Ieskau prie kieno uzsakymo galeciau prisijungti ir pasidalinti siuntima geriausia butu is vilniaus
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 29, 15:02)
Gal jau kas rase, bet... iki rupj. 31d. nenukainutom prekem 15% su kodu AWSTYLE15
As pries kelias dienas uzsisakiau batus ir papuosalus is clearance su situ kodu taip kad galioja ir nukainotom prekem
QUOTE(Smash @ 2010 08 30, 00:43)
As pries kelias dienas uzsisakiau batus ir papuosalus is clearance su situ kodu taip kad galioja ir nukainotom prekem
jo, isties ka tik patikrinau ir galioja Clearance ! aciu !
O as uzsisakiau rankine, kuri nukainuota ir man parase, kad negali pritaikyti nuolaidos
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 30, 14:02)
O as uzsisakiau rankine, kuri nukainuota ir man parase, kad negali pritaikyti nuolaidos
gal tavoji rankinė ne iš asos kolekcijos? kokios nors kitos firmos, tada ir nuolaidos nėra.
Tylene, kiek pamenu, pačios pėda labai maža. 35?
ar randi ASOS sau ką nors?
ar randi ASOS sau ką nors?
QUOTE(Monrutė @ 2010 08 30, 14:33)
aha, 35 dydis mano Tai iš asos tik žieminius batus galiu pirkt. NEs pas juos mažiausias 3 dydis, o man toks tik su storom kojinėm tinka ir papildomu padeliu
o gaila, nes tiek gražių basučių, batukų ten būna
Atejau pasidziaugti, siandien atsiemiau siuntinuka, nors lapelis gavau sestadieni (uzsakyma dariau 19 d, nesitikejau taip greitai gauti).
Dydziai tiko idealiai, kokybe nepriekaistinga, zodziu negaliu atsidziaugti
Apie kiekviena atskirai
Suknele
Medziagyte, plonyte, minkstute, svelnute Pati suknele lb lengvute. Emiau 8 dydi, 10 buciau paskendus... Pliusai: kadangi turiu pilvuka , tai viska gerai paslepia Minusai: nera
Dar emiau 2 dydzio maikute, bet jos pardavime nebera , tai negaliu parodyti. Irgi tiko ir patiko
Apie kiekviena atskirai
Suknele
Medziagyte, plonyte, minkstute, svelnute Pati suknele lb lengvute. Emiau 8 dydi, 10 buciau paskendus... Pliusai: kadangi turiu pilvuka , tai viska gerai paslepia Minusai: nera
Dar emiau 2 dydzio maikute, bet jos pardavime nebera , tai negaliu parodyti. Irgi tiko ir patiko
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 30, 14:58)
Atejau pasidziaugti, siandien atsiemiau siuntinuka, nors lapelis gavau sestadieni (uzsakyma dariau 19 d, nesitikejau taip greitai gauti).
smagu girdėti, kad viskas tiko
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 30, 15:58)
Apie kiekviena atskirai
Suknele
Apie kiekviena atskirai
Suknele
O kaip ilgis suknytes?
Maikute galit parodyti, iejus i order history. Ten kiekvienas uzsakymas yra su visom prekem, net ir tom, kuriu nebera.
Maniškis 6 ryto jau buvo Varšuvoj,tai labai tikiuosi ryt gauti Bet atsimenu sakėt, kad kurjeriai paskambina į mobilų, bet aš negaliu atsimint ar nurodžiau registruodamasi jį, o tam savo account'e nerandu niekur vietos telefonui įrašyt Ryt didžiają dalį laiko galiu nebūt namie,tai gerai būtų telefonu žinot kada atveš
QUOTE(Claude @ 2010 08 30, 15:37)
Maniškis 6 ryto jau buvo Varšuvoj,tai labai tikiuosi ryt gauti Bet atsimenu sakėt, kad kurjeriai paskambina į mobilų, bet aš negaliu atsimint ar nurodžiau registruodamasi jį, o tam savo account'e nerandu niekur vietos telefonui įrašyt Ryt didžiają dalį laiko galiu nebūt namie,tai gerai būtų telefonu žinot kada atveš
jei esi iš kauno, tai jie atveža iki 10 val.-11 val.
o telefoną įrašyti gali taip:
eini į savo accountą, ir ten kur
"Your Address Book
Please ensure your billing address is exactly as it appears on the statement of the card you will be using Billing Shipping "
spaudi "edit", ir vėl "edit" ir rasi kur įrašomas day telephone number