie poreikiai rolleyes.gif

as tarkim negaleciau tureti 1 kostiumli ir n marskiniu, salikeliu, pedkelniu man butu nepatogu ir nuobou po kurio laiko blush2.gif manau, kai mazai rubu, tai jie ir susidevi greitai, nors ir kokybiski ax.gif

dzinsus perku kiekviena rudieni, tai man didele kancia, vis atidelioju si reikala blush2.gif

beja, turiu tokia problemele unsure.gif kai kurie marskinukai per krutine negraziai atrodo, kaip ir sagos dar vienos papildomos reiketu, nes matosi liemenele i turtai, ka galima butu padryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 26, 19:46)
Megztukų kiekis, aišku, ne pagal kapsulės principus  blush2.gif  Pasiteisinimas toks, kad pati mezgu, tiek prisikaupi savaime  ax.gif  Jeigu nemegzčiau, pirkčiau  g.gif  kokius 4  4u.gif
Dar neskaičiavau galutinės sumos, bet nedaug  ax.gif  Brangiausias rūbas kainavo 50 lt  4u.gif

kaip smagu, kad moki megzti bigsmile.gif , gal mezgi pgl užsakymą? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 08 26, 20:37)
Saunu, kad pagaliau sukuret sia tema  bigsmile.gif

Rudieniui - ziemai turiu:
2 sijonus, kelnes, dzinsus, bet dar pirksiu vienus dzinsus
1 sarafana
5 megztukus, 3 golfus, 6 palaidines
3 liemenes
2 svarkeliai, 2 striukes, palta
2 poras bateliu, 2 poras batu
2 rankines
2 skareles, 3 salius, bet dar 1 pirksiu

visi drabuziai suderinti, nekyla problemu ka apsirengti, bet vis tiek manau, kad mazas mano garderopas  blush2.gif

papuosalu turiu 2 dezutes, nes pati darau ir siaip daznai gaunu dovanu, nes visi zino, kad megstu blizgucius  rolleyes.gif

Visai neblogas pasirinkimas bigsmile.gif , rūbelių pakankamai atrodo g.gif . O kaip jūs derinate skareles blush2.gif , nusipirkau 2 ir nežinau, kaip man jas čia priderinus, kaip surišti, kad gražiai atrodytų blush2.gif ...

Aš papuošalus irgi darau, tai jų turiu pakankamai...

Vakar nusipirkau juodą sarafaną ir juodas kelnes, daugiau derinių bus galima išgauti...tik liemenės kokios ar megztuko reiktų prie sarafaniuko (kai gerokai atvės...Kelnes turiu dvi, sarafanus du, sijonu irgi du biggrin.gif , 3 švarkeliai, dveiji bateliai...palaidinės, maikutės (gal po 3), megztukas vienas verysad.gif . Tad jų reiktų kelių ir ilgų rudeninių batų norėčiau...Striukes 3 turiu (viena daugiau švarkelis-lietpaltis nei striukė, rankinės 2)...
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 27, 08:26)

beja, turiu tokia problemele  unsure.gif kai kurie marskinukai per krutine negraziai atrodo, kaip ir sagos dar vienos papildomos reiketu, nes matosi liemenele i turtai, ka galima butu padryti  g.gif

Pirkti didesnius marškinius blush2.gif Turiu tokią pat bėdą, matyt, kad krūtinė D dydžio blush2.gif
QUOTE(Meger @ 2010 08 27, 08:55)
kaip smagu, kad moki megzti  bigsmile.gif , gal mezgi pgl užsakymą?  bigsmile.gif

Mezgiau pagal užsakymus, bet mečiau, nes neapsimoka biggrin.gif . Dabar nebent retkarčiais ir geriems pažįstamiems (turiu keletą užsakymų dabar)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 27, 08:01)
Pirkti didesnius marškinius  blush2.gif Turiu tokią pat bėdą, matyt, kad krūtinė D dydžio  blush2.gif

jei didesni, tai jau maisas gaunasi g.gif

todel paskutiniu metu perku palaidines su iskirpte ax.gif

Skareles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 27 rugpjūčio 2010 - 08:35
QUOTE(Camea @ 2010 08 27, 09:32)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 27, 08:26)
beja, turiu tokia problemele  unsure.gif kai kurie marskinukai per krutine negraziai atrodo, kaip ir sagos dar vienos papildomos reiketu, nes matosi liemenele i turtai, ka galima butu padryti  g.gif

galima nematomai įsiūti tokias šponkutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2010 08 26, 14:22)
Buvo pasiūlymas kurti temą, bet autorė kažkur dingo...Aš pabandysiu temą sukurti, tikiuosi čia susirinks patariančios, pamokančios ir taupančios  4u.gif . Taigi...artėja ruduo...Kaip čia sutaupius, ką pirkti, kad atrodytume gražiai, tvarkingai, bet ir kad nenukentėtų piniginė  blush2.gif , kitaip tariant, pakalbėkime apie rūbų kapsules  cool.gif

thumbup.gif 4u.gif prisidesiu prie diskusijos, laiko stoka blush2.gif

Dontstop, dekoju uz pradzia. 4u.gif Dziugu, kad nurodyti link'ai pritaikyti praktiskai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 28 rugpjūčio 2010 - 05:38
Pradesiu nuo ,,sausos" teorijos, juk formuosime eko-garderoba.
Gerai pradziai:
1. Atsikratome visos ,,senienos", t.y. rubu kurie kabo spintoje be veiklos nuo 6 iki 12 men. - metame lauk (atiduodame tiems, kuriems ju reikia).
2. Atsikratome visu rubu, kuriu netinkamas fasonas, dydis, spalva ir pan.
3. Atsikratome rubu, kurie jau ,,atidirbo".
4. Revizuojame likusius ir sudarome pirkiniu plana, jokiu spontanisku pirkiniu negali buti.
5. Visi rubai turi derintis tarpusavyje, pvz. nauja palaidine turi derintis prie visu jau turimu kelniu ir sijonu.
6. Garderobo pagrindas - 3 neutralios spalvos: juoda, ruda arba pilka.

Savaime aiku, kad rubu stilius priklauso nuo kasdienes veiklos, mano atspirties taskas - klasikinis stilius, patvariausias mados atzvilgiu bei praktiskas.

Atsakyti
Nauja redakcija
PREHISTORY
Spinta uzgrusta rubais, pinigeliai ,,imerkti", o apsirengti nera ka. doh.gif Na kiek galima kasryt lakstyt streso busenoje beieskant kazko tinkamo..... blink.gif ir tas netinka, ir tas nepatinka... na kas tokio jausmo nepatyre? Juk visi rubai berods geri bei madingi, kame gi cia reikaliukas? Ilgai ieskojau atsakymo, kol nepradejau dometis bazinio garderobo pagrindine struktura bei rubu kapsulemis. Aptikau stai ka- rubu mase, taciau jie:
1. nesiderina tarpusavyje;
2. netinkamo dydzio (nukrito n-kg.), kai kas netinkamo fasono;
3. netinkamos spalvos; doh.gif stai cia buvo tikras atradimas, kai vietoj baltos spalvos palaidines pasimatavau balintos kavos thumbup.gif
Kreiptis i stilistus minciu nebuvo, ju LT tiesiog nera. lotuliukas.gif Dabar pati jau 2 metus realizuoju Rusijos stilistu patarimus, skaitau bei konspektuoju aukstosios mados atstovu pastabas, manyciau dar po metu jau galesiu drasiai teigti: turiu pilna spinta rubu, ju kiekis (viso apie 12-15 vnt.) minimalus ir svarbiausia - turiu ka apsirengti. thumbup.gif

Dabar pateiksiu ,,sausos" teorijos, juk formuosime eko-garderoba.
Gerai pradziai:
1. Atsikratome visos ,,senienos", t.y. rubu kurie kabo spintoje be veiklos nuo 6 iki 12 men. - metame lauk (atiduodame tiems, kuriems ju reikia).
2. Atsikratome visu rubu, kuriu netinkamas fasonas, dydis, spalva ir pan.
3. Atsikratome rubu, kurie jau ,,atidirbo".
4. Revizuojame likusius ir sudarome pirkiniu plana, jokiu spontanisku pirkiniu negali buti.
5. Visi rubai turi derintis tarpusavyje, pvz. nauja palaidine turi derintis prie visu jau turimu kelniu ir sijonu.
6. Garderobo pagrindas - 3 neutralios spalvos pasirinktinai: juoda, ruda arba tamsiai melyna, pilka. Nors Malena minejo, kad spalvinis tipas jau nebeaktualus, as vistiek derinu rubus ne tik tarpusavyje, bet ir prie plauku, akiu bei odos spalvos. Todel siulyciau idemiai issinagrineti tinkamiausias spalvas.
7. Dar viena taisykle: geriau turekite vienas kelnes, dzinsus, juoda arba pilka sijona ir daugybe palaidiniu, golfu, megstuku, o ne atvirksciai, t.y. virsutiniu rubu turi buti daugiau nei apatiniu baziniu.

Savaime aisku, kad rubu stilius priklauso nuo kasdienes veiklos, mano atspirties taskas - klasikinis stilius, patvariausias mados atzvilgiu, praktiskas. Bazines spalvos - ruda ir juoda, derinius akcentuoju ivariomis skarelemis, ju turi labai daug. Cia tiesiog LT nera subtiliu papuosalu, ju pasirinkimas menkas, prastos kokybes. Casual stiliui, kaip pagrinda pasirinkau dzinsus + turimas arsenalas.

Ir dar: Meger sukure tema - aciukas jai 4u.gif , visas mamytes kvieciu diskutuoti tik apie garderoba, t.y. dalintis savo gyvenimiska patirtimi formuojant garderoba, aktualias problemas susijusias su jau turimu kiekiu, spalva, fasonais, deriniais ir pan.
Labai prasau nekaisioti cia dileminiu klausimu, kur verciau ,,kaisioti" pinigus, ar i rubus, ar i plaukus, nagus bei oda, schmoll.gif nesigincyti del rubu kainu LT, jau seniai aisku, kad jos neadekvacios, neeskaluoti skudurinu ( a lia humanu) asortimento.
Dekoju ir malonaus bendravimo. 4u.gif
Atsakyti
Nieko nebuvau skaičius apie jokias kapsules, bet kad naujus drabužius reikia derint su jau turimais, tai man aišku kai 2x2. Gal įdiegta nuo vaikystės, nes visada, jei užsimanydavau naujo drabužio, buvau klausiama - prie ko jį nešiosiu ax.gif
Atsakyti