Etama, gera paletė - visos spalvos man tinka ir patinka, mėlyna irgi gerai tinka, pilką dievinu...o va geltona tik tokia - pabalinta...ryškios nepakenčiu.
Vasaros:
Etama
groovy
aš
Žiemos
Dontstop
Umberta
Ruduo
Malena
Sophi
ir dar:
http://moda-blog.ru/...zhdy/#more-8165
Papildyta:
as irgi ruduo
http://moda-blog.ru/...zhdy/#more-8165
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 02, 20:31)
Etama, gera paletė - visos spalvos man tinka ir patinka, mėlyna irgi gerai tinka, pilką dievinu...o va geltona tik tokia - pabalinta...ryškios nepakenčiu.
Vasaros:
Etama
groovy
aš
Žiemos
Dontstop
Umberta
Ruduo
Malena
Sophi
Vasaros:
Etama
groovy
aš
Žiemos
Dontstop
Umberta
Ruduo
Malena
Sophi
as irgi ruduo
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 20:15)
nu taip, pati po to pagalvojau, kad per daug pilkumo siaip tai balta su juoda, melyna su balta irgi derinu. nesakau, kad raudonos nenoriu, turiu raudona suknele ir ja nesioju sekmingai o ta ciut ciut raudono, tai noreciau, tik neisivaiduoju ka sugalvot
siaip ryskias spalvas as megstu ant laisvalaikio rubu, tai jie tik kaip kazkada minejau po namus, i gamta. tai ka turiu, tai ryskios turkio spalvos (daugiausia pas mane), ryskios zalios spalvos su geltonu ir juodu, ir pora geltonu ryskesniu. bet tik laisvalaikio cia, o dabar noriu garderoba susidaryt toki, kad galeciau iseit kazkur ir i darba viskas tiktu
siaip ryskias spalvas as megstu ant laisvalaikio rubu, tai jie tik kaip kazkada minejau po namus, i gamta. tai ka turiu, tai ryskios turkio spalvos (daugiausia pas mane), ryskios zalios spalvos su geltonu ir juodu, ir pora geltonu ryskesniu. bet tik laisvalaikio cia, o dabar noriu garderoba susidaryt toki, kad galeciau iseit kazkur ir i darba viskas tiktu
Aš dar žinai ką pagalvojau. Daleiskim, baziniam garderobui reikia 2 - 3 spalvų. Bet tai reiškia, kad jei už vieną spalvą pasirenki pilką - rūbai gali būti kelių skirtingų pilkų atspalvių. Antra spalva, tarkim, mėlyna. Šios spalvos rūbai tam pačiam garderobe nebūtinai turi būti vienodo atspalvio, bet tarkim tamsiai mėlyno, vidutiniškai mėlyno ir tt
Tiesiog rūbų kapsulė Netyčia aptikau, bet pamaniau, kad tavo spalvos:
O čia labai geri pvz, kaip derinti tamsiai mėlyną
Kodėl negalima į darbą geltonai, žaliai ir tt??
Vasaros:
Etama
groovy
Violeta*
Skambanti tyla
Donstop, pas mumy sunkus atvejis su tamsiai melyna, ta tikraja geraja navy spalva, na ner tokios pardaskiu asortimente.
Man irgi visai patiko imesiu tau i AZ ryskia geltona, man prie idegusios odos tikrai atrodo neblogai ziurisi jauciuos tokia pribrendusi pokyciams spintoje, idomu tik ar neatslugs azartas kai reiks pradeti rinktis drabuzius ir pamatysiu, kad vistiek nieko nesigauna QUOTE(fuksė @ 2010 09 02, 20:50)
Donstop, pas mumy sunkus atvejis su tamsiai melyna, ta tikraja geraja navy spalva, na ner tokios pardaskiu asortimente.
Ane? Aš megztuką tokį nusimezgiau. Galvojau žiemai viršutinį rūbą tokios spalvos pirktis
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 20:50)
Man irgi visai patiko imesiu tau i AZ ryskia geltona, man prie idegusios odos tikrai atrodo neblogai ziurisi jauciuos tokia pribrendusi pokyciams spintoje, idomu tik ar neatslugs azartas kai reiks pradeti rinktis drabuzius ir pamatysiu, kad vistiek nieko nesigauna
Nepasiduok, azartas nepraeis, mes tave ir toliau palaikysime visokeriopai.
Iseis, tikrai iseis, tu tik pabandyk. Pamatysi, kad i rubus ir ju pirkima pradesi ziureti kitomis akimis, kojos savaime ves tik prie tinkamu rubu, taciau perspeju spontaniskai pirkti yra lengviau, nei planingai ir apgalvotai.
QUOTE(dontstop @ 2010 09 02, 19:40)
Galimi vasaroms šie derinukai ir spalvos?
QUOTE(dontstop @ 2010 09 02, 20:54)
Ane? Aš megztuką tokį nusimezgiau. Galvojau žiemai viršutinį rūbą tokios spalvos pirktis
agam, norejau kostiumo darban navy spalvos, a lia be sansu, velniop, pradejau ieskoti sarafano - vel nieko, sijonu irgi tokiu nerasta, tad, maybe tau pasiseks, ko ir linkiu.
Beje, jei nerastum, kokia spalva pakeistum?
QUOTE(fuksė @ 2010 09 02, 21:28)
Nepamirskite taisykles, derinyje gali buti iki 3 spalvu, jei nera margo rubo. Dazniau renkuosi 2 pagrindines spalvas, o 3 akcentui, pvz. juodas kostiumas+balta palaidine+raudonas kaklaraistis.
taip, taip graziau, kai dvi pagrindines spalvos ir viena po to akcentui. be jei koks margesnis rubas, tai kaip su juo?
QUOTE(dontstop @ 2010 09 02, 21:40)
Aš dar žinai ką pagalvojau. Daleiskim, baziniam garderobui reikia 2 - 3 spalvų. Bet tai reiškia, kad jei už vieną spalvą pasirenki pilką - rūbai gali būti kelių skirtingų pilkų atspalvių. Antra spalva, tarkim, mėlyna. Šios spalvos rūbai tam pačiam garderobe nebūtinai turi būti vienodo atspalvio, bet tarkim tamsiai mėlyno, vidutiniškai mėlyno ir tt
O čia labai geri kaip derinti tamsiai mėlyną
O čia labai geri kaip derinti tamsiai mėlyną
taip taip, as ta ir norejau pasakyti, kad jei pilka, tai ju visokiu atspalviu susipirkti, bet ne tokio paties.. tik neapsirengti vienu kartu aisku
panasiai, praktiskai atitinka
man irgi labai patiko, tiek, kad cia siltajam sezonuo labiau
galima, tikrai galima, bet tiesiog sias spalvas kazkodel isivaizduoju kaip labai ryskias, rekiancias, nebent prislopintas labiau