Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Malena @ 2010 09 02, 18:32)
Ale neatitikimai vistiek kazkokie.. Jei as ziema, man pagel ideja turetu tikti tik salti atspalviai, bet karameline kokia ant manes graziai nugula. Dar kai kurios kitos siltos spalvos.
Gal dontstop ateis ir pades man susigaudyti, nes pasimeciau aksciau surasytuose klausimuose.
Tai gal labiau ruduo g.gif as ziema isivaizduoju juodaplauke mastau.gif
Atsakyti
Nu plaukai tikrai tamsus, oda labai sviesi. Idealiai tinka juoda, balta..net kai bunu be makiazo.. O rudeniskos spalvos nelabai man tinka..Misrune as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 15:58)
sveikos. kaip as nemaciau sitos temos anksciau bigsmile.gif

Donstop, tik dabar supratau, apie ka tu kalbejai, kai rasei, kaip planuoji savo pirkinius 4u.gif nes ta tavo sistema man atrode nesuprantama ir nesamoninga, bet tik dabar perskaicius, supratau viska blush2.gif

na ir man atejo metas, kai jau negaliu nulekus siaip is neturejimo ka veikti, pirkti ta ruba, kuris patinka, ir nesvarbu, ar jis tinka prie ko ar ne. nes jei netinka, nusipirksiu ir prisiderinsiu kazka.. o dabar jau skaiciuoju ir reikia apgalvot irgi ko, kiek reikia smile.gif sakykit, jei esu ziemos tipo, bazine spalva pagrindine galiu rinktis pvz pilka? nes man ji pati paciausia ir graziausia smile.gif o prie jos viska derinti po to? pagal kapsule tai 2-3 spalvos turi buti, tai tuomet imciau balta, tamsiai tamsiai pilka. bet dar labai patinka ruda spalva, ar ji tiktu prie pilko? blush2.gif nes siaip ka rudo turejau/turiu, tai derindavau su juoda spalva dazniausiai, oranzine dar blush2.gif ar geriau prie bazines spalvos ivesti melyna spalva kokia tamsesne? 4u.gif

Sveika prisijungus, Umberta 4u.gif

Žinok, aš daug galvojau apie pilką ir visai neseniai atradau, kad žiemos tipui su šviesia odele tinkas tik šviesūs pilkos atspalviai. Tuoj paieškosiu nuorodos, iš kur aš tai ištraukiau. Pagal save pasakyčiau - tiesa.

Aš siūlyčiau už bazinę imti juodą arba anglišką navy - tamsiai mėlyną. Ruda jau nelabai prie pilkos, jei visgi ją pasirinktum..

QUOTE(sunray @ 2010 09 02, 16:55)
na as ir tipo vasara rolleyes.gif , nors vis dar giliose abejonese.. ir kur neabejosi kai garderobas visas rudenio doh.gif
dontstop, ar nustatytumet mano tipa?

Bandysiu 4u.gif

QUOTE(sunray @ 2010 09 02, 17:09)
prie vasaros spalvu ir derinimo, man patinka sita nuoroda, bet tos spalvos man oj kaip nelimpa  doh.gif
http://www.define-yo...le-colours.html

Kažkokios čia negražios spalvos unsure.gif
QUOTE(Malena @ 2010 09 02, 17:55)
As kaip jau anksciau minejau netikiu tipais. Stilistai jau seniai teigia, kad per daug misriu tipu yra ir per mazai grynuoliu. Visgi jei priskiti save tipui tai turbut buciau ziema g.gif  Tamsiai rudi silto atspalvio plaukai, melynos akys, sviesi odyte.

Neaa, Malena, ruduo vienareikšmiškai, jei šilto atspalvio plaukai. Tie tipai ir skiriasi pagal šilta - šalta. Žiemos tipas šaltas, negali būti šilto atspalvio plaukai.
Papildyta:
Umberta, va, radau.
user posted image

Šitam paveiksle apatinis dešinys kvadratas "Kuhl" - tavo spalvytės. Paėmiau iš šio straispnio, čia jie skirsto žiemos tipą ir kelis tipažus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 rugsėjo 2010 - 18:03
Umberta, va šitam straipsny rašo, kokios bazinio garderobo kombinacijos geriausios žiemai:

Juoda - ideali spalva imti už garderobo pagrindą, ji gali eiti viena arba būti derinama su kitomis spalvomis, pvz:
ryškiai rožine
geltona + pilka+ raudona
violetinė + blyškiai alyvinė + blyškiai geltona
Indigo + pilka
butelio žalia + žydra
razinų + balta
pilkai smėlio + tamsiai mėlyna
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 02, 20:23)
Umberta, va šitam straipsny rašo, kokios bazinio garderobo kombinacijos geriausios žiemai:
Juoda - ideali spalva imti už garderobo pagrindą, ji gali eiti viena arba būti derinama su kitomis spalvomis, pvz:
ryškiai rožine
geltona + pilka+ raudona
violetinė + blyškiai alyvinė + blyškiai geltona
Indigo +  pilka
butelio žalia + žydra
razinų + balta
pilkai smėlio + tamsiai mėlyna

dekui labai 4u.gif is situ spalvu, patinka tik balta, pilka ir melyna ax.gif nei violetines, nei geltonos, ne rozines nemegstu. labiausiai tai rozines. o siaip gal tiktu nebent zalia dar g.gif tai sakykim jei pagrindas juodas, tai pvz paltas kaip suprantu irgi pagrindas skaitosi? g.gif tai jei paltas juodas, kelnes juodos, batai juodi.. labai jau daug juodumo blush2.gif o ne geriau atrodytu pvz pilkas paltas, tamsios pilkos spalvos kelnes, pilkai smelio megztukas..? batai gal juodi tuomet g.gif tada prie tu pilkai tamsiai kelniu pakeisciau dar kokia palaidine melyna tamsiai, kita karta kokiu golfuku baltu arba dramlio kaulos spalvos.. jau va trys deriniai blush2.gif nu dar sijona, koki tamsaus melyno dzinso ir visi virsutiniai sie rubai isvardinti g.gif vajezau, kaip susideliot viska?
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 19:43)
dekui labai 4u.gif is situ spalvu, patinka tik balta, pilka ir melyna ax.gif nei violetines, nei geltonos, ne rozines nemegstu. labiausiai tai rozines. o siaip gal tiktu nebent zalia dar g.gif tai sakykim jei pagrindas juodas, tai pvz paltas kaip suprantu irgi pagrindas skaitosi? g.gif tai jei paltas juodas, kelnes juodos, batai juodi.. labai jau daug juodumo blush2.gif o ne geriau atrodytu pvz pilkas paltas, tamsios pilkos spalvos kelnes, pilkai smelio megztukas..? batai gal juodi tuomet g.gif tada prie tu pilkai tamsiai kelniu pakeisciau dar kokia palaidine melyna tamsiai, kita karta kokiu golfuku baltu arba dramlio kaulos spalvos.. jau va trys deriniai blush2.gif nu dar sijona, koki tamsaus melyno dzinso ir visi virsutiniai sie rubai isvardinti g.gif vajezau, kaip susideliot viska?

Paltas - pagrindų pagrindas smile.gif

žinau, kad tau nepatinka, bet tavo išvaizdai reikia kontrastų 4u.gif juodą ar pilką - nesvarbu, kaip tau labiau patinka, reikia derinti su ryškiomis spalvomis, ginkdie ne pilkai nuo galvos iki kojų nono.gif

Bandyk tamsiai mėlyną su balta derinti, juodą su balta. Labai gerai būtų tamsiai mėlyna, balta ir čiut čiut raudonos, bet turbūt nenorėsi .. biggrin.gif
Juoda + raudona išvis pasaka ant tavęs būtų smile.gif Kaip ir raudona + balta 4u.gif
Papildyta:
Va dar viena maža paletikė žiemos tipui (su šviesia oda):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 15:58)
sveikos. kaip as nemaciau sitos temos anksciau bigsmile.gif

Donstop, tik dabar supratau, apie ka tu kalbejai, kai rasei, kaip planuoji savo pirkinius 4u.gif nes ta tavo sistema man atrode nesuprantama ir nesamoninga, bet tik dabar perskaicius, supratau viska blush2.gif

na ir man atejo metas, kai jau negaliu nulekus siaip is neturejimo ka veikti, pirkti ta ruba, kuris patinka, ir nesvarbu, ar jis tinka prie ko ar ne. nes jei netinka, nusipirksiu ir prisiderinsiu kazka.. o dabar jau skaiciuoju ir reikia apgalvot irgi ko, kiek reikia smile.gif sakykit, jei esu ziemos tipo, bazine spalva pagrindine galiu rinktis pvz pilka? nes man ji pati paciausia ir graziausia smile.gif o prie jos viska derinti po to? pagal kapsule tai 2-3 spalvos turi buti, tai tuomet imciau balta, tamsiai tamsiai pilka. bet dar labai patinka ruda spalva, ar ji tiktu prie pilko? blush2.gif nes siaip ka rudo turejau/turiu, tai derindavau su juoda spalva dazniausiai, oranzine dar blush2.gif ar geriau prie bazines spalvos ivesti melyna spalva kokia tamsesne? 4u.gif

Sveika,
jau rasiau, kad pilka su ruda thumbup.gif , stai visur skaiciau, kad juoda su ruda schmoll.gif
Papildyta:
[quote=dontstop,2010 09 02, 10:49]
Man labai patiko kažkieno įdėtas straipsnis smile.gif

Bandysiu išverst svarbiausius momentus.

Patvirtinai mano isdetyta pradzia thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 02, 21:07)
ginkdie ne pilkai nuo galvos iki kojų  nono.gif

Bandyk tamsiai mėlyną su balta derinti, juodą su balta. Labai gerai būtų tamsiai mėlyna, balta ir čiut čiut raudonos, bet turbūt nenorėsi ..  biggrin.gif
Juoda + raudona išvis pasaka ant tavęs būtų  smile.gif Kaip ir raudona + balta  4u.gif

nu taip, pati po to pagalvojau, kad per daug pilkumo doh.gif siaip tai balta su juoda, melyna su balta irgi derinu. nesakau, kad raudonos nenoriu, turiu raudona suknele ir ja nesioju sekmingai biggrin.gif o ta ciut ciut raudono, tai noreciau, tik neisivaiduoju ka sugalvot g.gif

siaip ryskias spalvas as megstu ant laisvalaikio rubu, tai jie tik kaip kazkada minejau po namus, i gamta. tai ka turiu, tai ryskios turkio spalvos (daugiausia pas mane), ryskios zalios spalvos su geltonu ir juodu, ir pora geltonu ryskesniu. bet tik laisvalaikio cia, o dabar noriu garderoba susidaryt toki, kad galeciau iseit kazkur ir i darba viskas tiktu 4u.gif
Atsakyti
Dar paziurejau sita palete, kuri siuloma vasaros tipui. galiu pasakyti, kad kiek esu atradusi, tai man ziauriai tinka melynos spalvos (buvau idejusi pvz.) ir raudona tokia, i avietine gal kazkiek sakyciau. Taip pat ir geltona, tik ryski (prie idegusios odos l. graziai ziurejosi, isbalusi dar nebandziau biggrin.gif )
Vasaroms siulau ismeginti tongue.gif

Ir dar-jei oda linkusi rausti, raudonos spalvos virsutinaii drabuziai "neismus" is veido? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 02 rugsėjo 2010 - 19:28
cia skaitanciom rusiskai straipsnis, kaip pasiruosti rudeniui:
http://bt-lady.com.u...eID=2313&page=2

dar apie bazini garderoba ir must have

http://www.charla.ru...shion/2009.html

ir cia gerulis straipsnis:

http://www.babyblog..../Blondee/528597

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 02, 21:13)
stai visur skaiciau, kad juoda su ruda  schmoll.gif

tai ten nebuvo grynai mano deriny juoda su ruda, tiesiog pvz juodos kelnes, o topas rudas su balta ir juoda spalvom.. tai suderinau biggrin.gif na spalvotas topas ir tos trys spalvos, bet vyravo ruda daugiausia jame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 02, 20:23)
tai ten nebuvo grynai mano deriny juoda su ruda, tiesiog pvz juodos kelnes, o topas rudas su balta ir juoda spalvom.. tai suderinau biggrin.gif na spalvotas topas ir tos trys spalvos, bet vyravo ruda daugiausia jame smile.gif

Nepamirskite taisykles, derinyje gali buti iki 3 spalvu, jei nera margo rubo. Dazniau renkuosi 2 pagrindines spalvas, o 3 akcentui, pvz. juodas kostiumas+balta palaidine+raudonas kaklaraistis. thumbup.gif
Atsakyti