QUOTE(fuksė @ 2010 09 02, 21:23)
Be to pridekite kruvon turimus dirzus, skaras, papuosalus, rankinukus ir net pedkelnes.
Etama, kas iesko, tas randa.
Tai tik laiko klausimas, lengviau ieskoti, kai zinai ko konkreciai ieskai.
Del spalvos, manau Jusu nurodyta -standartine melyna,
Pasipasakosiu, negaliu susilaikyti
Dirza turiu 1, skaros ne vienos, papuosalus nesioju per amzius tuos pacius (grandinele, ziedai ir retkarciais auskariukai prie ausies), rankinukas man isvis kazkas kosmisko. Per gyvenima esu turejusi gal tik 2, o ir tai nesiotas turbut tik vienas kuri laika buvo, kitas dar dabar kazkur spintoj naujas metosi. Vazineju su masina visur dazniausiai, tai visa turta joje ir talpinu, o raktai, pinigine ir tel. mazi, tai arba rankoje nesiojuosi, arba i kisene isimetu iki galo itikinau, kokia stilinga esu (visada ukiska)
Tikrai ieskosiu
, na ir tikiuosi rasti. Teisybe, kad zymiai lengviau, kai zinai, ko ieskai. As jau mazdaug isivaizduoju, bent jau del spalvu, tai tikrai. Ir drasesne busiu renkantis
, tik turbut po truputi viska pirksiu, rubams maziausiai pinigu man gaunasi atseiketi, kitos sritys viska suvalgo, o gal ir gailiu kazkiek
man visokie miltukai, vaskai ir muiliukai atrodo zymiau svarbiau
Tai cia man dar aukstas pilotazas.., pasicekavinti bandziau
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 02, 21:23)
jo, čia tiek info, kad gaila, jog tema baigsis...reiks man ,
musėt, konspektą darytiws su visom apletem ir linkais..
Bendrom jegom lipdykim, negrazu vieniems peciams viska uzkrauti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 02, 21:30)
Aciu
Ir dar: zinau, kad turite polinki kurti, turite gyslele tam.
Nieko baisaus pagrindinius aspektus kartosime dar daug kartu.
Kad tik praverstu, bent tiek prisidesiu prie temos pletojimo
As tik visokius kremus megstu makaluotis, bet kur jau kazkokio skonio reikia... Vis delto turiu vilties, kad bent jau atsirinkusi pagrindines ir sau tinkamas spalvas, sugebesiu pasikeisti
Is tikruju kiek daug duoda tinkamai parinkti drabuziai ar tinkamos spalvos. Visada vaiksciodavau (ir tebevaikscioju) juoda arba l. tamsiai melyna, ziuriu i veidrodi ir galvoju-ko truksta. Susitvarkius plaukus, veida ir pan., ir tamsios spalvos atrodo nieko ziurisi, bet siaip-kaip kad nebutu zmogaus, taip niuru, monotoniska. Pasiziuri kartais i kita-atrodo nieko ypatingo neapsirengusi, bet taip tinka spalvos, kad ir sodri zalia ar dar kokia, bet jau taaaip graziai atrodo, net makiazo sakytum nebereikia, nes vienintelis paprastutis drabuzis viska atsveria. O apie save galvoji, galvoji, tas netinka, anas netinka atrodo, bet kas juokingiausia, kad beveik niekada ir nesimatuodavau kazko kitokio, ryskesnio ar pan. isikalusi kvailai i galva ir einu tiesiausiu keliu-juoda, tamsiai melyna, kad nebutu vargo derinant ar pan., bet ir tai sugebu nusipirkti tokiu rubu, kuriu nerandu prie ko apsirengti mistika visiska
Merginos, tikrai esat lobiai
(TUjinames, labai susinepatoginu kai girdziu ar matau JUS ir pati i kitas nesikuklindama kreipiuosi TU)
QUOTE(Šarė @ 2010 09 02, 21:35)
nu gal aš tundra, bet kas yra casual?
Kasdieninis:)