Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Lisik turesiu tave omeny biggrin.gif

Man tai atrodo, kad su zirgais ir su pudeliu jos identisko modelio g.gif Tik kad paveiksliukai skirias
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 10 07, 23:20)
Aš su panašiom apimtim visada tik 8 dydį perku  biggrin.gif

idomiai kaip, as su 5-6cm mazesnem apimtim tiek krutinej tiek klubuose, imu 10 visada, o jus su didesnem apimtim imat dar mazesni dydi unsure.gif
Atsakyti
Gal kas galetu skubokai atsakyti, koki dydi dzinsu imat su 88-89 cm per klubus - 26 ar 27. Galvoju apie Cheap Monday. Sudetis 100 proc. medvilne, ta prasme nesitampo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 08 spalio 2010 - 09:40
26 imu su 90cm.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 08, 10:16)
26 imu su 90cm.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet ko tai baugu man lotuliukas.gif
Turiu Exte 26 - geri, vos ne laisvi, o Hilfigerio 27 vos isbraskinu g.gif
Atsakyti
as dar neuzsisakiau tu batu.. vakar patiko ryzi, sian pilki biggrin.gif tylene, o tu uzsisakei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 10 08, 00:04)
Nu jau, man su 88 per krutine 8 ankstokas dazniausiai buna, nebent medziaga tampri smile.gif

drinks_cheers.gif Man su 90 cm ir ankštokos suknelės per krūtinę būna, nebent tamposi. Tad, manau, tiktų 10 dydis, jei apačia platėjanti, nes jei bus aptempta, tai dėl klubų nelabai galiu patarti... Ir dar liemens apimtis taip pat svarbi.

QUOTE(Soy @ 2010 10 08, 07:33)
Man tai atrodo, kad su zirgais ir su pudeliu jos identisko modelio g.gif Tik kad paveiksliukai skirias

Man irgi taip atrodo. Su žirgais gražesnė, bet šiaip nepirkčiau.

QUOTE(Milmar @ 2010 10 08, 10:01)
Gal kas galetu skubokai atsakyti, koki dydi dzinsu imat su 88-89 cm per klubus - 26 ar 27.

Su 90cm imu 26. Bet dar neaišku, ar tie Cheap Monday nepadidint/nepamažinti...
Atsakyti
Tai jauciu su 95cm (.)(.) tai tik 12 imt g.gif
Atsakyti
Atėjau pasidalinti įspūdžiais kaip greit ateina iš šios parduotuvės prekės.. atėjo per 4 darbo dienas siuntinukas.. užsisakinėjau suknelę... šiaip gražiai pasiųta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia rekordas turbūt, dažniausiai taip greit neateina. biggrin.gif Nebent express ėmėt. ax.gif

Šiandien paranku pirkti iš UK parduotuvių, Swedbank rodo svaro kursą tik 4lt.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 08, 17:12)
Čia rekordas turbūt, dažniausiai taip greit neateina.  biggrin.gif Nebent express ėmėt.  ax.gif

Šiandien paranku pirkti iš UK parduotuvių, Swedbank rodo svaro kursą tik 4lt.

neee ėmiau paprastą siuntimą.. ta pigesnį... užtat ir atėjau apsidalinti džiaugsmu.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Beto vakar pirkau.. tai swedbankas metė ~ 4.05 kursą svaro ir neblogai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 08 spalio 2010 - 15:31
Man anksciau visa laik ateidavo per 4-5 dienas, o dabar kazkodel ilgai keliauja..
Atsakyti