Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Ieskau prie kieno uzsakymo galeciau prisijungti ir pasidalinti siuntima smile.gif geriausia butu is vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 29, 15:02)
Gal jau kas rase, bet... iki rupj. 31d. nenukainutom prekem 15% su kodu AWSTYLE15  4u.gif

As pries kelias dienas uzsisakiau batus ir papuosalus is clearance su situ kodu smile.gif taip kad galioja ir nukainotom prekem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2010 08 30, 00:43)
As pries kelias dienas uzsisakiau batus ir papuosalus is clearance su situ kodu smile.gif taip kad galioja ir nukainotom prekem 4u.gif

jo, isties ka tik patikrinau ir galioja Clearance ! bigsmile.gif aciu !
Atsakyti
O as uzsisakiau rankine, kuri nukainuota ir man parase, kad negali pritaikyti nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 30, 14:02)
O as uzsisakiau rankine, kuri nukainuota ir man parase, kad negali pritaikyti nuolaidos  g.gif

gal tavoji rankinė ne iš asos kolekcijos? kokios nors kitos firmos, tada ir nuolaidos nėra. smile.gif
Atsakyti
Tylene, kiek pamenu, pačios pėda labai maža. 35?
ar randi ASOS sau ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 08 30, 14:33)
Tylene, kiek pamenu, pačios pėda labai maža. 35?
ar randi ASOS sau ką nors?

aha, 35 dydis mano doh.gif Tai iš asos tik žieminius batus galiu pirkt. NEs pas juos mažiausias 3 dydis, o man toks tik su storom kojinėm tinka ir papildomu padeliu unsure.gif
o gaila, nes tiek gražių basučių, batukų ten būna verysad.gif
Atsakyti
Atejau pasidziaugti, siandien atsiemiau siuntinuka, nors lapelis gavau sestadieni bigsmile.gif (uzsakyma dariau 19 d, nesitikejau taip greitai gauti).

Dydziai tiko idealiai, kokybe nepriekaistinga, zodziu negaliu atsidziaugti wub.gif
Apie kiekviena atskirai
Suknele

Medziagyte, plonyte, minkstute, svelnute wub.gif Pati suknele lb lengvute. Emiau 8 dydi, 10 buciau paskendus... Pliusai: kadangi turiu pilvuka blush2.gif , tai viska gerai paslepia thumbup.gif Minusai: nera bigsmile.gif

Dar emiau 2 dydzio maikute, bet jos pardavime nebera g.gif , tai negaliu parodyti. Irgi tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 30, 14:58)
Atejau pasidziaugti, siandien atsiemiau siuntinuka, nors lapelis gavau sestadieni  bigsmile.gif (uzsakyma dariau 19 d, nesitikejau taip greitai gauti).
Dydziai tiko idealiai, kokybe nepriekaistinga, zodziu negaliu atsidziaugti  wub.gif

smagu girdėti, kad viskas tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 30, 15:58)
Atejau pasidziaugti, siandien atsiemiau siuntinuka, nors lapelis gavau sestadieni  bigsmile.gif (uzsakyma dariau 19 d, nesitikejau taip greitai gauti).

Dydziai tiko idealiai, kokybe nepriekaistinga, zodziu negaliu atsidziaugti  wub.gif
Apie kiekviena atskirai
Suknele

Medziagyte, plonyte, minkstute, svelnute  wub.gif  Pati suknele lb lengvute. Emiau 8 dydi, 10 buciau paskendus... Pliusai: kadangi turiu pilvuka  blush2.gif , tai viska gerai paslepia  thumbup.gif  Minusai: nera  bigsmile.gif

Dar emiau 2 dydzio maikute, bet jos pardavime nebera  g.gif , tai negaliu parodyti. Irgi tiko ir patiko  thumbup.gif

O kaip ilgis suknytes?

Maikute galit parodyti, iejus i order history. Ten kiekvienas uzsakymas yra su visom prekem, net ir tom, kuriu nebera.
Atsakyti
Maniškis 6 ryto jau buvo Varšuvoj,tai labai tikiuosi ryt gauti smile.gif Bet atsimenu sakėt, kad kurjeriai paskambina į mobilų, bet aš negaliu atsimint ar nurodžiau registruodamasi jį, o tam savo account'e nerandu niekur vietos telefonui įrašyt g.gif Ryt didžiają dalį laiko galiu nebūt namie,tai gerai būtų telefonu žinot kada atveš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 08 30, 15:37)
Maniškis 6 ryto jau buvo Varšuvoj,tai labai tikiuosi ryt gauti  smile.gif Bet atsimenu sakėt, kad kurjeriai paskambina į mobilų, bet aš negaliu atsimint ar nurodžiau registruodamasi jį, o tam savo account'e nerandu niekur vietos telefonui įrašyt g.gif  Ryt didžiają dalį laiko galiu nebūt namie,tai gerai būtų telefonu žinot kada atveš smile.gif

jei esi iš kauno, tai jie atveža iki 10 val.-11 val. ax.gif
o telefoną įrašyti gali taip:
eini į savo accountą, ir ten kur
"Your Address Book
Please ensure your billing address is exactly as it appears on the statement of the card you will be using Billing Shipping "

spaudi "edit", ir vėl "edit" ir rasi kur įrašomas day telephone number mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 30 rugpjūčio 2010 - 15:52