Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 11, 23:12)
O kas tuos vip'inius kodus gauna  blush2.gif ? Čia turbūt reikia būti minimum kažkiek kartų užsisakinėjus ar pagal sumą skirsto  g.gif ?

Aš užsiprenumeravusi jų naujienlaiškį, bet čia pirmą kartą tokius kodus atsiuntė.

QUOTE(blackberry @ 2010 10 11, 23:54)
o, geras, ka tik atrase, jie ten ir naktim ar ka dirba smile.gif

Jojo, jie ten varo non-stop, man kažkada parašė, kad prekės išsiųstos 3 nakties. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 11, 22:54)

Na taip, juk parašyta, kad 1h response smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 11, 22:54)

ir ka atsake? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 09, 11:55)
Noreciau uzsisakyti suknele . Gal galetumet prabalsuot,nes metaus  doh.gif  doh.gif

Man antra grazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 11, 22:48)
As irgi penktadieni padariau uzsakyma, pinigus nuskaiciavo, bet uzsakymas raso vis dar processing. Pirma karta man taip ilgai unsure.gif.

nu nesamone, reik rasyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 12 spalio 2010 - 08:25
parase:
Hello Daiva,

Thanks for emailing us.

I am pleased to advise that your order has been sent to our warehouse for dispatch.

Our website can sometimes take a little while to catch up with our packing department but it will confirm the parcels dispatch soon.

If there is anything else I can assist with then please contact me again.

All the best,

Gemma
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 12, 09:20)
nu nesamone, reik rasyt  doh.gif

as irgi uzsakyma padariau spalio 7d., bet vis dar rodo 'processing' rolleyes.gif man atrodo pas juos dabar pats bumas, o ir siaip buvo prizadeta, kad prekes pristatys iki 5nio, tai lauksiu, gal nebespeja tu 'statusu' keisti g.gif
Atsakyti
Merginos, o su ASOS krepšeliu visada taip būna, kad dingsta prekės blink.gif ? Aš ir prisiloginau, susikroviau kašiką vakar vakare, o šiandien vėl nieko ryte nėra... Ir šiaip kol 8 prekytes susimečiau, 1 vis tiek sugebėjo dingti, vėl iš naujo turėjau dėt, gerai, kad pastebėjau. O jei perkant kokias 50 prekių, tai neįsivaizduoju kaip reiktų susekti, kuri dingo g.gif . Ar čia visada taip? Kiek visur perku, dar nebuvo tokių "nesąmonių" g.gif , laikosi krepšelis sudėtas po savaitę puikiausiai net neprisiloginus g.gif
Atsakyti
2 val laikomos prekės krepšy, juk parašyta. Bet pastebėjau brangesnės ilgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 12 spalio 2010 - 10:56
QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 12, 10:52)
Merginos, o su ASOS krepšeliu visada taip būna, kad dingsta prekės  blink.gif ?

dekite i saved items, jei neplanuojate is karto pirkti. laiko 30 dienu, o perkelti i krepseli nesudetinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 12, 10:55)
2 val laikomos prekės krepšy, juk parašyta. Bet pastebėjau brangesnės ilgiau

Viskas aišku, net nepastebėjau doh.gif
Ačiū, kad padedat naujokei notworthy.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(murashke @ 2010 10 12, 11:02)
dekite i saved items, jei neplanuojate is karto pirkti. laiko 30 dienu, o perkelti i krepseli nesudetinga wink.gif

Ačiū labai bigsmile.gif , planuoju šią sav. pirkti smile.gif
Atsakyti
Na, man jau issiunte uzsakyma smile.gif

Bet va grauziu save del vienos sukneles, ilgai galvojau pirkt nepirkt, reikia nereikia, o dabar jau out of stock ir pasirodo, kad reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti