Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Brigitte @ 2010 09 01, 14:51)
Be pudros tai mano raudonumo jokia spalva neblukina  lotuliukas.gif  Yra tik tokiu, kurios paryskina  doh.gif
O pagal avataro nuotrauka koki tipa man priskirtum?  4u.gif

Gali būti vasara arba ruduo g.gif
Atsakyti
Dėl šaltų spalvų vasarai yra tiesos tikrai, šiltos kažkaip man nelipma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 01, 15:45)
Gali būti vasara arba ruduo  g.gif

Nu dabar idemiai viena fotke ryskioj dienos sviesoj daryta apziurejau, visgi mano plaukai ne pilka, o ruda atspalvi turi. Reiskiasi rubus teisingai pagal savo spalvini tipa renkuosi - pagal rudenini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 09 01, 16:10)
Nu dabar idemiai viena fotke ryskioj dienos sviesoj daryta apziurejau, visgi mano plaukai ne pilka, o ruda atspalvi turi. Reiskiasi rubus teisingai pagal savo spalvini tipa renkuosi - pagal rudenini  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitte @ 2010 09 01, 14:51)
Be pudros tai mano raudonumo jokia spalva neblukina  lotuliukas.gif  Yra tik tokiu, kurios paryskina  doh.gif
O pagal avataro nuotrauka koki tipa man priskirtum?  4u.gif

As irgi manau ruduo. O kaip tau balta, ar tinka? As irgi ruduo, man balta - schmoll.gif
Atsakyti
visada galvojau, kad esu ruduo, bet testas meta vasara nors nusisauk doh.gif
koks butu esminis skirtumas tarp vasaros ir rudens pvz. Sarah Jessica Parker (foto sioj temoj) - jos plaukai atitinka rudenio tipa, bet akys saltos, skaidrios - vasara. Kaip suprantu ji visgi vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 01 rugsėjo 2010 - 16:15
O man tokie kls kilo - ar tik įgimtas tipas yra tas tikrasis, originalus, neiškraipytas? Juk dažna plaukus dažome ir nebūtinai pataikom pgl savo tipą - pvz, vasara gal dažosi pavasario plaukų spalvom, o oda, akys vis tiek vasariški..yra juk moterų, kurios iš prigimties tamsios žiemos, bet nusiblondinusios virsta gražuolėm tikrom - pavasarėja ar rudenėja....

ir šiaip...gal pakanka derint tik viršutinę garderobo dalį - na, jei negali be juodo sijono ar juodų džinsų, gal tik viršų užtenka pasirinkt vasarišką? ar šalį tinkamą prie juodos striukės?

Pusė mano rūbų tamsūs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 rugsėjo 2010 - 18:35
Dėl apatinės dalies tai tikrai galima tamsią ir juodą, tik ne labai arti veido, jau kažkur apie tai kalbėjom 4u.gif Drąsiai ir kelnes, ir sijonus galima, ir batus tai jau tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 01, 17:07)
visada galvojau, kad esu ruduo, bet testas meta vasara nors nusisauk  doh.gif
koks butu esminis skirtumas tarp vasaros ir rudens pvz. Sarah Jessica Parker (foto sioj temoj) - jos plaukai atitinka rudenio tipa, bet akys saltos, skaidrios - vasara. Kaip suprantu ji visgi vasara.

Sarah yra vasara. Jos plaukai yra pilkšvi, kur jūs matot rudenį? biggrin.gif Tipiška vasara, nieko nuo rudens schmoll.gif
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 01, 19:32)
O man tokie kls kilo - ar tik įgimtas tipas yra tas tikrasis, originalus, neiškraipytas? Juk dažna plaukus dažome ir nebūtinai pataikom pgl savo tipą - pvz, vasara gal dažosi pavasario plaukų spalvom, o oda, akys vis tiek vasariški..yra juk moterų, kurios iš prigimties tamsios žiemos, bet nusiblondinusios virsta gražuolėm tikrom - pavasarėja ar rudenėja....

ir šiaip...gal pakanka derint tik viršutinę garderobo dalį - na, jei negali be juodo sijono ar juodų džinsų, gal tik viršų užtenka pasirinkt vasarišką? ar šalį tinkamą prie juodos striukės?

Ne, pasikeičia plaukų spalva - pasikeičia spalvos tipas.

Taip, pakanka tik viršutinę 4u.gif Netgi, jei rūbas su didele iškirpte - iš bėdos galima taikyt ir netinkančią pagal tipą spalvą (pvz. juodą).

Vasara gali patapti pavasariu taip:
nuisidažyta plaukus geltonu/šviesiai ryžu atspalviu
įsisoliariuminti gerokai (natūralus vasaros įdegis šalto atspalvio, soliariuminis oranžinis duos reikiamą šiltumą) 4u.gif

Papildyta:
Sunray, ruduo turi rudus, kaštoninius, ryžus plaukus be jokio pilkumo, gryna, sodri, įvairaus intensyvumo spalva.
O vasara turi to pilkumo, pati spalva gali varijuoti nuo nordic blond iki beveik rudų, tik būtinai su pilku atspalviu.
Va, palyginimui, tamsi vasara ir ruduo

Tamsi vasara (pilkšvi plaukai)
user posted image

O va ruduo (jokio pilkumo)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 12:59)
Skaitosi, kad juoda spalva tinka tik 1 tipui - žiemai. Galbūt jūs tik įsitikinusi, kad juoda spalva tinka, o iš tikrųjų taip nėra? blush2.gif
Štai palyginimui kelios foto:
user posted image
Sarah vasara, Monica - žiema  4u.gif Sarah geriau atrodo su šviesesniais drabužiais, gaiviai, spindinčiai. Juoda spalva daro ją išvargusią, sendina. Priešingai Monicos grožį pabrėžia juoda spalva, pastelinė ant jos nesižiūri

na cia as matau ruda spalva, mano panasi, tik gal sviesesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 01, 20:39)
na cia as matau ruda spalva, mano panasi, tik gal sviesesne  blush2.gif

Bet čia ir mano nuomone daugiau į vasarą. pagaliau ir odos spalva daug ką duoda rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 08 31, 07:02)

Štai pav. iš straipsnio, kaip gali atrodyti puošnių rūbų kapsulė:
user posted image
user posted image
user posted image

Iš kokio čia straipsnio? Gal yra kitų stilių drabužių kapsulių pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 09 01, 21:39)
na cia as matau ruda spalva, mano panasi, tik gal sviesesne  blush2.gif

Sunray, tai aš tam ir įdėjau pavyzdžius, kad pailiustruot, kad ruda spalva gali būti šalta ( su pilkos priemaišom, kaip Saros, visuose foto) ir šilta, kaip Mirandos, tarkim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 09 01, 21:44)

Iš kokio čia straipsnio? Gal yra kitų stilių drabužių kapsulių pavyzdžių?

šio. Ten yra ir daugiau pavyzdžių, bet visus jau buvau nukopinus į šią temą anksčiau, pirmam ar antram temos psl 4u.gif
Atsakyti