Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

labai gražu, semiamės idėjų drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai grazu, gal patartumete - nugenejome egle, palikome tik virsune ir kas po ja galetu augti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žaislas @ 2011 08 20, 16:54)
Tikrai grazu, gal patartumete - nugenejome egle, palikome tik virsune ir kas po ja galetu augti?  ax.gif

doh.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 08 20, 16:09)

1 foto nereali wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

doh.gif 4u.gif biggrin.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 08 20, 18:22)
1 foto nereali wub.gif  thumbup.gif

100%pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Padidinom tvenkini.Vienas alpinariumas jau buvo prie tvenkinio mazesnio.Pasidarem dar viena kalniuka..Gal kas patarimu kokiu galit duot ka kaip susodint.Noreciau kadagiu koloniniu,dgal kokiu egliu ar tuju..sliauzianciu kadagiu.Noriu didesniu,kad vaizdas butu sioks toks
Atsakyti
[quote=jolitag,2011 08 27, 18:46]
mano drauge iš akmenų ir kankorėžių padarė krokodila lipantį į krantą.. nerealu wub.gif
Atsakyti
Įkelkit nuotraukėlę... 4u.gif Smalsu pažiūrėti.
Atsakyti
quote=jolitag,2011 08 27, 18:46]
mano drauge iš akmenų ir kankorėžių padarė krokodila lipantį į krantą.. nerealu

Būkit gera,nufotografuokit ir įkelkit nuotrauką.labai labai prašau.Akmenų yra, konkorėžių -prisirinksiu.Bet galvoje vaizdas krokodilo nesusideda.Neturiu fantazijos.lĮsivaizduoju,kad atrodo įspūdingai.
Atsakyti
QUOTE(vilyte48 @ 2011 09 27, 10:13)
quote=jolitag,2011 08 27, 18:46]
mano drauge iš akmenų ir kankorėžių padarė krokodila lipantį į krantą.. nerealu
Būkit gera,nufotografuokit ir įkelkit nuotrauką.labai labai prašau.Akmenų yra, konkorėžių -prisirinksiu.Bet galvoje vaizdas krokodilo nesusideda.Neturiu fantazijos.lĮsivaizduoju,kad atrodo įspūdingai.

deja bet ne smile.gif
Atsakyti
nu siaubas ziuriu stebiuosi bigsmile.gif kaip graziai padaryti alpinariumai.keli akmenys kelios geles o kaip graziai ziurisi.o as kaip sernas knisu antri metai ta pati alpinariuma ir nera ika paziuret g.gif .keisiu stiliu,reik priekabos akmenu ir jusu nuotrauku.padarysiu vistiek ka nors grazaus ir as g.gif
Atsakyti