Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(jediara @ 2011 05 27, 20:45)
Bet juk puikūnas vienmetis, o Tu rašai, kad augini keletą metų  g.gif

Net nežinau, bet taip sakė senolė, o turguje mačiau ant šito augaliuko pavadinimas buvo mot. lyties "puikūnė", maniškė tikrai daugiametė...

NickaD --> gražu wub.gif
Atsakyti
temukę į viršų...Ryt savąjį alpinariumą akmenukais užpilsiu, augalai susodinti...Kas gausis - nežinau.Daug foto peržiūrėjau, tikiuosi...
Atsakyti
sveiki, labai smarkiai nesijuokite - gal kas žinote kaip vadinasi daugiametė gėlė, močiučių vadinta "aviželka" ? sumąsčiau sodyboj pasisodinti, bet nežinau kaip vadinasi, kad susirasti kur... help - jei kas žino...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 07 07, 20:59)
temukę į viršų...Ryt savąjį alpinariumą akmenukais užpilsiu, augalai susodinti...Kas gausis - nežinau.Daug foto peržiūrėjau, tikiuosi...

jungiuosi ir aš pas jus į būrį smile.gif neseniai įsigijom sodą, viską peradėsim nuo 0, tad reiks daug skaitytis ir foto žiūrinėtis smile.gif wub.gif
prašysiu merginos pagalbos wink.gif na o jei kuri turi augalų "perteklių" mielai lauksiu až wub.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 08 02, 21:19)
sveiki, labai smarkiai nesijuokite - gal kas žinote kaip vadinasi daugiametė gėlė, močiučių vadinta "aviželka" ? sumąsčiau sodyboj pasisodinti, bet nežinau kaip vadinasi, kad susirasti kur... help - jei kas žino...

Gal tokia http://sodai.lietuvo...s_siurpinis.htm g.gif mano močiutė tokius irgi augino lygtai panašiai vadino'avyže',gal kitaip,bet man jos labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
aš ir pasitobulinau truputį savo senovinių gėlių alpinariumą, sumažinau biggrin.gif , kitur padidinau, turiu 2 dabar
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 08 02, 22:00)
Gal tokia http://sodai.lietuvo...s_siurpinis.htm g.gif mano močiutė tokius irgi augino lygtai panašiai vadino'avyže',gal kitaip,bet man jos labai gražios thumbup.gif

Ačiū, tikrai šita... bet pasirodo ne visai daugiametė...
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 08 03, 08:21)
aš ir pasitobulinau truputį savo senovinių gėlių alpinariumą, sumažinau  biggrin.gif , kitur padidinau, turiu 2 dabar

laukiam foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 08 03, 08:33)
bet pasirodo ne visai daugiametė...

Kiek pamenu močiutės darže irgi kampe augdavo - bet tikrai kiekvienais metais nesėdavo: gal prisisėdavo, gal visgi daugemetės tik sunkiai žiemoja. Pvz. išsiaiškinau, kad nasturtos - daugiametis augalas (nors visur rašo - vienmetis), tik nepakenčia persodinimo, o žiemos joms pas mus per šaltos
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2011 08 03, 12:29)
Kiek pamenu močiutės darže irgi kampe augdavo - bet tikrai kiekvienais metais nesėdavo: gal prisisėdavo, gal visgi daugemetės tik sunkiai žiemoja. Pvz. išsiaiškinau, kad nasturtos - daugiametis augalas (nors visur rašo - vienmetis), tik nepakenčia persodinimo, o žiemos joms pas mus per šaltos

Tiek vienos tiek kitos pacios pasiseja, bet siemet nasturtu nebenorejau toje vietoje, o jos ligi siol dar lenda is zemes biggrin.gif as tik raunu ir raunu ir galo nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 08 03, 13:13)
Tiek vienos tiek kitos pacios pasiseja, bet siemet nasturtu nebenorejau toje vietoje, o jos ligi siol dar lenda is zemes biggrin.gif as tik raunu ir raunu ir galo nesimato biggrin.gif

Tai čia tas pats su šiurpiniais gvazdikais - jie nauji užsisėja ir sekančiais metais žydi....
Atsakyti
Keletas foto iš interneto 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta: