Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(lingomina @ 2012 10 18, 18:18)
tokia buvo idomi temute ,kelios kiaules iskniso visa alpinariuma.
na reik ir joms kazkuo uzsiimt,pagal prigimti.

pas mane alpinariume tulpiu yra daug.
kol dar nesuvesi daugiametes geles,tulpes tarp akmenu grazia atrodo.

Čia Jūs rimtai ? g.gif

Ir moderatoriams neužkliūva? blink.gif
Atsakyti
na nekritikuokit jus mane ce taip g.gif
,nelabai man ir svarbios jusu nuomones,as turiu savo.

adija5-ne taip supratot,as akmenis su viena melsve noriu padaryti
alpinariumo kampe.

linetaks -jus irgi visiskai nesupratot.
as nemenkinau profesionaliu apzeldintoju darbus,
ir juos ir darbus gerbiu ir pasimokau.
as tik sumenkinau ju kultura,savo nuomuones brukima.
niekad nenoreciau kad mano kiema tvarkytu tokie .

na ka ce sujumis pakalbesi,eilinis nesusikalbejimas.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 10 21, 09:34)
Noriu Jus paguosti dėl "garuojančių" augaliukų. Na ir žmonės šiais laikais  blink.gif

Nieko nepadarysi,dabar ir kapinėse gėles išvagia gėliomanai...

Lingomina,ne kritikuoju,juokauju biggrin.gif Ir pavadinimus kuriu ax.gif Va mano prie tos tujos būtų galima vadinti taisyklingos blyno formos akmenėlių ratas g.gif

Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 10 21, 14:33)

linetaks -jus irgi visiskai nesupratot.
as nemenkinau profesionaliu apzeldintoju darbus,
ir juos ir darbus gerbiu ir pasimokau.
as tik sumenkinau ju kultura,savo nuomuones brukima.
niekad nenoreciau kad mano kiema tvarkytu tokie .

na ka ce sujumis pakalbesi,eilinis nesusikalbejimas.

Norėčiau pataisyti - Linetax 4u.gif Manyčiau, kad nieko ir niekada nereikia menkinti: nei darbų, nei kultūros, nei žmonių, nei jų nuomonių ir t.t. Niekas niekada negali įbrukt savo nuomonės jei mes patys to nenorim. Ir tie profesionalai į Jūsų kiemą juk nesibrauna, jei nenorite jų smile.gif Kurkite savo aplinką taip, kaip jums patinka ir jei jau dalyvaujate diskusijose, priimkite ir kitų nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 21, 01:31)
lotuliukas.gif Na gal žemės geresnės užvežt būtų išeitis g.gif ?

nematau kazkaip kas tokio juokingo
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2012 10 21, 10:54)
Čia Jūs rimtai ?  g.gif

Ir moderatoriams neužkliūva?  blink.gif

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 22 spalio 2012 - 09:11
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 10 22, 10:11)
nematau kazkaip kas tokio juokingo

Nuotraukoj matosi kaip niekas neauga, juokas nesuėmė, bet nusišypsoti - privertė. Tikrai, tikrai niekas neauga rolleyes.gif
Atsakyti
adija5 - pasakykit, kaip Jums pavyko taip graziai paslept pirktinio baseino krastus ? Visai nesimato plastamases. Ar as ne taip supratau - ne plastmasinis jis ?
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2012 10 22, 11:42)
adija5 - pasakykit, kaip Jums pavyko taip graziai paslept pirktinio baseino krastus ? Visai nesimato plastamases. Ar as ne taip supratau - ne plastmasinis jis ?

Ir man malonus nustebimas kilo thumbup.gif
O tą taisyklingą plyną reikia truputį pagadinti,ir bus gerai,juk griauti ir vel statyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 22 spalio 2012 - 12:54
QUOTE(Linetax @ 2012 10 21, 21:44)
Norėčiau pataisyti - Linetax  4u.gif Manyčiau, kad nieko  ir niekada nereikia menkinti: nei darbų, nei kultūros, nei žmonių, nei jų nuomonių ir t.t. Niekas niekada negali įbrukt savo nuomonės jei mes patys to nenorim. Ir tie profesionalai į Jūsų kiemą juk nesibrauna, jei nenorite jų  smile.gif Kurkite savo aplinką taip, kaip jums patinka ir jei jau dalyvaujate diskusijose, priimkite ir kitų nuomones  mirksiukas.gif

amen g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 10 22, 10:25)
Nuotraukoj matosi kaip niekas neauga, juokas nesuėmė, bet nusišypsoti - privertė. Tikrai, tikrai niekas neauga  rolleyes.gif

3 krumai tai augmenija taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 10 22, 16:03)
3 krumai tai augmenija taip biggrin.gif

Na, žiūrim, ką čia turim - ogi, nemažai matosi. Kelios tujos, vynuogė, vilkdalgiai, magnolija, o už tvorelės gyvas galas žydi. Klausimas, ar patys nenorit augalų, ar dirva tam netinkama. Beje, veja taip pat sodriai žalia, vadinasi auga. Kaip ir į Sacharos dykumą nepanašu mirksiukas.gif

Tiesa, yra nemažai būdų ir be papildomo žemių sluoksnio užvežimo, tereikia gerinti jau esančią, sėjant sideratus, nupjovus jais mulčiuoti, vėliau vejos žole ir po kelerių metų bus puri, humusinga dirva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2012 10 22, 12:42)
Ar as ne taip supratau - ne plastmasinis jis ?

Aha,toks plastikinis,senukuose pilna visokių dydžių.MB įkasė per sprindį žemiau nei žemės lygis ir aš tą sprindį virš jo akmenais apdėliojau. Tiesa,kai kuriuos ir klijavau kažkokiais akmens klijais vieną prie kito,kad laikytųsi ir jokios liūtys neišplautų fool.gif
Amarrile,pakeitus formą gausis tik netaisyklingos formos blynas biggrin.gif Proporcijos ne tos lyginant tujos ir akmenų dydžius,ir tų akmenėlių užimamo ploto.Va Puntuko dydžio akmenys ten tiktų biggrin.gif O dabar toks vėjaraupis ir tiek irnesakyk.gif Va tik keli metai pradėjau tikslingiau domėtis ir akmenų kompozicijom,ir pačiais augalais . Ir žinau,kad nė velnio nežinau...
Ir gal merginos susitariam,kad vadinam alpinariumais viską,kur akmenų yra,tai nebus nei purkštavimų nei nesusikalbėjimų ax.gif Koks skirtumas alpinariumas,rokariumas ar tik akmuo gražiai įkomponuotas ar padėliotas?O tai kartais temoj atrodo,kad tuos akmenis betampydamos persitempė ir pervargusios,piktos it širšės...tik užkabink gun_bandana.gif .Čia gi Forumas,ne asmeninis blogas...
Atsakyti