Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

man siandien is seb'o 4.036 kursu nuskaiciavo g.gif
Atsakyti
as irgi vakar uzsakymai padariau, tiek sau (as gyvenu uk),tiek sesei thumbup.gif
tik tokia pastabele turiu, kad pacios apimtis per krutine apie 90cm ir i 8 dydi (asos siutu drabuziu) niekaip neisispraudziu blush2.gif 10 kaip tik, tik kad per liemeni siek tiek laisvoka, bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
Merginos prasau patarkit koki dydi imti siu batu, jei pedos ilgis 27cm. 6 ar 7 ?
Cia nesioju 39-40.user posted image Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Tilpčiau su 97-77-99 į 14 dydį? Visai nesigaudau doh.gif
Atsakyti
Jie asos firmos? Jei taip, tai imciau didesnius, t.y. 7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 08, 19:37)
Jie asos firmos? Jei taip, tai imciau didesnius, t.y. 7 smile.gif

Taip, asos. Ech, jau nera 7, gal tada imti tokius, tik rudus
http://www.asos.com/...spx?iid=1078841 g.gif
Labai bijau nepataikyti su dydziu.
Atsakyti
Jeigu patinka rudi, tada imciau juos, nerizikuociau su 6, bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 07, 23:04)
Nu jau, man su 88 per krutine 8 ankstokas dazniausiai buna, nebent medziaga tampri smile.gif

Taip, dažniausiai tamposi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2010 10 08, 17:52)
as irgi vakar uzsakymai padariau, tiek sau (as gyvenu uk),tiek sesei  thumbup.gif
tik tokia pastabele turiu, kad pacios apimtis per krutine apie 90cm ir i 8 dydi (asos siutu drabuziu) niekaip neisispraudziu  blush2.gif 10 kaip tik, tik kad per liemeni siek tiek laisvoka, bet nieko  schmoll.gif

Jei netampri medžiaga, tai suprantama smile.gif mano krūtinė 89, turiu asos 8 dydžio maikutę, tai galėtų būti ir mažesnė... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 08, 18:35)
Tilpčiau su 97-77-99 į 14 dydį? Visai nesigaudau  doh.gif

Kokio būtent rūbo? Kad 14 dydis tai jau labai didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 08, 19:35)
Tilpčiau su 97-77-99 į 14 dydį? Visai nesigaudau  doh.gif

mano irgi panasios, tai tikrai nemanau kad 14 reiktu g.gif
dar gal nuo modelio priklauso... as pvz i TopShop suknyte net i 10 ilendu puikiausiai g.gif
12 manau tikrai per akis mirksiukas.gif
As pati db uzsisakiau suknytes, tai jei domins - galesiu i AZ parasyt kaip ten man su tuo dydziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 09 spalio 2010 - 08:24
labas visoms, siandiena pasiemiau siuntinuka is asos, taigi nusivyliau viskuom, megstukas turejo buti vos uz uzpakalio siekentis, o yra vos man ne iki kelenu, dirzas visiskai mazytis ir trumpas man. taigi reikia pagalbos noreciau viska grazinti asos, megstuka pakeisciau is 8 i 6 bet 6 dydzio jau nebera, taigi lieka tik grazinti. pirma karta tenka viska grazinti, nesu to dariusi anskciau, jei kuriai nors nesunku prasau padeti man i az, kaip reikia uzpildyta ta lepeli kuri reikai ideti i siuntini? buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 09, 09:24)
mano irgi panasios, tai tikrai nemanau kad 14 reiktu  g.gif
dar gal nuo modelio priklauso... as pvz i TopShop suknyte net i 10 ilendu puikiausiai  g.gif
12 manau tikrai per akis  mirksiukas.gif
As pati db uzsisakiau suknytes, tai jei domins - galesiu i AZ parasyt kaip ten man su tuo dydziu smile.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif Tai aš stengiuosi rinktis tokius besitampančius, kad paskui daugiau/mažiau pritaikyt ant savęs pavyktų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noreciau uzsisakyti suknele . Gal galetumet prabalsuot,nes metaus doh.gif doh.gif

http://www.asos.com/...-...1&clr=Black

http://www.asos.com/...O...1&clr=Black

kokiu principu jus cia perkate,ar kooperuojates,ar tiesiog perkat kiekviena atskirai,o poto dalinates ispudziais apie dydzius,kokybe ir pan. ? perskaiciau beveik visa jusu temute,nesupratau del tu kodu,is kur jie gaunami,ar jus visos esate prsijunge prie Facebook ir naudojates atskirom nuolaidom?

Dar kalusimelis,jei nesioju S/M,tai turbut tureciau pirkti dydi 10 ?

nepasididziuokit,senbuves,atsakykite,prasau zaliai naujokelei mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti