Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Milmar @ 2010 08 26, 13:13)
Imetam preke i krepseli, einam i checkout ir ten suvedam discount koda, tada spaudziam update ir ziurim, ka turim  biggrin.gif

Jei apie kiltinukes kalbam, tai tai Asos turetu galioti, bet toms kitoms nukainotoms - matyt ne.
Kodas galioja tik asos kolekcijai, kiek suprantu  4u.gif Jei ieinam i pradini puslapi, ismeta, kad yra nuolaida ir ten galima paspaudus ieiti i sarasa prekiu, kurioms galioja.

joa, mano ne ASOS kolekcijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 08 26, 14:21)
Jau prisiregistravau ir pabandziau, neveikia verysad.gif
Noriu sitos striukes http://www.asos.com/...spx?iid=1125940  wub.gif , bet tik 8 dydis, idomu su 91cm per krutine yra sansai uzsisekti blush2.gif

Jo, sitai grazuolei negalioja unsure.gif Bet man rodo, kad ji jau irgi out of stock..., nors gal dar atsiras 4u.gif .
Del dydzio negaliu patarti ... Mano sudejima matet mirksiukas.gif , tai as pirkau 10 dydzio Asos svarkeli, bet manau buc sutilpus ir i mazesni.

Kodukas galioja tik Asos prekems, t.y. sitoms:

Flannel

Quilted 2

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 08 26, 14:47)
Jo, sitai grazuolei negalioja  unsure.gif  Bet man rodo, kad ji jau irgi out of stock..., nors gal dar atsiras 4u.gif .
Del dydzio negaliu patarti ... Mano sudejima matet  mirksiukas.gif , tai as pirkau 10 dydzio Asos svarkeli, bet manau buc sutilpus ir i mazesni.

Kodukas galioja tik Asos prekems, t.y. sitoms:

Flannel

Quilted 2

Tai as ja i kepsiuka isimetusi esu wub.gif Uzsimaniau, bet bijau kad pervertinu savo galimybes ilysti i 8 dydi lotuliukas.gif
Nors radau intrenete sios firmos svarkeliu ismatavimus, tai nzn, 8 dydzio tarp pazastu raso 45.5cm, tai nera jau tiek ir mazai g.gif
Atsakyti
kiek visko prisirinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 08 26, 14:52)
kiek visko prisirinkau  doh.gif

Darysit uzsakyma? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. O jus cia savarankiskai is ASOS uzsisakinejat? su kokia kortele apmokat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 08 26, 14:20)
Darysit uzsakyma? ax.gif

darysiu, bet ne šiandien. Reikia dar kelis kartus viską peržiūrėt, pagalvot ar tikrai man reikia, o tada darysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 08 26, 14:51)
Tai as ja i kepsiuka isimetusi esu wub.gif Uzsimaniau, bet bijau kad pervertinu savo galimybes ilysti i 8 dydi lotuliukas.gif
Nors radau intrenete sios firmos svarkeliu ismatavimus, tai nzn, 8 dydzio tarp pazastu raso 45.5cm, tai nera jau tiek ir mazai g.gif

AA biggrin.gif
Tai, jei turit minciu pirkti, tada laikykit. Nepamirskit kas pora valandu paspausti 'save for later' , tada numeta i issaugotu prekiu sarasa, o paskui iskart staigiausiai vel move to bag ir vel dvi valandas ramu 4u.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 08 26, 14:52)
kiek visko prisirinkau  doh.gif

rodom rodom cool.gif
Atsakyti
O gal kas is Vilniaus pirksit greitu laiku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 08 26, 14:41)
rodom rodom  cool.gif

rodau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
na dar paltas iš planuojamų. Ir dar ne iki galo viską peržiūrėjau. Bet šitų labai reikia. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 26 rugpjūčio 2010 - 15:22
Ka tik prigriebiau clearance
user posted image
taip norejau situ, o vis mano dydzio nebudavo, o sian oplia uztaikiau!

Ir dar tokias, tik pas mane melynos su sviesiu padu, zymiai grazesnes nei juodos
user posted image

Ir sitas kodukas AWSTYLE15 pasirodo galioja net ir nukainuotom prekem, man net £3,60 susitaupe thumbup.gif
Atsakyti
Tylene, pirmas megztukas ir man grazus, bet kiek pamenu vien akrilas..;/
o pirmojo pakabuko nemaciau, labai zavus smile.gif
Atsakyti