Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(bakardi @ 2010 08 28, 17:45)
aciu, as ir galvoju imti 6 tik patvirtinimo reikejo biggrin.gif is next turiu 6 tai kaip ir geri

zinau, kad ne i tema, bet gal kas susidurete su TOPSHOP dydziais, radau megztini kokio ieskojau, bet likes tik 8 dydis, kaip suprantu lietuviska atitiktu s? pagrinde nesioju xs, galvoju ar neiskrisiu lotuliukas.gif pats megztinis toks laisvas, tai gal nieko tokio, kad ir didesnis bus, kalbu apie si
user posted image

As irgi si megztuka nusiziurejus esu blush2.gif Tik jauciu iki kito savaitgalio nebeliks ju doh.gif
zinai,cia manu toks modelis,kuris tiktu 6-10dydziams. Abejoju ar labai iskristum is jo g.gif Beto,kartais angliskasis 8 atitinka xs.
jeigu reikia,galiu pasakyti kaip gauti 10% off siam puslapy mirksiukas.gif
Atsakyti
O savaitgaliais vyksta siuntimas,ar ne? Maniškis vakar 12.28 jau buvo Poznane, tai šian jau turėjo būt Varšuvoj, bet iki šiol nieks nepasikeitė g.gif O taip reikia, kad greičiau keliautų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 08 28, 17:59)
As irgi si megztuka nusiziurejus esu  blush2.gif Tik jauciu iki kito savaitgalio nebeliks ju  doh.gif
zinai,cia manu toks modelis,kuris tiktu 6-10dydziams. Abejoju ar labai iskristum is jo  g.gif  Beto,kartais angliskasis 8 atitinka xs.
jeigu reikia,galiu pasakyti kaip gauti 10% off siam puslapy  mirksiukas.gif

parasiau az, kad temos netersti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 08 28, 14:31)
Merginos, kaip su striukų dydžiais? Noriu užsisakyti tokią laisvalaikiui ir nežinau ar imto savo dydį?

http://www.asos.com/...i...1&clr=Khaki

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 08 27, 13:54)
na prabalsuojam, kuri grazesne. Niekaip neissirenku doh.gif  blush2.gif

Man tai nepatinka tokios...

QUOTE(blackberry @ 2010 08 28, 16:46)
kazkas rase, kad pirko, ir nieko neuzdejo, ten gal siaip sablonas visom salim

Nea, ne šablonas. Man rašo, kad perkant daugiau kaip už 200kr gali uždėti mokesčius. Tai matyt, kažką reiškia ta suma, bet, kaip rašė, kiek kas yra siuntęs, niekada neteko mokėti kažko papildomai.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 08 28, 18:55)
Nea, ne šablonas. Man rašo, kad perkant daugiau kaip už 200kr gali uždėti mokesčius. Tai matyt, kažką reiškia ta suma, bet, kaip rašė, kiek kas yra siuntęs, niekada neteko mokėti kažko papildomai.

aha, man visada rašo, bet niekada nereikėjo mokėti jokių muitų bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmadienį planuoju užsakinėti vieną daiktą, gal kuri vilnietė norėtų prisijungti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 08 28, 18:45)
aciu, as ir galvoju imti 6 tik patvirtinimo reikejo biggrin.gif is next turiu 6 tai kaip ir geri

zinau, kad ne i tema, bet gal kas susidurete su TOPSHOP dydziais, radau megztini kokio ieskojau, bet likes tik 8 dydis, kaip suprantu lietuviska atitiktu s? pagrinde nesioju xs, galvoju ar neiskrisiu lotuliukas.gif pats megztinis toks laisvas, tai gal nieko tokio, kad ir didesnis bus, kalbu apie si
user posted image

8 atitiktu labiau M, ne S smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 08 28, 15:01)
Gal kas galetumet SKUBIAI atsakyti, ar yra ribojamas uzsakymo dydis. Na sakykim noriu uzsakyti virs 200 svaru... Ar keiciasi kas nors, priklausomai nuo uzsakymo sumos?

Checkout puslapy raso:

Please note, any single order over LTL517.92 may incur local duties, payable by recipient of the order, to the customs authority.

Kazkaip neisikertu prie ko cia EU ta muitine g.gif

Tikrai nebus jokių papildomų mokesčių, galit būti rami wink.gif
Atsakyti
QUOTE(imi @ 2010 08 29, 13:11)
8 atitiktu labiau M, ne S  smile.gif

Tai kad visur raso,kad 8 dydis atitinka s arba xs, o 10 dydis M
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 08 29, 13:38)
Tai kad visur raso,kad 8 dydis atitinka s arba xs, o 10 dydis M

Tikrai taip, kartais S netgi rašomas kaip 10 dydis, o M tikrai niekada nebūna 8 smile.gif
Atsakyti
Gal jau kas rase, bet... iki rupj. 31d. nenukainutom prekem 15% su kodu AWSTYLE15 4u.gif
Atsakyti