Sveikutės.
Mano būsimas kūrinys:
Mano būsimas kūrinys:
[quote=TacTic,2011 11 09, 22:32]Sveikutės.
fantastika, ir žinokit kad ir kai gražu vienas ir nepakartojamas nes jis JŪSŲ o kokia čia programa?
fantastika, ir žinokit kad ir kai gražu vienas ir nepakartojamas nes jis JŪSŲ o kokia čia programa?
čia garden planner 3
tik kad licenzijuota programa, todėl gauni tik 15 dienų trial versiją
tik kad licenzijuota programa, todėl gauni tik 15 dienų trial versiją
Oi dekui jums uz atsakymus, 'kaip sakant' 'is patirties'. Dabar truputi susibalamutijusi jauciuos, bet dar yra laiko iki pavarsaio permastyt viska....
O kur perkat zieviu mulca, gal kur zinot pigiau? Reiktu nemazai man jo... Minty dar turiu kokias iskirtas aplankyt, kur kokias pusis pjauna, gal ten zieves susirinkti, o ir miska apsvarintume Ka apie toki varianta manot?
Papildyta:
TacTic grazus kurinukas
O kur perkat zieviu mulca, gal kur zinot pigiau? Reiktu nemazai man jo... Minty dar turiu kokias iskirtas aplankyt, kur kokias pusis pjauna, gal ten zieves susirinkti, o ir miska apsvarintume Ka apie toki varianta manot?
Papildyta:
TacTic grazus kurinukas
[quote=TacTic,2011 11 10, 08:48]
ačiūūūūūūūū varysiu dabar jau ir aš projektintis
ačiūūūūūūūū varysiu dabar jau ir aš projektintis
QUOTE(TacTic @ 2011 11 09, 22:32)
o kokios čia alpinariumo ribos? Ar lelijos vejoje augs. Tie balti keturi blynukai - apšvietimas? Kodėl apačioj paveiksliuko atsirado lygi vertikali linija? Kokios proporcijos su gyvenamu ir kt. pastatais? Nieko aš čia nesuprantu
Dar klausimų : į kurią pusę nuolydis? Baseinėlis kalnelio papėdėj ar viršūnėj?
QUOTE(Dianule @ 2011 11 10, 11:13)
O kur perkat zieviu mulca, gal kur zinot pigiau? Reiktu nemazai man jo...
Nuvažiavom į pirmą pasitaikiusią lentpjuvę ir šeimininkas leido imt nemokamai pušies mulčo kiek norim - absoliučiai gražaus kaip parduotuvėj prisikasėm dešimt maišų (tų didelių, bulvinių), nes daugiau į mašiną netilpo jau trečius metus naudoju negailėdama ir nesibaigia
Aš tą mulčą naudoju ir rožėms mulčiuot, ir po spygliuočiais šliaužinačiais - jo matytis nelabai ten matosi, bet piktžolės tada neželia . O lentpuvėse jo didelėm krūvom būna, nes jie gi rastus nužievina
QUOTE(mumrikas @ 2011 11 10, 13:01)
Nuvažiavom į pirmą pasitaikiusią lentpjuvę ir šeimininkas leido imt nemokamai pušies mulčo kiek norim - absoliučiai gražaus kaip parduotuvėj prisikasėm dešimt maišų (tų didelių, bulvinių), nes daugiau į mašiną netilpo jau trečius metus naudoju negailėdama ir nesibaigia
Aš tą mulčą naudoju ir rožėms mulčiuot, ir po spygliuočiais šliaužinačiais - jo matytis nelabai ten matosi, bet piktžolės tada neželia . O lentpuvėse jo didelėm krūvom būna, nes jie gi rastus nužievina
Nugi dekui labai uz auksines mintis.
QUOTE(Dianule @ 2011 11 10, 13:36)
Nugi dekui labai uz auksines mintis.
Prašom, kad tik padėtų
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 11 10, 08:21)
o kokios čia alpinariumo ribos? Ar lelijos vejoje augs. Tie balti keturi blynukai - apšvietimas? Kodėl apačioj paveiksliuko atsirado lygi vertikali linija? Kokios proporcijos su gyvenamu ir kt. pastatais? Nieko aš čia nesuprantu
nu ir klausimų
alpinariumas ten kur rudas plotas su akmenimis.
Vejoje aug ir lelijos ir krokai. Krokai po veja, o lelijos bus ne po veja.
Tie keturi blynai apšvietimas.
Vertikali linija gavosi, nes skubėjau pabaigti nedailinau.
Proporciju nežinau. Šioj vietoj visad renkasi vanduo ir dar mama būdama vaikas ten rengė kūdras mažas, tai aš seku mamos pėdsakais ir tiek
Apačioj prie tvoros aukščiausia vieta ir žemėja į dešinę pusę, o į viršų eina tipo "krioklys" iš akmenų ir tada baseinėlis papėdėj.
O jūs gal baigusi želdininkystę?
O ,beje, veja, pas mano močiutę nėra tikra veja. Tiesiog kaimiška nupjauta žolė
QUOTE(TacTic @ 2011 11 10, 16:20)
Vejoje aug ir lelijos ir krokai. Krokai po veja, o lelijos bus ne po veja.
Tie keturi blynai apšvietimas.
Apačioj prie tvoros aukščiausia vieta ir žemėja į dešinę pusę, o į viršų eina tipo "krioklys" iš akmenų ir tada baseinėlis papėdėj.
O ,beje, veja, pas mano močiutę nėra tikra veja. Tiesiog kaimiška nupjauta žolė
Suprantu tiek, kad čia planas sekančiam sezonui ir dar visa žiema apmąstymams, ane? Jei taip, tai parašysiu, kur yra techniškai negerai.
1. Vejoje gali augti krokai ir bus tikrai gražu, bet...
Kuomet krokai žydi, veja, na močiutės pieva, dar bus menka ir jos pjauti kurį laiką tikrai nereiks. Krokai spės sužydėti, nužydėti ir likę žali kupsteliai prikaups reikiamų medžiagų sekančiam sezonui. Lelijos man patinka, bet vejoje - labai blogas sumanymas. Žolę vienaip ar kitaip šienaujam kas savaitę, lelijos žydi kiek ilgiau 2-3sav., o kai kurios iki mėnesio. Vos peržydėjus kotų-stagarėlių negalima nukirpti, nes gėlių svogūnėliai dar turi sukaupti maisto medžiagas sekančiam sezonui. Taigi, likę stagarėliai atrodys nekaip ir trukdys veją-pievą prižiūrėti.
2. pagal paveikslėlį 'iš viršaus' sunku tuos nuolydžius sugaudyti. Tik kam visą paradinę pusę atsukti į gatvę. Reiktų įvertint kur kokia pasaulio šalis ir kur krenta šešėlis. Žiūrint dabar į paveikslėlį, taisai Jūsų kalnelis labiau praeiviams skirtas - dešinėj krūmas ar medis ar neužstos patiems gėrėtis vaizdu, ar nemes šešėlio?
3. Gerai, tebūnie pieva, šienaujama
Tiesa, o kas ten tas juodas su raityta uodega? Jei katinas, tai baseinėlio ir kalnelio proporcijos Liliputijai tik tiktų