QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 07, 16:54)
manau kad 12
Gal kuri turite siuos ar panasius batus is asos?
http://www.asos.com/...spx?iid=1089867
Jei nesioju 39-40 dydi, tai man tiktu 6 ar 7 uk.?
Jei yra turinciu tai gal galetumete pamatuoti vidu?
labai aciu uz pagalba
http://www.asos.com/...spx?iid=1089867
Jei nesioju 39-40 dydi, tai man tiktu 6 ar 7 uk.?
Jei yra turinciu tai gal galetumete pamatuoti vidu?
labai aciu uz pagalba
QUOTE(blackberry @ 2010 10 07, 14:19)
man ir taip buna, nieko, uztat kokie batai pigus
merginos, tai kuriuos imt? kaip pilki?
merginos, tai kuriuos imt? kaip pilki?
man pilki, pati tokiu norejau! o nuotraukoj kaip atrodo, nejau cia tie patys
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2010 10 07, 15:38)
Mergos, ar verta imt kuria nors is siu sukneliu? Gera sudetis, kaina gera, bet va
mano drauge su pudeliu norejo labai, bet pamane kad per ilga jai bus, nes ji nedidelio ugio. pasemem jai su sirdelem, pilka:)
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 07, 13:54)
ziriunt kokia nusiziurejote..Emiau Vila firmos megzta, biski tamposi, tai man 10 12 butu tikrai per didelis..O jei koks virsus visai nesitampo, tai bus per mazas 10..
Del batu nesioju 39. Tai 6 buvo kaip tik Isvis nebuvau jau senai taip sekmingai batu nupirkus, nes man kaires kojos visalaik buna batai didoki,o cia tiko
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 07, 15:54)
Aš su panašiom apimtim visada tik 8 dydį perku
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 10 07, 22:20)
Aš su panašiom apimtim visada tik 8 dydį perku
Nu jau, man su 88 per krutine 8 ankstokas dazniausiai buna, nebent medziaga tampri
QUOTE(Soy @ 2010 10 07, 14:09)
Aha ir man nieko Aisku gal but fainiau tokie tik verstos odos, nu bet primeciau, kad kaina tokia nuodeminga ir bus priziuret lengviau tai ir emiau, net lisik nesulaukiau, susiparinau kad nedingtu Aisku galejau parasyt, kad dabar uzsakau, nes cia ziuriu norinciu jungtis daug, bet taip ant karstuju kai kvaisa emiau ir uzsakiau Siuntimas but buves pigesnis
grazus tie batai jo, as irgi kaip tik padariau pati viena visa uzsakyma uzvakar po to bandziau padaryt dar viena, bet nebepavyko, korteles galiojimo laikas baiges siaip buna kol susitari jau nebelieka dydziu, ypac jei tokia nuodeminga kaina kadangi cia moderatoriai prase daugiau neberasyt del uzsakymu, prasau jei kada rinksit koki uzsakyma turekit mane omeny (AZ arba pashtas ele.986@gmail.com) Asos beveik visada galima rast ka uzsisakyt
QUOTE(Asstule @ 2010 10 08, 01:09)
o man su zirgais bet gal ta su zirgais butu graziau deveti ne kaip suknele, o kaip tunika prie skinny dzinsu.