Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 01, 20:55)
Sunray, tai aš tam ir įdėjau pavyzdžius, kad pailiustruot, kad ruda spalva gali būti šalta ( su pilkos priemaišom, kaip Saros, visuose foto) ir šilta, kaip Mirandos, tarkim  smile.gif
Papildyta:

šio. Ten yra ir daugiau pavyzdžių, bet visus jau buvau nukopinus į šią temą anksčiau, pirmam ar antram temos psl  4u.gif

Oooo. ten dar ir smulkiau yra. Nors nesuprantu, bet issiversiu i anglu ir pavyzdzius issianalizuosiu.
Atsakyti
Tema tai galinga karsta.gif gali buti, kad pati informatyviausia visam forume thumbup.gif merginos, duodat vaizdu, saunuoles drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 11:45)
Spalvos tipą reikia nustatyt pagal
Bandziau pagal ideta nuoroda nusistatyti spalvini tipa, meta vasara, nors as labiau linkciau prie kokio pavasario g.gif nezinau, neturiu skonio visiskai tokiems dalykams biggrin.gif dontstop, uzmesi privaciai aki? blush2.gif gal turesi kokiu minciu biggrin.gif matau patyrusi jau esi neblogai, as tai net spalvu nemoku derinti, ka jau bekalbet apie daugiau doh.gif nezinau nei koks kirpimas, nei kokie rubai tinka. visiska stiliaus katastrofa lotuliukas.gif kai matau gatava vaizda, tada issirenku kas man patinka, o kai reikia is atskiru detaliu susikurti tarkim garderoba ar isivaizduoti kas tiktu, tai jau siaubelis. nulis vaizduotes, nulis supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 00:14)
......... nulis vaizduotes, nulis supratimo doh.gif

Oi, iš kur tiek kritikos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 00:14)
dontstop, uzmesi privaciai aki? blush2.gif

Ok 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko kažkieno įdėtas straipsnis smile.gif

Bandysiu išverst svarbiausius momentus.

Taip atrodo bazinis gerderobas:
user posted image

1 Paltas turi tikti prie visų kitų rūbų ir turi būti pakankamai laisvas, kad po apačia galima būtų pasivilkti kostiumėlį/suknelę su švarkeliu/storą megztuką.

2. Suknelė turi būti tokia, kad ją galima būtų vilkėti dieną su megztuku/švarkeliu ir vakare papildžius papuošalais.

3. Švarkelis turi būti kitos spalvos, nei suknelė, ir tikti prie visų apačių.

4. Sijonas, geriausia tokios pat spalvos, kaip paltas, tiesiai kirptas, kad tiktų po paltu ir prie švarkų,

5. Kelnės - tinka tik moterims su plokščiu užpakaliuku ir be didelio pilvuko. Kitos lai perka dar vieną sijoną biggrin.gif

6. 2 palaidinės/marškiniai, megztukas, kardiganas. Marškiniai turi būti: 1 balti, kiti šviesūs (smėlio/blyškiai mėlyna/rožinė/kreminė/pilka). Trečia palaidinė gali būti spalvota, bet tikti prie visų švarkų/sijonų/kelnių.
Megztukų užtenka 2.
Taisyklė: viršų turi būti 80 %, apačių 20 %, taip galima išgauti daugiau kombinacijų.

7. Yra moterų, nenešiojančių kostiumėlių (netinka prie figūros, nereikia pagal gyvenimo būdą), tuomet vietoj kostiumėlio gali būti suknelė. M,N punktai.

8. Suknelė ir švarkelis prie jos - turi būti tokie, kad tiktų ir dienai, ir vakarui. O, P punktai.

9. Suknelė vakarėliams - vienintelė, prie kurios reikia nupirkti atskirus aksesuarus, batus, rankinę, mezgtuką/švarkelį ar net atskirą puošnų paltą.

Pradėti formuoti savo garderobą reiktų nuo bazinių rūbų, vėliau papildant juos kitais tinkančiais rūbais. Baziniai rūbai tarnaus metų metus ir išliks tie patys. Bazinių rūbų kokybė turi būti aukšta, madžiagos - natūralios.

Pirmiausią pasirenkam bazinę spalvą, atsižvelgiant į tai, kuri mums tinka labiausiai. Kitus bazinius rūbus renkamės šios spalvinės gamos ribose (smėlio - ruda spalvų paletė, pilkos - juodos paletė, mėlynų atspalvių paletė).

Pradėti formuoti garderobą gerai nuo rudeninių- žieminių rūbų, nes jie pareikalaus didžiausių investicijų.

Pasirinkus pagrindinę spalvą, perkam tos spalvos paltą, vėliau prie jo priderinam sijoną ir švarką, vėliau dasiperkam šviesesnių spalvų ar raštuotus kelnes/sijoną ir švarką. Žiūrim , kad visi švarkai derėtų prie visų sijonų/kelnių. Vėliau pirksim antrą kostiumėlį arba suknelę su švarkeliu arba puošnią suknelę, jei gyvenimo būdas to reikalauja. Prie viso šito priderinam : 2 poras batų, plokščiapadžius, puošnius batelius, rankinę, rankinę dokumentams, puošnią rankinę, galbūt kepurę, jei reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 rugsėjo 2010 - 09:51
Pagal tipažą esu gryna Julianne Moore, bet testas to nepatvirtino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 02, 11:21)
Pagal tipažą esu gryna Julianne Moore, bet testas to nepatvirtino unsure.gif

Julianne tipiškas ruduo, kas jums gavosi?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 02, 12:48)
Julianne tipiškas ruduo, kas jums gavosi?

vasara unsure.gif
Atsakyti
Etama, man panašiai. Arba susiderinu spalvas, bet tokia nuobodi apranga būna, aksesuarų visai nemoku derinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 02, 07:48)
Oi, iš kur tiek kritikos  smile.gif
Tai kad taip ir yra, atskiru drabuziu pirkime esu visiskai absoliuciai beviltiska biggrin.gif nebent viskas vienos spalvos ir vienodo stiliaus. kur jau kazkas 'mandresnio', ten ir stop doh.gif matydama bendra vaizda puikiai galiu pasirinkti, kas man patinka ir daugmaz matau, kas tiktu, bet apie atskiras detales visose srityse-nera nei kalbos biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2010 09 02, 07:53)
Tuoj brukstelsiu i AZ drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 02, 12:53)

O kurį testą darėte?
Įdedu nuorodą apie tipus, kiekvienas tipas išskirtas dar į tris potipius, ties kiekvienu potipiu rasite ir įžimybių foto.
http://www.prettyyou...erpalettes.html
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 02, 12:57)
Etama, man panašiai. Arba susiderinu spalvas, bet tokia nuobodi apranga būna, aksesuarų visai nemoku derinti doh.gif
ot stiliaus ikonos biggrin.gif as irgi neisivaziduoju kaip ten kokia skarele uzsideti ar pan. Auskarus turiu 1 prie ausies, 1 grandinele, su kuria nesiskiriu niekad ir nezinau kaip ten ka galima butu pakeisti doh.gif uztat dabar studijuokim visa informacija, kuria dalinasi merginos drinks_cheers.gif gal atsiras ir mums ikvepimas lotuliukas.gif
Atsakyti