Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 05 11, 21:37)
kokiom cia gelem apsodintas bordiuriukas g.gif ? grazu as tokiu noreciau rolleyes.gif

Man primena aitrųjį šiloką (nuotrauka nelabai ryški). Natūraliai auga pušynuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 12 gegužės 2012 - 11:42
QUOTE(diva3 @ 2012 05 12, 12:10)
Aciu ax.gif  
*SIM*SIUS*, cia ne gelytes, o daugiametes ale samaneles, pernai pirkau Kalvariju turguje. Bet siemet neradau, man dar ju truksta siek tiek, bet turbut reiks pasidaugint. smile.gif

Man tokiu ryskiu daugemeciu ir reiketu ax.gif o tu tai aisku kad jau is situ gali pasidauginti

QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 12, 12:42)
Man primena aitrųjį šiloką (nuotrauka nelabai ryški). Natūraliai auga pušynuose

Aciu 4u.gif reikes ieskoti turgui, gal kokia bobule tures ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *SIM*SIUS*: 12 gegužės 2012 - 16:17
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 05 11, 22:37)
kokiom cia gelem apsodintas bordiuriukas g.gif ? grazu as tokiu noreciau rolleyes.gif

pagal mane, tai čia šliaužiančioji šilingė mirksiukas.gif Jei reikia, galite užlėkti pas mane, turiu jų (ir visokiausių kitokių daugiamečių) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2012 05 12, 21:42)
pagal mane, tai čia šliaužiančioji šilingė mirksiukas.gif Jei reikia, galite užlėkti pas mane, turiu jų (ir visokiausių kitokių daugiamečių) mirksiukas.gif

g.gif ne silinge tikrai schmoll.gif bet kaip mane ta spalva uzkabino rolleyes.gif nu noriu tokios spalvos savo gelyne biggrin.gif

Va sitam gelyne noreciau apskirti zole nuo juodziamio ax.gif gal jus turit kokiu panasiu augaliuku rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
2 kupstai žydintys ružavai nuotraukoje-uolaskėlė mirksiukas.gif turiu jų nemažai ir ružavų ir keleto veislių baltų, jei įdomu, parašysiu až ir įmesiu augaliukų nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2012 05 13, 10:54)
2 kupstai žydintys ružavai nuotraukoje-uolaskėlė mirksiukas.gif turiu jų nemažai ir ružavų ir keleto veislių baltų, jei įdomu, parašysiu až ir įmesiu augaliukų nuorodą mirksiukas.gif

Ruzavu pati daug turiu,o ir baltu gavau jau kereli thumbup.gif

Einu ziureti jusu groziu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas Vilnij pasidalintų augaliukais naujai kuriamam alpinariumui smile.gif
Dukrelė kuriasi važiuojant ant Trakų ax.gif
Pas mane tik pavėsio augaliukai unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu parodyti musu alpinariuma. Darbas uzeme apie keturias dienas, alpinariumas dar nevisai baigtas, taciau teliko sudeti taskus ant i smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julval: 27 gegužės 2012 - 13:36
QUOTE(julval @ 2012 05 27, 14:33)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuooooooooolė wub.gif gražu tongue.gif o kas ten į sraaiges paanašūs ant žemės? blink.gif g.gif
Atsakyti
julval thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
lb grazus alpinariumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 05 11, 21:37)
kokiom cia gelem apsodintas bordiuriukas g.gif ? grazu as tokiu noreciau

Astersita teisi tai-šliaužianti šilingė.Vilniuje turiu perteklių..
Atsakyti