Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

o man dar neparase, kad issiunte.. verysad.gif Tylene, is as pilkus uzsisakiau galiausiai, iiiiiilgai svarsciau svarsciau ir nusprendziau ryzus imt, sedu uzsakyt, o gi neatidaro man ryzu ir taip visa diena, tai nusprendziau, kad cia zenklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 12, 18:20)
o man dar neparase, kad issiunte.. verysad.gif  Tylene, is as pilkus uzsisakiau galiausiai, iiiiiilgai svarsciau svarsciau ir nusprendziau ryzus imt, sedu uzsakyt, o gi neatidaro man ryzu ir taip visa diena, tai nusprendziau, kad cia zenklas biggrin.gif

nu ir man matyt pilki lemti buvo biggrin.gif nes tik juos užsisakiau, žiūriu, kad jau ir ryži yra biggrin.gif bet gal tikrai geriau pilki, lengviau bus prisiderint smile.gif
ale ko jie taip ilgai neišsiunčia g.gif įdomu kada man išsiųs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 12, 17:05)
o aš nespėjau striukės pagriebt  verysad.gif  o taip man jos reikia..nu žiauriai reikia  unsure.gif
user posted image

ar ju visai nebeliko ar tik as nematau puslapy doh.gif gal link'a galetumet ideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 12, 18:58)
ar ju visai nebeliko ar tik as nematau puslapy  doh.gif  gal link'a galetumet ideti  4u.gif

visai nebeliko schmoll.gif kai užmačiau, buvo išpirktas tik 8 dydis. Bet labai greit nebeliko visai..galėjau gal surizikuot ir jamt 10 dydį..bet vat žioplė doh.gif

striukė
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit sias sukneles ir galetim pakomentuoti? 4u.gif Ar vertos demesio? 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Ar su 94 cm per krutine itilpsiu i 10 dydi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 12, 20:34)
visai nebeliko  schmoll.gif  kai užmačiau, buvo išpirktas tik 8 dydis. Bet labai greit nebeliko visai..galėjau gal surizikuot ir jamt 10 dydį..bet vat žioplė doh.gif

striukė

Tylene,paziurekit Cia
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 12, 19:41)
Tylene,paziurekit Cia

mačiau, bet noriu tos šviesios, tamsi man negraži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 12, 16:05)
o aš nespėjau striukės pagriebt  verysad.gif  o taip man jos reikia..nu žiauriai reikia  unsure.gif
user posted image

Oho, koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 12, 20:42)
mačiau, bet noriu tos šviesios, tamsi man negraži smile.gif

Man ir tamsi grazi ax.gif
idomu,ar uzves,jei net oficialiam puslapy sviesiu striukiu nebera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 10 12, 19:47)
Man ir tamsi grazi  ax.gif
idomu,ar uzves,jei net oficialiam puslapy sviesiu striukiu nebera?  g.gif

gal kam nors dydis netiks ir grąžins blush2.gif o tada aš pasičiupsiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turit siuos? http://www.asos.com/...spx?iid=1339548

Koks ju uzsegimas gal galit pakomentuot, be to dirzelio?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 12, 15:49)
Nereikia tau jos. irnesakyk.gif

Kodel? Negrazi? biggrin.gif Cia as ne kasdienai, jeigu ka, o baliukui siokiam tokiam biggrin.gif

Tylenes striuke laaabai grazi wub.gif
Atsakyti