QUOTE(mamutas @ 2010 09 03, 09:21)
Gerai tos kapsulės, panašiai pas mane ir gaunasi, tik labai vargstu kol randu reikiamą rūbą pirkti. Tai spalva, tai medžiaga, tai dydis netinka. Vienas per daug madingas, kito švarkas labai trumpas ir pan... Esu kūda aukšta (na ne dangų remiu, 174), tai jeigu per pečius švarkas geras, rankovės bus per trumpos ir pan.
Sako, kad lieknom lengva nusipirkti rūbus, nė velnio
Kur jūs perkate Lietuvoje dalykinius, klasikinius kostimėlius? Kokių firmų? Kiek tam skiriate lėšų?
Man puikiai tinka visi MEXX ir UCB kostiumai, nors turiu panasia problema del dydzio, ieskau iskart kelniu, sijono ir svarko vienodos spalvos ir identiskos medziagos.
Kainos - kosmosas, o ka daryt?
Uztat iskart gaunu gera baze darbines kapsules
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 09 03, 10:15)
O mano situacija su žieminiais viršutiniais rūbais tokia: turiu striukę ir paltą. Bet..
Striukę nešiojau paskutinias 5 (!) žiemas
Pirkau kadaise Terranovoj, vos už 100 lt iš naujos kolekcijos, natūralių pūkų, super šiltą. Prieš pirkdama konsultavausi Stiliaus ir aprangos forume, man patarė nepirkti, atseit nepraktiška (striukė šviesiai rožinė), pūkai greit pradės lįsti, geltonom dėmėm išmuš nuo skalbimo ir tt. Nieko panašaus neatsitiko, visus 5 metus skalbiau skalbiankėj kartą per savaitę, striukė nei subliuško, nei dar kas nors jai atsitiko.
Paltas maniškis versto kailio, vadinama dublionkė, siūvausi pagal užsakymą (tėvo draugė yra kailio ir odos dizainėrė, pasiūvo man dovanų). Atnešiojau jį 4 metus. Nieko jam neatsitiko, tik jau moraliai paseno, o ir modelį ne patį geriausią pasirinkau, o ir dydis nebetinka.. Iš bėdos dar galima nešioti, bet labai norėčiau naujo
Kažko tokio:
Papildyta:
Skambanti tyla, iš kur galima merino vilnos bliuzeles parsisiųsti? Noriu ir aš tokios
DONSTOP, sorry, noriu pataisyti Jusu pasirinkima, o butent -paltas turi buti paprastas, be jokiu pribambasu, pirmas modelis labai apkrautas
todel netinka klasikinei bazei, nebent kitamet vel ruosiates pirkti nauja.
Pilkas sakyciau traukia labiau prie bazinio, bet kisiones vel gi nebutu pageidaujamos.
Papildyta:
QUOTE(Šarė @ 2010 09 03, 09:30)
Na, man dvigubas galviaskausmis, jei jau lieknos neranda tinkamų drabužių, tai aš ir aukšta (176) ir toli gražu iki lieknumo
tai man reik derint ne tik spalvas, bet dar ir ziuret, kad tinkamas drabužis būtų
Na, bet jau bent dėl pagrindinės spalvos apsisprenžiau: pirksiu tamsiai rudą audinį paltui.
Turiu nemažai drabužių rudų atspalvių. Šiandien laisvesnė diena, darysiu spintoj reviziją.
Tik dėl kitų pagrindinių spalvų neapsisprendžiu , kad dar jos ir tarpusavyje derėtų
Ruduo aš.
O jei tamsiai ruda-žalia-juoda?
Jau rasiau, kad juodos ir rudos spalvos tarpusavyje
tuomet geriau ruda ir pilka. Ir as ruduo, juoda juolab ne musu spalva. Zalia
o kokia ta zalia?