Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(zivvilte @ 2010 10 09, 11:55)
Noreciau uzsisakyti suknele . Gal galetumet prabalsuot,nes metaus  doh.gif  doh.gif

as atsakymu i klausimus nezinau, bet prabalsuoju uz antra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2010 10 09, 11:03)
as atsakymu i klausimus nezinau, bet prabalsuoju uz antra biggrin.gif

sau nepirkciau nei vienos,bet geriau antra ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
tik jau ne pirma blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites 4u.gif
As ir pati antra issirinkus jau keleta dienu varvinu seile, ta pirma uzkliuvo uz akies tik siandien ir tik delto,kad nukainuota. Man reikalinga tiesiog paprasta klasikine juoda suknute. Manau,ji atitinka tokius kriterijus.

o kas man atsakys i kitus klausimukus g.gif blush2.gif

http://www.asos.com/...O...1&clr=Black

jei "nesu" labiau ant M,tai gal tada ir 10 netiks g.gif is Next pirkau suknute 10 dydzio,tai galejau ir 8 imti,nes tikrai laisvoka,bet medziaga irgi tampri buvo,tai gal isisprausiu ir i sita... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 09 spalio 2010 - 11:36
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 09, 10:55)
...

Jeigu tektu rinktis tik is siu, tai imciau antra, bet asos'e tikrai grazesniu LBD galima rast smile.gif
Kas del siuntimo, tai cia jau kaip kas. Ir patys siunciam ir kooperuojames ( tik dabar moderatore neleido cia apie tai kalet, nelabai aisku kodel biggrin.gif ). Kartais Asos ismeta nuolaidos kodus, kai merginos zino, paraso cia. Dabar lyg ir jokio nera.
Del dydzio nezinau, ziurint kokios apimtys, bet manyciau, kad 10 imkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 09, 13:56)
Jeigu tektu rinktis tik is siu, tai imciau antra, bet asos'e tikrai grazesniu LBD galima rast smile.gif

Aciu 4u.gif kas yra LBD?
Atsakyti
Little Black Dress
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 09, 14:08)
Little Black Dress

biggrin.gif nu lendu dar paziuret
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 09, 14:14)
biggrin.gif nu lendu dar paziuret

Yra grazesniu,idomesniu ir pan. Bet lieku prie tos pacios,gal ji ir nuobodoka,bet ,kadangi neturi jokiu madingu detaliu,kaip kad pustos rankoves,nuoga nugara ar per peti,tai neiseis is mados.. g.gif

As vilniete,jei tik galeciau prie ko prisijungti,butu labai thumbup.gif jei neleidzia moderatore apie tai sneket,gal man kas parasytu tada i az mirksiukas.gif labai lauksiu,.., rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites,jei as neturiu KREDITINES korteles,man uzsakyti is Asos vienintelis kelias - per tarpininkes,taip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 09, 11:55)
Sveikos  4u.gif

Noreciau uzsisakyti suknele . Gal galetumet prabalsuot,nes metaus  doh.gif  doh.gif

http://www.asos.com/...-...1&clr=Black

http://www.asos.com/...O...1&clr=Black

kokiu principu jus cia perkate,ar kooperuojates,ar tiesiog perkat kiekviena atskirai,o poto dalinates ispudziais apie dydzius,kokybe ir pan. ? perskaiciau beveik visa jusu temute,nesupratau del tu kodu,is kur jie gaunami,ar jus visos esate prsijunge prie Facebook ir naudojates atskirom nuolaidom?

Dar kalusimelis,jei nesioju S/M,tai turbut tureciau pirkti dydi 10 ?

nepasididziuokit,senbuves,atsakykite,prasau zaliai naujokelei  mirksiukas.gif  blush2.gif

aš už antrą
pirma tokia prastoka man atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 09, 19:12)
mergaites,jei as neturiu KREDITINES korteles,man uzsakyti is Asos vienintelis kelias  - per tarpininkes,taip?  bigsmile.gif

Nebūtinai, koperuokitės su merginomis.. kurios užsakinėja sau ir nori pasidalinti siuntimą.. mirksiukas.gif
Atsakyti