Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

deja bet ne

Ką gi,labai gaila.O aš vis dar laukiau ir tikėjausi. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(vilyte48 @ 2011 11 01, 16:38)
deja bet ne
Ką gi,labai gaila.O aš  vis dar laukiau ir tikėjausi. verysad.gif

Nenusiminkit taip, gal tai suteiks įkvėpimo:
http://www.kasdien.l...-sparnus/(foto)
lai krokodilai lieka egzotiškuose kraštuose...
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2011 10 31, 17:17)
nu siaubas ziuriu stebiuosi bigsmile.gif kaip graziai padaryti alpinariumai.keli akmenys kelios geles o kaip graziai ziurisi.o as kaip sernas knisu antri metai ta pati alpinariuma ir nera ika paziuret g.gif .keisiu stiliu,reik priekabos akmenu ir jusu nuotrauku.padarysiu vistiek ka nors grazaus ir as  g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif svarbu noro yra..
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2011 11 01, 16:45)
Nenusiminkit taip, gal tai suteiks įkvėpimo:
http://www.kasdien.l...-sparnus/(foto)
lai krokodilai lieka egzotiškuose kraštuose...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Mėlyn@kė,2011 11 01, 18:01]
thumbup.gif drinks_cheers.gif svarbu noro yra..
noro pakanka tik kad nelabai kas gaunasi yra beda.o kviestis apzeldintoju kompanija nenoriu tada nebus mano gelynas,o kokios tai svetimos bobos gelynas mano kieme, g.gif ne ne ne.taip ir knisu pati,ka nors vistiek padarysiu.o kai padarysiu idesiu nuotrauka.
Atsakyti
[quote=lingomina,2011 11 01, 22:07]
tau gerai kad turi ką knist, o pas mane tik pavasarį prasidės "knisimo darbai" smile.gif o jau tada dalinsimės foto ir info smile.gif daug foto esu išsisaugojus,jei kam įdomu arba čia arba el.paštu galiu atsiust 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Mėlyn@kė,2011 11 02, 10:28]
[quote=lingomina,2011 11 01, 22:07]
tau gerai kad turi ką knist, o pas mane tik pavasarį prasidės "knisimo darbai" smile.gif o jau tada dalinsimės foto ir info smile.gif daug foto esu išsisaugojus,jei kam įdomu arba čia arba el.paštu galiu atsiust 4u.gif wub.gif
[/quote]
zinoma kad idomu,as vis ziuriu nuotraukas ir bandau ka nors nukopijuoti,nes neturiu fantazijos.jei tau beliko laukti iki pavasario,vieni juokai ,jis tuoj ateis.
Atsakyti
[quote=lingomina,2011 11 02, 15:09]
http://www.b-g.lt/in...n...d=4&lang=lt gera nuoroda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 02 lapkričio 2011 - 17:04
[quote=Mėlyn@kė,2011 11 02, 18:03]
[quote=lingomina,2011 11 02, 15:09]
http://www.b-g.lt/in...n...d=4&lang=lt gera nuoroda drinks_cheers.gif
[/quote]
jo cia grazu bigsmile.gif ,dekoju uz info.panasiai as ir svajoju,nedidelis alpinariumas,didesnis plotas vejos ir liuks bigsmile.gif ,belieka tik padaryti.jau laukiu pavasario.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2011 11 02, 18:52)
jo cia grazu bigsmile.gif ,dekoju uz info.panasiai as ir svajoju,nedidelis alpinariumas,didesnis plotas vejos ir liuks bigsmile.gif ,belieka tik padaryti.jau laukiu pavasario.

aš irrrr smile.gif nusipirkau vakar kelis krokus,bent taip širdelę nuraminau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 08 04, 21:34)
beriau smelio, klojau plevele juoda ir tik tada akmenukus pyliau

Laba,
noriu ir as alpinariumo 'ale'. Jau issirinkau vieta, turiu vizija. Reikia tik jau kibti i darbus. Na plauksiu pavasario, bet susipirkti medziagu ir pan.Pradesiu nuo pleveles. Kokia plevele geriausia kloti? Patikimiausia ir tt. Kas geriau mulcas ar skalda? Akmenu turiu dideliu..
Tai tiek pradzioj klausimuku.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2011 11 07, 14:26)
Laba,
noriu ir as alpinariumo 'ale'. Jau issirinkau vieta, turiu vizija. Reikia tik jau kibti i darbus. Na plauksiu pavasario, bet susipirkti medziagu ir pan.Pradesiu nuo pleveles. Kokia plevele geriausia kloti? Patikimiausia ir tt. Kas geriau mulcas ar skalda? Akmenu turiu dideliu..
Tai tiek pradzioj klausimuku.
Dekui 4u.gif

Čia galima pamatyti darbų eiliškumą. Šiuo atveju plėvelė nebuvo panaudota. tačiau jei labai nori, tai reiktų ją dėti prieš sodinant augalus, bet jau suformavus kalną, sudėjus didžiuosiu akmenis ir viską užpylus maistingu dirvožemiu. Kokį pasirinkti, priklausys nuo planuojamų sodinti augalų. Gali prireikti įterpti smėlio.

Skalda taip pat yra mulčas, tik jis neorganinis ir nesuyra. O pasirinkimas priklausys nuo pačios sumąstytos vizijos bei tolimesnės priežiūros, organinį mulčą kas kažkiek laiko vis reiks papildyti.
Atsakyti
Dėkui Gaudvile 4u.gif Labai nenoriu ravėjimų, tai plėvelę patiesus gal kiek mažiau būtų žolių smile.gif
Atsakyti