Merginos, o kaip paruošti žiemai uolaskėles? nereikia jų uždengti, ar kas nors panašaus?
QUOTE(Braita @ 2012 10 23, 10:45)
Merginos, o kaip paruošti žiemai uolaskėles? nereikia jų uždengti, ar kas nors panašaus?
Aš nedengiu,dar nei karto neiššalo.Kiek skaičiau,tai pakankamai atsparus šalčiui augaliukas.
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 23, 10:59)
Ne, laukiu, ką įdomesnio be face'iukų sugebėsi parašyti. Į temą ir argumentuotai.
Galit ir nesulaukti ...
Gaudvile,jūs rožes auginat,tai patarkit ar tas rožytes mažas maksimines iškast žiemai ar uždengt pakaktų?Padovanojo vasarą kelis krūmelius,o su rožėm aš dar nedraugauju...
QUOTE(adija5 @ 2012 10 23, 11:36)
Aš nedengiu,dar nei karto neiššalo.Kiek skaičiau,tai pakankamai atsparus šalčiui augaliukas.
Ačiū
QUOTE(saigha @ 2012 10 23, 15:10)
Man kažkodėl neatidaro ir aš norėčiau pasimokyt teorijos
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 23, 16:18)
Papildyta:
o taip?
http://www.walnuts.l...os_puosimas.php
apie alpinariumus dešinėje stulpelio pusėje
Ačiū, taip atsidaro.
Teorijos dar visos neperskaičiau, bet pavyzdžiai ... na nežinau...
QUOTE(adija5 @ 2012 10 23, 11:36)
Gaudvile,jūs rožes auginat,tai patarkit ar tas rožytes mažas maksimines iškast žiemai ar uždengt pakaktų?Padovanojo vasarą kelis krūmelius,o su rožėm aš dar nedraugauju...
kaip jau ir minėjo, žiemoja jos pas mus visai lengvai. Tik pirmais metais eglišakėm buvau apdėjus, o paskui durpėm užpildavau. Ir jau kaip minėjo, jos tik vazonėliuose mini, dirvoj vos ne trigubai į viršų ir plotį pasiduoda. Beje, paprastai vazonėliuose būna po 3-4 atskiras rožytes, tai galima drąsiai išdalint
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 23, 17:41)
Idėjos:
Gražu
sako, kosk seimininkas, toks ir suo. bet tai ziuriu ir gelynams tinka tas siaip tai juokinga, pati koliojuosi, pati, rekiu, o paskui dar auka suvaidinu na kaimas kryzkelej
lingomina, pas jus ne alpinariumas ir tokiu net nekvepia. Galite tuos akmenukus, kad ir dviguba spirale israityti, vistiek nebus alpinariumas. Juk jei vilksunio dydzio misrunas tures ilgas nulepusias ausis, tai jis netaps spanieliumi. Taip temoje bus nusigrybauta iki to, kad akmenu pamatus ir gelyna sali jo pavadinsite alpinariumu
Jei norite savo kurini parodyti, tada jums i sita tema:
http://www.supermama...?...200999&st=0
"Floroje" mane stebina viena - zmoniu noras aiskiai ivardintose temose diskutuoti apie dalykus, kurie i temos formuluote niekaip neisipaiso.
lingomina, pas jus ne alpinariumas ir tokiu net nekvepia. Galite tuos akmenukus, kad ir dviguba spirale israityti, vistiek nebus alpinariumas. Juk jei vilksunio dydzio misrunas tures ilgas nulepusias ausis, tai jis netaps spanieliumi. Taip temoje bus nusigrybauta iki to, kad akmenu pamatus ir gelyna sali jo pavadinsite alpinariumu
Jei norite savo kurini parodyti, tada jums i sita tema:
http://www.supermama...?...200999&st=0
"Floroje" mane stebina viena - zmoniu noras aiskiai ivardintose temose diskutuoti apie dalykus, kurie i temos formuluote niekaip neisipaiso.
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 23, 17:41)
Idėjos:
QUOTE(sm2002 @ 2012 10 23, 17:44)
Alpinariumas ant šiukšlių dėžės
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 23, 18:03)
Mumrikai , negadinkit savo nervų, vis viena nesupras.