gal neterškit temos,eikit į az ir aiskinkitės gal kitiems visai neįdomu skaityt kaikuriuos postus
QUOTE(Cobre @ 2012 07 06, 21:10)
o koks skirtumas, kas matosi ar nesimato. manes tiesa sakant, nei jusu, nei smth, nei melynakes asmenybes ir reiskiamos emocijos nedomina, ar cia baltieji, ar raudonieji, koks skirtumas . uztat visai sudomino gvildenamas tvenkinuko klausimas ir reiskiamos nuomones butent jo tema. Jus jei pereitumete nuo asmenybiu prie aptariamos temos, tai butu ir idomiau, ir naudingiau
tai vat, jei vistik grizti prie tvenkinio ir jusu siulymo, tai taip ir nesupratau, kam tie akmenys, tarp smth pasiulytu augaleliu? Mano manymu, plotas tai nemazas, pradings tie vienas ar trys akmenukai tokioje erdveje ir tarp tu visu geliu. o ir kazkaip atrodo, kad ta vieta bus dazniau matoma is toli, nei is arti. Klausimas, kam tada ju isvis reikia, ar aplamai reikia alpinariumo, ar tai ka siulote ir yra alpinariumas, kaip visas tas reikalas atrodys is didesnio atstumo... zodziu klausimu visai nemenkai man iskilo, gal ir melynakei tie pasamprotavimai bus naudingi, juk jai vietoje geriau matosi, nei mums nuotraukoje.
argi ne smagiau kalbeti apie aplinka?
tai vat, jei vistik grizti prie tvenkinio ir jusu siulymo, tai taip ir nesupratau, kam tie akmenys, tarp smth pasiulytu augaleliu? Mano manymu, plotas tai nemazas, pradings tie vienas ar trys akmenukai tokioje erdveje ir tarp tu visu geliu. o ir kazkaip atrodo, kad ta vieta bus dazniau matoma is toli, nei is arti. Klausimas, kam tada ju isvis reikia, ar aplamai reikia alpinariumo, ar tai ka siulote ir yra alpinariumas, kaip visas tas reikalas atrodys is didesnio atstumo... zodziu klausimu visai nemenkai man iskilo, gal ir melynakei tie pasamprotavimai bus naudingi, juk jai vietoje geriau matosi, nei mums nuotraukoje.
argi ne smagiau kalbeti apie aplinka?
ne as jums ka siuliau ,ne jus cia taip pergyvenkit.
na zinoma kad mieliau kalbeti apie aptariama aplinka,
nei apie jusu tobula skoni
atsiprasau uz temos tersima,
nu negaliu nepabendraut ,kai mane kalbina.
QUOTE(lingomina @ 2012 07 06, 21:38)
geras posakis
na va kokia diskusija Aciu visoms uz idejas Zemiu kruva prasklaidysim ,sodinsim manau pusaiciu ,dar kokiu nereikliu augalu . Kad gautusi naturaliai ir isilietu i salia esanti miska . Tiesa ,tvenkini reikes aptverti ,turim maza vaikuti ,tik kaip geriau tai padaryt ? Tinklas ,medine tvorele?
QUOTE(melynake* @ 2012 07 06, 21:21)
Zemiu kruva prasklaidysim ,sodinsim manau pusaiciu ,dar kokiu nereikliu augalu . Kad gautusi naturaliai ir isilietu i salia esanti miska .
manau teisingiausias sprendimas
kur visos dingusios? po lapais rudeniniais? mikliaii rodomės kas ką prikonstravot per vasarėlę?
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 10 04, 14:57)
kur visos dingusios? po lapais rudeniniais? mikliaii rodomės kas ką prikonstravot per vasarėlę?
prikonstravom daug ,tik kad visas grozis jau baigias.
o ka pati sukonstravai irgi parodyk.
QUOTE(lingomina @ 2012 10 05, 15:08)
prikonstravom daug ,tik kad visas grozis jau baigias.
paieskosiu kuria diena,pasidariau kampeli sode
o ten,kur trys akmenys,jau alpinariumas
va taip va, mano pirmasis kampelis,dėl laiko stygiaus šiemet nepabaigtas deja dabar tik dar aplink augalus apdėta mulčo... ir dar is desinės (man sėdint prie pc) ) auga diiidelis krapinis bijūnas
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 10 05, 17:58)
va taip va, mano pirmasis kampelis,dėl laiko stygiaus šiemet nepabaigtas deja dabar tik dar aplink augalus apdėta mulčo... ir dar is desinės (man sėdint prie pc) ) auga diiidelis krapinis bijūnas
kaip pirmas darbelis gana pavykes,
mano supratimu nelabai cia geliu ir bereik.
viena kita siloka ,ar bergenija ir liuks.
QUOTE(lingomina @ 2012 10 06, 14:34)
Niekaip nesuprantu,kaip alpinariumas be augalų?Alpinariumas tai mažasis kalnų peizažas,natūraliai įsiliejantis į aplinką.O pas mėlynakę tvenkinukas aprėmintas skalda,bet alpinariumu man nei nekvepia.Na sodybos akcentas geriausiu atveju...Arba aš tada nesuprantu,kas yra alpinariumas Šiaip tai ir man galvos skausmas tas alpių sodelis.Antri metai tik kalniuką formuoju,kad kuo natūraliau jo forma atrodytų ir vis tiek rezultatas netenkina