tai prie rūbų dažniausiai būna parašyta kokį dydį manekenė užsidėjusi, juk pagal tai labai lengva orientuotis.
QUOTE(savita1 @ 2010 08 31, 14:23)
As nesuprantu tu Asos dydziu, esu tokia tarp S ir M, emiau 10 dydzio megstuka tai paskendau Dabar uzsisakiau 8 dydzio stiuke, ziuresiu ar tilpsiu
Man rods ir 8 tau gali buti didelis... Tu pasiziurek ant USA rubu kai kuriu buna UK ir EUR dydziai
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 31, 14:47)
Man rods ir 8 tau gali buti didelis... Tu pasiziurek ant USA rubu kai kuriu buna UK ir EUR dydziai
Bet matai, man su visokiais svarkeliais, striukem tai problema nusipikti, nes jeigu per krutine gerai, tai visur kitur laisva, jeigu kitur gerai, per krutine nesueina Tokia nestandartine esu
QUOTE(savita1 @ 2010 08 31, 14:55)
Bet matai, man su visokiais svarkeliais, striukem tai problema nusipikti, nes jeigu per krutine gerai, tai visur kitur laisva, jeigu kitur gerai, per krutine nesueina Tokia nestandartine esu
Na aisku, sunku ka ir patarti...
QUOTE(savita1 @ 2010 08 31, 13:55)
mano krūtinė nedidelė, bet ir ta pati problema su švarkeliais ir striukėm. manau, kad 8 dydis tiks.
Gavau savo batus pagaliau... Galvojau, kad šviesesni bus, bet spalva esu labai patenkinta. Platforma nepatinka, bet prieš perkant jau žinojau, kad ji tokia bus... Už tai patogumas ir minkštumas vaikštant neišpasakyti. Tik teks dar priprasti, nes niekada tokio aukščio batų neturėjau ir šiaip su kulnais nevaikštau. Foto bus vėliau.
jeigu preke out of stock, yra tikimybe kad papildys?
Yra... Jeigu prekė nauja ir greitai išpirkta. Jeigu tiesiog išparduota, tikėkitės, kad kam nors netiks ir grąžins...
QUOTE(micefee @ 2010 08 31, 19:02)
Yra... Jeigu prekė nauja ir greitai išpirkta. Jeigu tiesiog išparduota, tikėkitės, kad kam nors netiks ir grąžins...
ten rankine, nzn ar nauja, na seksiu ja gal atsiras
ai, neberodau.Foto labai didelė ir neryški
ką tik nusipirkau iš asos suknelę, paskutinę pasigriebiau ir negaliu nepasidžiaugti, nes kaip tik tokios ieškojau čia įmetu kaip ją derinsiu, nes nusimato gimtadienis vienas
akcentas bus tamsiai lakuoti nagai
QUOTE(Tylene @ 2010 09 01, 09:11)
ką tik nusipirkau iš asos suknelę, paskutinę pasigriebiau ir negaliu nepasidžiaugti, nes kaip tik tokios ieškojau čia įmetu kaip ją derinsiu, nes nusimato gimtadienis vienas
neblogai