pasidariau kelis testukus, patvirtino ka ir maniau - ziemos tipas, neveltui daug juodos, melynos, pilkos spalvu garderobe. Bet retkarciais galima butu sumaisyt su vasaros..Kazkas rase, kad ziema - juodi plaukai. Nesutinku, mano nera tamsus, rudi i pilkuma, dazau keliais tonais tamsiau uz naturalia, salta ruda spalva. Geras, paskaiciau, kad ziemai pasirodo netinka oranziniai atspalviai - o as kai ateinu pas kirpeja, visada prasau - tik jokiu oranziniu atspalviu, naturaliai man Aisku ne karta eksperimentavau, daziaus ir vario ir silta ruda - tai nelabai patiko, jautes , kad kazkas netaip..bet ir dabar kartais prisiziuriu graziu ryzaplaukiu ir taip noris
p.s. kelkites i 'stiliu ir apranga'
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 21:58)
na gerai, sakykime noriu naujai garederoba susipirkti saltajam sezonui, ka perziurejau, puse ismeciau, kiti netinkami vien del to, kad daugiau laisvalaikio tipo rubu daug, nes auginau mazyli du metus ir is visuomenes buvau dingusi o dar ankstesni rubai visi dideli, nes kardinaliai dydi pakeiciau.
Mano visiskai ta pati situacija turiu tik rudeniniu./zieminiu paltu ir striukiu keleta, o kelnes, virsus, batai, rankine ir pan. taip pat bus nuo apskrito nulio
nereikia keltis į stiliu ir apranga, nes ten pliurpia apie bet ką...ko reikia ir nereikia, o cia mazesne dalyvaujančių kompanija, viskas labiau koncentruota.
be to ir šnekam - ne kas patinka, ar ka turim, ar kiek mokejom, o kaip taupiau, ekonomiškai, viską suderint ir tuo paciu sutaupant pasipuošt taupančioms moterims - pats rūbų kapsulės principas tu paremtas, kad pirkt su išmintimi ir kad spintoj nebūtų netinkamų rūbų. Taigis, tema labai tinkama "piniginei' nes tik viena tokia ir yra čia.
be to ir šnekam - ne kas patinka, ar ka turim, ar kiek mokejom, o kaip taupiau, ekonomiškai, viską suderint ir tuo paciu sutaupant pasipuošt taupančioms moterims - pats rūbų kapsulės principas tu paremtas, kad pirkt su išmintimi ir kad spintoj nebūtų netinkamų rūbų. Taigis, tema labai tinkama "piniginei' nes tik viena tokia ir yra čia.
Labai geras puslapis spalvų derinimo, kaip tik yra po tris daug kur, tai belieka pasirinkti pagrindą ir tas tris spalvas paderint. Ar trys jau su pagrindu turi būti?
Kadangi taip operatyviai dirbam ir judam i prieki, padariau ir as siek tiek gero darbo
Perejau tema ir surinkau kazkiek info i viena vieta.
Paciu straipsniu ir nuorodu i juos nesukeliau, tik perkopinau salia ju buvusius lietuviskus vertimus apie esminius dalykus.
Paveiksleliu ir pokalbiu apie spalvinius tipus nekopinau, taip pat tarpiniu pokalbiu tarp nariu. Gavosi tokia bendrine info apie rubu kapsules grynai, taip pat rubu kapsuliu ir deriniu foto pvz. persikeliau. Dar perziuresiu viska, pataisysiu ir galesiu ikelti ivertinimui. Galim taip ir judeti link info sisteminimo blog'ui, dontstop, fuksė ir kitos, labiau besigaudancios situose reikaluose, galetu papildyti, perziureti ir susisteminti, i kokias kategorijas reiktu isskirstyti info ar pan.
O blog'a turbut geriausia butu daryti cia? (yra natural. kosm. SM nariu sukurtas blogas tame paciame tinklapyje, nezinau jo galimybiu, ar butu tinkamas tokio tipo informacijai talpinti, bet va tokio tipo tai labai tinka). Kadangi nesu turejusi reikalu su blog'ais, gal geriau kitos pasisakykit gal ir adresu daugiau zinote, as tik sita viena tezinau
Perejau tema ir surinkau kazkiek info i viena vieta.
Paciu straipsniu ir nuorodu i juos nesukeliau, tik perkopinau salia ju buvusius lietuviskus vertimus apie esminius dalykus.
Paveiksleliu ir pokalbiu apie spalvinius tipus nekopinau, taip pat tarpiniu pokalbiu tarp nariu. Gavosi tokia bendrine info apie rubu kapsules grynai, taip pat rubu kapsuliu ir deriniu foto pvz. persikeliau. Dar perziuresiu viska, pataisysiu ir galesiu ikelti ivertinimui. Galim taip ir judeti link info sisteminimo blog'ui, dontstop, fuksė ir kitos, labiau besigaudancios situose reikaluose, galetu papildyti, perziureti ir susisteminti, i kokias kategorijas reiktu isskirstyti info ar pan.
O blog'a turbut geriausia butu daryti cia? (yra natural. kosm. SM nariu sukurtas blogas tame paciame tinklapyje, nezinau jo galimybiu, ar butu tinkamas tokio tipo informacijai talpinti, bet va tokio tipo tai labai tinka). Kadangi nesu turejusi reikalu su blog'ais, gal geriau kitos pasisakykit gal ir adresu daugiau zinote, as tik sita viena tezinau
Na ir darbą atlikai O aš spintą susitvarkiau. Kol kas nelabai turiu pinigų kam pirkti, bet kai pirksiu ką nors kažkam susidėvėjus arba kitą reikalingą neturimą daiktą, jau atsižvelgsiu į visus turimus drabužius, o ne kad prie džinsų tiktų
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 23:59)
Na ir darbą atlikai O aš spintą susitvarkiau. Kol kas nelabai turiu pinigų kam pirkti, bet kai pirksiu ką nors kažkam susidėvėjus arba kitą reikalingą neturimą daiktą, jau atsižvelgsiu į visus turimus drabužius, o ne kad prie džinsų tiktų
Visos po truputi prisidedamos, padarysim viena diiideli darba Tikrai, pinigu tai jau reikia skirti As tai nebeturiu kur detis, kadangi neturiu ka apsirengti. Nori nenori, teks gauti is kazkur lesu
Saunuole, pradek mastyti racionaliai
As artimiausiomis dienomis prasysiu individualesnes konsultacijos, gal ir rytoj spesiu, kad butu aiskiau ko ieskoti (savaitgali planuoju vykti apsipirkti), turiu tik virsutiniu rubu (paltu, striuke), o toliau-viskas bus nuo nulio. Atsispausdinau ta pati teksta, kuri sukonspektavau, ryt pasiskaitysiu, paziuresiu daugmaz ka pati galvoju ir ateisiu cia pasitarti del numatomu pirkiniu
Jau eisiu miegoti, labanakt
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 20:56)
Galimi vasaroms šie derinukai ir spalvos?
Taip
QUOTE(fuksė @ 2010 09 02, 20:57)
Fukse, aš dar prtisiminiau, kad batus turiu navy spalvos
Jei nerasčiau - geras klausimas, tikriausiai juodą, nors ir rudeninis mano paltas juodas
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 22:44)
Labai geras puslapis spalvų derinimo, kaip tik yra po tris daug kur, tai belieka pasirinkti pagrindą ir tas tris spalvas paderint. Ar trys jau su pagrindu turi būti?
3 pagrindinės, o aksesuarai (rankinės, diržai, skarelės, šalikai, kepurės, pirštinės, papuošalai, Fuksės idėja - spalvotos pėdkelnės ir tt) - kitokių spalvų, kad kasdien derinant skirtingus aksesuarus vis prie to pat palto/kostiumėlio/suknelės atrodytume nenuobodžiai ir vis kitaip
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 21:58)
na gerai, sakykime noriu naujai garederoba susipirkti saltajam sezonui, ka perziurejau, puse ismeciau, kiti netinkami vien del to, kad daugiau laisvalaikio tipo rubu daug, nes auginau mazyli du metus ir is visuomenes buvau dingusi o dar ankstesni rubai visi dideli, nes kardinaliai dydi pakeiciau. zodziu kaip ir nuo nulio pradedu. tai kaip supratau kapsules metoda, svarbiausia dabar susipirkti apacia visa (kelnes, sijonai), o jau turint juos, tada visus virsus pirkti? o batai, rankine, paciame gale? tiesa, dar paltas? nenoriu nuo jo pradeti, nes neturiu nei vienu kelniu, tik dzinsai dzinsai dzinsai (ju tai tikrai nereikes pirkti, pasilikau trejus, kurie tinkami ir klasikiniu rubu, arba jei darbe leis siek tiek laisviau rengtis, tai juos drasiai galeciau detis )..
Gerai būtų pradėti nuo palto, nes vėliau priderinti prie supikrto garderobo tam tikrą paltą gali būti sunku, Fuksė teisi, pas mus paltų pasirinkimas tragiškas, rats kažkokį kokybišką, gražų, gerai gulantį ant figūros - jau super duper sunku, o jei dar ir tam tikros spalvos - išvis misisja neįmanoma
Susiradus paltą, priklausomai nuo jo spalvos, gali pirkti batus, aksesuarus, sijonus/sukneles/kelnės - ypač jei paltukas trumpas (pareikalaus kruopštaus derinimo).
Viršus supirkt taip, kad kiekvienas derėtų prie visų sijonų/kelnių/ suknelių (jei tai šverkelis, kardiganas). Ir viršų turi būti daug, gali būti santykis 20 % apačių, 80 % viršų; gali būti viršų 2,5 karto daugiau, nei apačių ir pan
O dar aksesuarų turi būti daug
Aš tai laukiu nuolaidų Maxėje pėdkelnėms ir kojinėms. Planuoju pirkti spalvotų, raštuotų pėdkelnių, šiaip storų nepermatomų pėdkelnių (juodų), plonų vilnonių kojinių virš kelių...Dabar turiu tik 4 poras pėdkelnių: paprastos kūno spalvos, kūno spalvos su raštais, kūno spalvos smulkaus tinklelio, juodos spalvos, tinklelinės, su raštais..
Papildyta:
Dar neišsišnekėjau
Umberta, varčiau vakar preš miegą britų leidimo Glamour, mačiau, kad reklamuoja navy spalvos paltus Miss sixty ir Mango
labai gera tema einu garderoba rusiuoti
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 23:28)
Mano visiskai ta pati situacija turiu tik rudeniniu./zieminiu paltu ir striukiu keleta, o kelnes, virsus, batai, rankine ir pan. taip pat bus nuo apskrito nulio
o as net tris paltus atidaviau mamai liko nesioti plosciukas dabartiniams orams ir vienintele striuke, bet ji saltam rudeniui/ziemai ir ji melynos spalvos, ne navy, bet tokia tamsesne melyna.. o palta butina nusipirkti dabar
QUOTE(dontstop @ 2010 09 03, 09:17)
Umberta, varčiau vakar preš miegą britų leidimo Glamour, mačiau, kad reklamuoja navy spalvos paltus Miss sixty ir Mango
as dabar labai noriu minimalistinio stiliaus palto, jei toki rasciau, visai nieko navy spalva butu beje, mano striuke pernykste irgi miss sixty, melyna, bet siemet nepirksiu uz tiek jau tikrai, o ypac tokia kaina uz striuke striuke mokejau 500lt siemet tiek negaliu jau leisti, skaiciuoju pati dabar kiekviena centa