QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 15:58)
sveikos. kaip as nemaciau sitos temos anksciau
Donstop, tik dabar supratau, apie ka tu kalbejai, kai rasei, kaip planuoji savo pirkinius
nes ta tavo sistema man atrode nesuprantama ir nesamoninga, bet tik dabar perskaicius, supratau viska
na ir man atejo metas, kai jau negaliu nulekus siaip is neturejimo ka veikti, pirkti ta ruba, kuris patinka, ir nesvarbu, ar jis tinka prie ko ar ne. nes jei netinka, nusipirksiu ir prisiderinsiu kazka.. o dabar jau skaiciuoju ir reikia apgalvot irgi ko, kiek reikia
sakykit, jei esu ziemos tipo, bazine spalva pagrindine galiu rinktis pvz pilka? nes man ji pati paciausia ir graziausia
o prie jos viska derinti po to? pagal kapsule tai 2-3 spalvos turi buti, tai tuomet imciau balta, tamsiai tamsiai pilka. bet dar labai patinka ruda spalva, ar ji tiktu prie pilko?
nes siaip ka rudo turejau/turiu, tai derindavau su juoda spalva dazniausiai, oranzine dar
ar geriau prie bazines spalvos ivesti melyna spalva kokia tamsesne?
Sveika prisijungus, Umberta
Žinok, aš daug galvojau apie pilką ir visai neseniai atradau, kad žiemos tipui su šviesia odele tinkas tik šviesūs pilkos atspalviai. Tuoj paieškosiu nuorodos, iš kur aš tai ištraukiau. Pagal save pasakyčiau - tiesa.
Aš siūlyčiau už bazinę imti juodą arba anglišką navy - tamsiai mėlyną. Ruda jau nelabai prie pilkos, jei visgi ją pasirinktum..
QUOTE(sunray @ 2010 09 02, 16:55)
na as ir tipo vasara
, nors vis dar giliose abejonese.. ir kur neabejosi kai garderobas visas rudenio
dontstop, ar nustatytumet mano tipa?
Bandysiu
QUOTE(sunray @ 2010 09 02, 17:09)
prie vasaros spalvu ir derinimo, man patinka sita nuoroda, bet tos spalvos man oj kaip nelimpa
http://www.define-yo...le-colours.html
Kažkokios čia negražios spalvos
QUOTE(Malena @ 2010 09 02, 17:55)
As kaip jau anksciau minejau netikiu tipais. Stilistai jau seniai teigia, kad per daug misriu tipu yra ir per mazai grynuoliu. Visgi jei priskiti save tipui tai turbut buciau ziema
Tamsiai rudi silto atspalvio plaukai, melynos akys, sviesi odyte.
Neaa, Malena, ruduo vienareikšmiškai, jei šilto atspalvio plaukai. Tie tipai ir skiriasi pagal šilta - šalta. Žiemos tipas šaltas, negali būti šilto atspalvio plaukai.
Papildyta:
Umberta, va, radau.
Šitam paveiksle apatinis dešinys kvadratas "Kuhl" - tavo spalvytės. Paėmiau iš
šio straispnio, čia jie skirsto žiemos tipą ir kelis tipažus.