Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(*Nastiushka* @ 2010 08 26, 14:36)
Sveikos, merginos. O jus cia savarankiskai is ASOS uzsisakinejat? su kokia kortele apmokat? 4u.gif

Taigi pirmam puslapy viskas parasyta, nu kaip Jus tingit bent viena psl perzvelgt doh.gif

QUOTE(Laputa @ 2010 08 26, 14:52)
O gal kas is Vilniaus pirksit greitu laiku?  ax.gif

As zadu uzsakinet artimiausiom dienom ax.gif

Tylene, pirmas megztukas grazus thumbup.gif O su kuo nesiosi ta antra? As pernai panasu nusipirkau, bet taip ir kabo spintoj, niekaip neprisiderinu doh.gif Reikes gal i stiliaus konsultanta keliaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 08 26, 16:47)
Tylene, pirmas megztukas grazus thumbup.gif  O su kuo nesiosi ta antra? As pernai panasu nusipirkau, bet taip ir kabo spintoj, niekaip neprisiderinu doh.gif  Reikes gal i stiliaus konsultanta keliaut ax.gif

ant suknelių galvoju g.gif ant kokios taip pat laisvai banguojančios cool.gif
Atsakyti

QUOTE(Tylene @ 2010 08 26, 15:21)
rodau:
na dar paltas iš planuojamų. Ir dar ne iki galo viską peržiūrėjau. Bet šitų labai reikia. cool.gif

Labai iskirtiniai visi thumbup.gif
O koks palciukas? ax.gif
Atsakyti
Negavau savo batų dar nors turėjo iki 23 atnešti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 08 26, 17:32)
Negavau savo batų dar nors turėjo iki 23 atnešti...  g.gif

tai jau pametė vadinasi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputa @ 2010 08 26, 17:31)
Labai iskirtiniai visi  thumbup.gif
O koks palciukas?  ax.gif

šis:
user posted image

bigsmile.gif

dar labai noriu tokio papuošalo, bet jei kaina nekris dar per pusę, negaliu sau leist sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 26 rugpjūčio 2010 - 17:50
QUOTE(Tylene @ 2010 08 26, 18:47)
tai jau pametė vadinasi  unsure.gif

Š... tada būtų... Čia tie populiarieji, kur visos pirko...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 08 26, 17:49)
Š... tada būtų... Čia tie populiarieji, kur visos pirko...

oii..tai jų nebėra pardavime unsure.gif nu gal pašte užstrigo. Bet man kažkodėl atrodo, kad jei jau neateina laiku, tai ir neateis.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 08 26, 18:51)
oii..tai jų nebėra pardavime  unsure.gif  nu gal pašte užstrigo. Bet man kažkodėl atrodo, kad jei jau neateina laiku, tai ir neateis.

Na, aš vis tikiuosi, kad pašte... Nes čia jei perki daugiau kaip už 200kr apmuitina... Tai kadangi mano suma ant ribos, gal neapsisprendžia, ką daryti. biggrin.gif Nereikia man kad grąžintų pinigus, man reikia tų batųųų!!! biggrin.gif

Beje, labai gražūs tavo norimi pirkiniai. Ypač tas pirmas megztukas ir paskutinis papuošalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 08 26, 18:00)
Na, aš vis tikiuosi, kad pašte... Nes čia jei perki daugiau kaip už 200kr apmuitina... Tai kadangi mano suma ant ribos, gal neapsisprendžia, ką daryti. biggrin.gif Nereikia man kad grąžintų pinigus, man reikia tų batųųų!!! biggrin.gif

Beje, labai gražūs tavo norimi pirkiniai. Ypač tas pirmas megztukas ir paskutinis papuošalas.  mirksiukas.gif

ai, tu gi ne Lietuvoje doh.gif tai tada kitas reikalas. smile.gif

man irgi tas pirmas megztukas žiauriai fainas, ir tas papuošalas, kurio greičiausiai nenusipirksiu, bet pasvajoti galima unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(blackberry @ 2010 08 26, 16:43)
Tylene, pirmas megztukas ir man grazus, bet kiek pamenu vien akrilas..;/
o pirmojo pakabuko nemaciau, labai zavus smile.gif

žinok turiu aš asos akrilinį megztuką, nešiosiu jau gal trečią sezoną- nei jis tamposi, nei burbuliuojasi nei ką.
o turiu VS merino vilnos- tai po kelių apsivilkimų apsiburbuliavo doh.gif todėl visai gerai man tie asos akriliniai ax.gif
tas pirmas pakabukas-tai kvepalų buteliukas.
va nuoroda:
pakabukas
pažiūrėjau iš arčiau jį- nebepatinka man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 26 rugpjūčio 2010 - 18:10
QUOTE(micefee @ 2010 08 26, 17:32)
Negavau savo batų dar nors turėjo iki 23 atnešti...  g.gif

Oslo dabar esate? As tai buciau rami, pas juos abejoju ar kas pradingsta g.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 08 26, 17:47)

Papuosalas viska pranoksta wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 08 26, 19:09)
Oslo dabar esate? As tai buciau rami, pas juos abejoju ar kas pradingsta  g.gif

Jo... Bet visko turbūt būna, visokių čia Osle žmonių yra... Iš Lietuvos kiek siuntė registruotus laiškus, tai per 4 dienas ateina... Iš UK (amazonės ir feelunique) siuntinius jau gavau. O čia dvi savaites laukiu...
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 08 26, 18:09)
Papuosalas viska pranoksta  wub.gif  wub.gif

aha, nerealiai gražus jis.

bet man ir šitas įdomus, toks didelis :
user posted image
Atsakyti