Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

gal neterškit temos,eikit į az ir aiskinkitės wink.gif gal kitiems visai neįdomu skaityt kaikuriuos postus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 06, 21:10)
o koks skirtumas, kas matosi ar nesimato. manes tiesa sakant, nei jusu, nei smth, nei melynakes asmenybes ir reiskiamos emocijos nedomina, ar cia baltieji, ar raudonieji, koks skirtumas  biggrin.gif . uztat visai sudomino gvildenamas tvenkinuko klausimas ir reiskiamos nuomones butent jo tema. Jus jei pereitumete nuo asmenybiu prie aptariamos temos, tai butu ir idomiau, ir naudingiau  mirksiukas.gif
tai vat, jei vistik  grizti prie tvenkinio ir jusu siulymo, tai taip ir nesupratau, kam tie akmenys, tarp smth pasiulytu augaleliu? Mano manymu, plotas tai nemazas, pradings tie vienas ar trys akmenukai tokioje erdveje ir tarp tu visu geliu. o ir kazkaip atrodo, kad ta vieta bus dazniau matoma is toli, nei is arti. Klausimas, kam tada ju isvis reikia, ar aplamai reikia alpinariumo, ar tai ka siulote ir yra alpinariumas, kaip visas tas reikalas atrodys is didesnio atstumo... zodziu klausimu visai nemenkai man iskilo, gal ir melynakei tie pasamprotavimai bus naudingi, juk jai vietoje geriau matosi, nei mums nuotraukoje.
argi ne smagiau kalbeti apie aplinka?  smile.gif

ne as jums ka siuliau ,ne jus cia taip pergyvenkit.
na zinoma kad mieliau kalbeti apie aptariama aplinka,
nei apie jusu tobula skoni g.gif lotuliukas.gif

atsiprasau uz temos tersima,
nu negaliu nepabendraut ,kai mane kalbina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 06 liepos 2012 - 20:47
QUOTE(lingomina @ 2012 07 06, 21:38)

atsiprasau uz temos tersima,
nu negaliu nepabendraut ,kai mane kalbina.

thumbup.gif thumbup.gif geras posakis biggrin.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
na va kokia diskusija biggrin.gif Aciu visoms uz idejas 4u.gif Zemiu kruva prasklaidysim ,sodinsim manau pusaiciu ,dar kokiu nereikliu augalu . Kad gautusi naturaliai ir isilietu i salia esanti miska . Tiesa ,tvenkini reikes aptverti ,turim maza vaikuti ,tik kaip geriau tai padaryt ? Tinklas ,medine tvorele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2012 07 06, 21:21)
  Zemiu kruva prasklaidysim ,sodinsim manau pusaiciu ,dar kokiu nereikliu augalu . Kad gautusi naturaliai ir isilietu i salia esanti miska .

manau teisingiausias sprendimas smile.gif
Atsakyti
kur visos dingusios? po lapais rudeniniais? mikliaii rodomės kas ką prikonstravot per vasarėlę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 10 04, 14:57)
kur visos dingusios? po lapais rudeniniais? mikliaii rodomės kas ką prikonstravot per vasarėlę? biggrin.gif

prikonstravom daug ,tik kad visas grozis jau baigias.
o ka pati sukonstravai irgi parodyk.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 10 05, 15:08)
prikonstravom daug ,tik kad visas grozis jau baigias.
o ka pati sukonstravai irgi parodyk.

paieskosiu kuria diena,pasidariau kampeli sode smile.gif
Atsakyti
o ten,kur trys akmenys,jau alpinariumas blush2.gif blink.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
va taip va, mano pirmasis kampelis,dėl laiko stygiaus šiemet nepabaigtas deja schmoll.gif ax.gif dabar tik dar aplink augalus apdėta mulčo... ax.gif ir dar is desinės (man sėdint prie pc) smile.gif) auga diiidelis krapinis bijūnas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 05 spalio 2012 - 17:01
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 10 05, 17:58)
va taip va, mano pirmasis kampelis,dėl laiko stygiaus šiemet nepabaigtas deja schmoll.gif  ax.gif dabar tik dar aplink augalus apdėta mulčo... ax.gif ir dar is desinės (man sėdint prie pc) smile.gif) auga diiidelis krapinis bijūnas wub.gif

kaip pirmas darbelis gana pavykes,
mano supratimu nelabai cia geliu ir bereik.
viena kita siloka ,ar bergenija ir liuks.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 10 06, 14:34)

mano supratimu nelabai cia geliu ir bereik.

Niekaip nesuprantu,kaip alpinariumas be augalų?Alpinariumas tai mažasis kalnų peizažas,natūraliai įsiliejantis į aplinką.O pas mėlynakę tvenkinukas aprėmintas skalda,bet alpinariumu man nei nekvepia.Na sodybos akcentas geriausiu atveju...Arba aš tada nesuprantu,kas yra alpinariumas g.gif Šiaip tai ir man galvos skausmas tas alpių sodelis.Antri metai tik kalniuką formuoju,kad kuo natūraliau jo forma atrodytų ir vis tiek rezultatas netenkina schmoll.gif
Atsakyti