sveikos. kaip as nemaciau sitos temos anksciau
Donstop, tik dabar supratau, apie ka tu kalbejai, kai rasei, kaip planuoji savo pirkinius nes ta tavo sistema man atrode nesuprantama ir nesamoninga, bet tik dabar perskaicius, supratau viska
na ir man atejo metas, kai jau negaliu nulekus siaip is neturejimo ka veikti, pirkti ta ruba, kuris patinka, ir nesvarbu, ar jis tinka prie ko ar ne. nes jei netinka, nusipirksiu ir prisiderinsiu kazka.. o dabar jau skaiciuoju ir reikia apgalvot irgi ko, kiek reikia sakykit, jei esu ziemos tipo, bazine spalva pagrindine galiu rinktis pvz pilka? nes man ji pati paciausia ir graziausia o prie jos viska derinti po to? pagal kapsule tai 2-3 spalvos turi buti, tai tuomet imciau balta, tamsiai tamsiai pilka. bet dar labai patinka ruda spalva, ar ji tiktu prie pilko? nes siaip ka rudo turejau/turiu, tai derindavau su juoda spalva dazniausiai, oranzine dar ar geriau prie bazines spalvos ivesti melyna spalva kokia tamsesne?
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 16:53)
donststop nustate mano tipa taip iseina, kad as esu vasara. kurios dar vasaros? pasitartume
na as ir tipo vasara , nors vis dar giliose abejonese.. ir kur neabejosi kai garderobas visas rudenio
dontstop, ar nustatytumet mano tipa?
QUOTE(sunray @ 2010 09 02, 16:55)
na as ir tipo vasara , nors vis dar giliose abejonese.. ir kur neabejosi kai garderobas visas rudenio
dontstop, ar nustatytumet mano tipa?
Jai jau teks pradeti imti pinigus uz nustatymus as irgi dvejojau, bet pasitikiu kito zmogaus nuomone. visada save matau kazkaip kitaip ir turbut neteisingai.dontstop, ar nustatytumet mano tipa?
man labai istrigo idetas pvz. su Sara Dz. Parker ir Monika Beluci (abi su juodais ir sviesiais rubais), pati visada isivaizdavau, kad juodi rubai man labiausiai tinka, bet zinok dabar kazkaip giliai susimasciau ir pradejau dvejoti kaip ten yra is tikruju. Paziurejus is salies i sviesu ir tamsu var., jauciu graziau ziuretusi sviesus , nors visada pagrinde tamsiai ir rengiuosi. Ka pastebejau, kad tikrai laaabai tinkama melyna spalva man paciai (mazdaug tokia ir tokia)
prie vasaros spalvu ir derinimo, man patinka sita nuoroda, bet tos spalvos man oj kaip nelimpa
http://www.define-yo...le-colours.html
http://www.define-yo...le-colours.html
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 15:53)
donststop nustate mano tipa taip iseina, kad as esu vasara. kurios dar vasaros? pasitartume
Aš dar vasara. Mėlyna man ir, pasirodo, tinka, o visada žalia patiko ir traukė akį Einu pradėt didžiąją spintos reviziją
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 17:12)
Aš dar vasara. Mėlyna man ir, pasirodo, tinka, o visada žalia patiko ir traukė akį Einu pradėt didžiąją spintos reviziją
pas mane ir pilna zalios, grazu man ir viskas o vasaros tipe zalia purvina, na visos spalvos tokios, su pilkumo priemaisa
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 17:12)
Ok, dalinsimes mintimis as zalio kazkaip nieko neturiu bet manau irgi tinka. dar drauges sake, geltona graziai atrodo as tai siandien tingiu, oras niurus, gulineti tesinori bet butinai reiks kuria diena pasidaryti revizija ir man
Aš ir dar neišsiruošiau tvarkytis, vis kitų reikalų atsiranda Tik dabar pagalvojau... kaip tvarkytis? Pirma pagal spalvas ar pagal sezonus? Kas toliau? Pagal stilių (sportiniai, dalykiniai)?
As kaip jau anksciau minejau netikiu tipais. Stilistai jau seniai teigia, kad per daug misriu tipu yra ir per mazai grynuoliu. Visgi jei priskiti save tipui tai turbut buciau ziema Tamsiai rudi silto atspalvio plaukai, melynos akys, sviesi odyte.
Kaip ten bebutu rubu kapsuliu tema man labai patinka, noreciau pabandyti formuoti garderoba is keliu tinkanciu spalvu. Jau esu apsisprendusi, kad pirmos dvi bus balta ir juoda. Toliau rudos ir pilkos,tamsiai melynos nelabai megstu, jos man nuobodokos, nebent rubo modeliukas idomesnis. Patiko violetine, bet jos banga kaip ir praejo. Labai labai noreciau treciaja spalva padaryt karameline, taciau musu parduotuvese vargu ar rasciau pakankamai tokiu rubu. O jei formuoti garderoba is 4 spalvu? Imanoma? Butu juoda, balta, pilka ir karameline
Jei pasirenki pilka tai visu atspalviu pilka ar tik viena kuria (sviesiai pilka arba tamsiai pilka)? Melionas klausimu
Kaip ten bebutu rubu kapsuliu tema man labai patinka, noreciau pabandyti formuoti garderoba is keliu tinkanciu spalvu. Jau esu apsisprendusi, kad pirmos dvi bus balta ir juoda. Toliau rudos ir pilkos,tamsiai melynos nelabai megstu, jos man nuobodokos, nebent rubo modeliukas idomesnis. Patiko violetine, bet jos banga kaip ir praejo. Labai labai noreciau treciaja spalva padaryt karameline, taciau musu parduotuvese vargu ar rasciau pakankamai tokiu rubu. O jei formuoti garderoba is 4 spalvu? Imanoma? Butu juoda, balta, pilka ir karameline
Jei pasirenki pilka tai visu atspalviu pilka ar tik viena kuria (sviesiai pilka arba tamsiai pilka)? Melionas klausimu
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 17:50)
Aš ir dar neišsiruošiau tvarkytis, vis kitų reikalų atsiranda Tik dabar pagalvojau... kaip tvarkytis? Pirma pagal spalvas ar pagal sezonus? Kas toliau? Pagal stilių (sportiniai, dalykiniai)?
Cia ir apie tvarkymasi buvo straipsnelis ikeltas, tik nebezinau kuris reikejo issisaugoti, taip ir tenka tema 10 kartu perskaityti, nes vis kazko uzsireikia. zinau, kad rase ir nebezinau kur As pirmiausia pagal sezona tvarkyciausi, atsirinkciau grynai kur jau vasariniai rubai, deciau atskirai. Tada rusiuociau kelnes-sijonai-megztukai ir pan., pagal stiliu
QUOTE(Malena @ 2010 09 02, 17:55)
As kaip jau anksciau minejau netikiu tipais. Stilistai jau seniai teigia, kad per daug misriu tipu yra ir per mazai grynuoliu. Visgi jei priskiti save tipui tai turbut buciau ziema Tamsiai rudi silto atspalvio plaukai, melynos akys, sviesi odyte.
Kazkiek tiesos ir tuose tipuose yra, kad ir pamaisyti jie. Jei del tinkanciu spalvu, tai galima ir is kitu tipu atsirinkti gal, vistiek daugmaz turi zinoti kas tinka, kas ne taip ir susidelioti galima QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 18:25)
Kazkiek tiesos ir tuose tipuose yra, kad ir pamaisyti jie. Jei del tinkanciu spalvu, tai galima ir is kitu tipu atsirinkti gal, vistiek daugmaz turi zinoti kas tinka, kas ne taip ir susidelioti galima
Ale neatitikimai vistiek kazkokie.. Jei as ziema, man pagel ideja turetu tikti tik salti atspalviai, bet karameline kokia ant manes graziai nugula. Dar kai kurios kitos siltos spalvos.
Gal dontstop ateis ir pades man susigaudyti, nes pasimeciau aksciau surasytuose klausimuose.