Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Uzsakinejau penktadieni, tai siaip ne taip vakar issiunte rolleyes.gif Bet kolkas dpd kabo vienoj vietoj,nejuda niekur.
Tiesa pasakius vakar is ryto buvau jau pradejus pergyventi, kad asos persigalvojo, nes pasiemiau batu, kuriuos po to uzbrangino lotuliukas.gif .

QUOTE(balbetka @ 2010 10 12, 12:39)
Na, man jau issiunte uzsakyma smile.gif

Bet va grauziu save del vienos sukneles, ilgai galvojau pirkt nepirkt, reikia nereikia, o dabar jau out of stock ir pasirodo, kad reikia doh.gif  biggrin.gif

Kokia suknele? ax.gif Jei dar kataloge meta, tik paraso, kad out of stock, tai gali buti, kad kazkas uzsikabines laiko - reikia tik patykoti biggrin.gif .
Atsakyti
si jau turbut ispirko, nes pora dienu taip raso, nebent grazins kazkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 12, 13:46)

Grazi...
Na man jau nebemeta kataloge, tik per nuoroda matau, bet gal dar pasiseks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 12, 12:46)
si jau turbut ispirko, nes pora dienu taip raso, nebent grazins kazkas rolleyes.gif

o tu palauk, gal atsiras. Aš šiandien taip tuos pilkus batus pastvėriau. Kol mąsčiau kuriuos pirkt- ryžus ar pilkus- neliko mano dydžio nei vienų biggrin.gif bet netikėtai pilki atsirado, iškart pagriebiau ir dabar vėl out of stock ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 12 spalio 2010 - 15:00
Gal kuri gali pakomentuoti ju kojines ilgas,iki keliu,virs keliu? smile.gif kaip nesiojasi,nepersvieciamos ne kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 12, 15:01)
Gal kuri gali pakomentuoti ju kojines ilgas,iki keliu,virs keliu? smile.gif kaip nesiojasi,nepersvieciamos ne kiek?  ax.gif

tai įvarių yra, yra labai storų, yra plonesnių, bet nepersišviečia nei vienos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 12, 13:46)
jau turbut ispirko, nes pora dienu taip raso, nebent grazins kazkas rolleyes.gif

Nereikia tau jos. irnesakyk.gif
Atsakyti
o aš nespėjau striukės pagriebt verysad.gif o taip man jos reikia..nu žiauriai reikia unsure.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 12, 16:43)
tai įvarių yra, yra labai storų, yra plonesnių, bet nepersišviečia nei vienos. ax.gif

Aciu 4u.gif
O kaip su dydziu,raso universalus,bet ant lieknesniu koju nesmunka?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 12, 16:09)
Aciu 4u.gif
O kaip su dydziu,raso universalus,bet ant lieknesniu koju nesmunka?

man ant nuogų kojų smunka, o kai su pėdkelnėm-tada ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 12, 17:05)
o aš nespėjau striukės pagriebt  verysad.gif  o taip man jos reikia..nu žiauriai reikia  unsure.gif

Kokia graži. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 12, 16:14)
Kokia graži.  bigsmile.gif

tai va sad.gif avikailis-tai ir šilta būtų. Dabar stebėsiu kasdien, gal atsiras netyčia unsure.gif
Atsakyti