Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2010 09 01, 10:11)
ką tik nusipirkau iš asos suknelę, paskutinę pasigriebiau ir negaliu nepasidžiaugti, nes kaip tik tokios ieškojau  bigsmile.gif  čia įmetu kaip ją derinsiu, nes nusimato gimtadienis vienas  ax.gif
akcentas bus tamsiai lakuoti nagai  ax.gif

Net labai labai neblogai bigsmile.gif Jau issivaizduoju kaip gerai atrodysi thumbup.gif
Ziuriu Tylenes stiliukas man labai prie sirdies, ir mielai daug daiktu is jos spintos priglausciau i savaja ax.gif biggrin.gif Batai ir delninuke keliautu pirmieji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 09 01, 09:57)
Net labai labai neblogai bigsmile.gif Jau issivaizduoju kaip gerai atrodysi thumbup.gif
Ziuriu Tylenes stiliukas man labai prie sirdies, ir mielai daug daiktu is jos spintos priglausciau i savaja ax.gif  biggrin.gif Batai ir delninuke keliautu pirmieji lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif
tai reiškia ir aš mielai įsisukčiau į tavąją spintą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nusibodo jau girt Tylene irnesakyk.gif juokauju aisku biggrin.gif grazu. O basutes visgi nesioji? Rodos sakei, kad kazkas negerai su jom?
Atsakyti
Sveikos,
Padariau užsakymą, bet pasižiūriu accounte prie užsakymo statuso rašo Order Unsuccessful g.gif , ar buvo kam taip ? Šiaip jokių pranšimų neišmetinėjo užsakymo eigoj.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 09 01, 10:52)
Nusibodo jau girt Tylene irnesakyk.gif  juokauju aisku biggrin.gif  grazu. O basutes visgi nesioji? Rodos sakei, kad kazkas negerai su jom?

nešioju. Bet tik kai nusimato trumpos distancijos doh.gif biggrin.gif nes baisiai nepatogios pasivaikščiojimams, o aš tai pripratus prie aukštakulnių. cool.gif Negerai buvo, kad priekyje mažai prakirpta ir pirštai neišlenda, bet paskui prisižiūrėjau žurnalų, kad taip būna-tai ir nekreipiu dėmesiaus, nešioju ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2010 09 01, 10:54)
Sveikos,
Padariau užsakymą, bet pasižiūriu accounte prie užsakymo statuso rašo Order Unsuccessful  g.gif , ar buvo kam taip ? Šiaip jokių pranšimų neišmetinėjo užsakymo eigoj.

Arba kortelej pinigu neuztenka, arba naudojate netinkama kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 09 01, 11:23)
Arba kortelej pinigu neuztenka, arba naudojate netinkama kortele smile.gif

Pinigų yra, matyt kortelė netinkama unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 08 31, 17:54)
Gavau savo batus pagaliau... Galvojau, kad šviesesni bus, bet spalva esu labai patenkinta.  ax.gif Platforma nepatinka, bet prieš perkant jau žinojau, kad ji tokia bus... Už tai patogumas ir minkštumas vaikštant neišpasakyti.  thumbup.gif Tik teks dar priprasti, nes niekada tokio aukščio batų neturėjau ir šiaip su kulnais nevaikštau. biggrin.gif Foto bus vėliau.

Dziaugiuos,kad atejo bigsmile.gif
QUOTE(Tylene @ 2010 09 01, 09:11)
ką tik nusipirkau iš asos suknelę, paskutinę pasigriebiau ir negaliu nepasidžiaugti, nes kaip tik tokios ieškojau  bigsmile.gif  čia įmetu kaip ją derinsiu, nes nusimato gimtadienis vienas  ax.gif
akcentas bus tamsiai lakuoti nagai  ax.gif

Manau, gyvai bus ispudingai bigsmile.gif

QUOTE(savita1 @ 2010 09 01, 09:57)
Ziuriu Tylenes stiliukas man labai prie sirdies, ir mielai daug daiktu is jos spintos priglausciau i savaja ax.gif  biggrin.gif Batai ir delninuke keliautu pirmieji lotuliukas.gif

As irgi eiciau varzytiniu is Tylenes spintos wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2010 09 01, 11:43)
Pinigų yra, matyt kortelė netinkama  unsure.gif .

o su kokia uzsakinejat?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 09 01, 12:05)
o su kokia uzsakinejat?

Visa Virtuon
O kažin galima sumokėti vyro kreditine kortele g.gif , jei prisiregistravus puslapyje aš.

Gal kas iš Vilniaus planuojate užsakymą daryti prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
bet tai kas užsisakinėja, tai visos iš vilniaus, iš kauno nei viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2010 09 01, 12:12)
Visa Virtuon
O kažin galima sumokėti vyro kreditine kortele g.gif , jei prisiregistravus puslapyje aš.

Gal kas iš Vilniaus planuojate užsakymą daryti prisijungčiau ax.gif

Virtuonas tinka. Tai gal vistik pinigu neuztenka? Nes jie nuskaiciuja siek tiek daugiau, nei kad oficialus kursas
Atsakyti