Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

i 
Tema skirta dalintis nuomonėm, patirtim apie parduotuvę, bet ne kooperavimuisi.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 07, 16:54)
Merginos, su 93 cm krutine ir 98 cm klubais sukneliu 10 ar 12 dydi ziuret?
Aciu

manau kad 12
Atsakyti
Gal kuri turite siuos ar panasius batus is asos?
http://www.asos.com/...spx?iid=1089867
Jei nesioju 39-40 dydi, tai man tiktu 6 ar 7 uk.?
Jei yra turinciu tai gal galetumete pamatuoti vidu?
labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 07, 14:19)
man ir taip buna, nieko, uztat kokie batai pigus thumbup.gif
merginos, tai kuriuos imt? kaip pilki?

man pilki, pati tokiu norejau! biggrin.gif o nuotraukoj kaip atrodo, nejau cia tie patys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2010 10 07, 15:38)
Mergos, ar verta imt kuria nors is siu sukneliu? Gera sudetis, kaina gera, bet va

mano drauge su pudeliu norejo labai, bet pamane kad per ilga jai bus, nes ji nedidelio ugio. pasemem jai su sirdelem, pilka:)
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 07, 13:54)
Aciu

ziriunt kokia nusiziurejote..Emiau Vila firmos megzta, biski tamposi, tai man 10 thumbup.gif 12 butu tikrai per didelis..O jei koks virsus visai nesitampo, tai bus per mazas 10..

Del batu nesioju 39. Tai 6 buvo kaip tik thumbup.gif Isvis nebuvau jau senai taip sekmingai batu nupirkus, nes man kaires kojos visalaik buna batai didoki,o cia tiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coffee bean: 07 spalio 2010 - 21:07
O gal dar galetumete kuri ismatuoti bato vidu 6 ar 7 dydzio? Turiu panasius batus i tuos mano idetus, tik ant zemesnio kulno, tai jie viduje 27cm. Idomu kiek cia butu. Nepykit, kad as cia taip vis to paties klausineju, baisu nepataikyti su dydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 07, 15:54)
Aciu

Aš su panašiom apimtim visada tik 8 dydį perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 10 07, 22:20)
Aš su panašiom apimtim visada tik 8 dydį perku  biggrin.gif

Nu jau, man su 88 per krutine 8 ankstokas dazniausiai buna, nebent medziaga tampri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 10 07, 14:09)
Aha ir man nieko smile.gif Aisku gal but fainiau tokie tik verstos odos, nu bet primeciau, kad kaina tokia nuodeminga ir bus priziuret lengviau tai ir emiau, net lisik nesulaukiau, susiparinau kad nedingtu biggrin.gif Aisku galejau parasyt, kad dabar uzsakau, nes cia ziuriu norinciu jungtis daug, bet taip ant karstuju kai kvaisa emiau ir uzsakiau doh.gif Siuntimas but buves pigesnis doh.gif

grazus tie batai smile.gif jo, as irgi kaip tik padariau pati viena visa uzsakyma uzvakar smile.gif po to bandziau padaryt dar viena, bet nebepavyko, korteles galiojimo laikas baiges siaip buna kol susitari jau nebelieka dydziu, ypac jei tokia nuodeminga kaina biggrin.gif kadangi cia moderatoriai prase daugiau neberasyt del uzsakymu, prasau jei kada rinksit koki uzsakyma turekit mane omeny (AZ arba pashtas ele.986@gmail.com) smile.gif Asos beveik visada galima rast ka uzsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 07 spalio 2010 - 23:13
QUOTE(balbetka @ 2010 10 07, 15:38)
Mergos, ar verta imt kuria nors is siu sukneliu? Gera sudetis, kaina gera, bet va kazkaip apacia keistai ant manekenes ziurisi unsure.gif  As uz manekene storesne aisku, tai gal normaliai bus, ka manot? g.gif
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Man su pudeliuku grazesne 4u.gif

Issiunciau ir as pirma savo uzsakyma is Asos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 08 spalio 2010 - 00:19
QUOTE(Asstule @ 2010 10 08, 01:09)
Man su pudeliuku grazesne  4u.gif

Issiunciau ir as pirma savo uzsakyma is Asos  thumbup.gif

o man su zirgais ax.gif bet gal ta su zirgais butu graziau deveti ne kaip suknele, o kaip tunika prie skinny dzinsu.
Atsakyti
Man su zirgais irgi grazesne, nes anos apacia kazkokia plati, beforme atrodo g.gif
Atsakyti