Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(Žoržett @ 2012 05 11, 09:09)

man graži jau vin idėja kad nesėdit namuose, DAROT kažką thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė vien už tai, o vertint galiu - man gražu,žinoma dar augt o augt tongue.gif 4u.gif
p.s. avataras jūsų dar geresnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 05 11, 11:25)
man graži jau vin idėja kad nesėdit namuose, DAROT kažką thumbup.gif  thumbup.gif šaunuolė vien už tai, o vertint galiu - man gražu,žinoma dar augt o augt tongue.gif  4u.gif
p.s. avataras jūsų dar geresnis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi grazu thumbup.gif
Bet avataras tai tikrai superinis thumbup.gif net mano maziui patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 05 11, 10:45)
Man irgi grazu  thumbup.gif
Bet avataras tai tikrai superinis  thumbup.gif net mano maziui patiko lotuliukas.gif

juokingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakva @ 2012 05 10, 19:25)
Sveikos,norejau pasiteirauti ,gal zinote kur butu galima isigyti sliauziojanciu roziu?Labai noreciau patalpinti i savo alpinariuma ax.gif

www.rozes.lt

Atsakyti
Sveiki, as isdrysiu ikelti pora foto savo darbelio blush2.gif Esu pradedanti, todel smarkiai nesukritikuokit ax.gif

user posted image

Tulpes sodinau ne taip bet katinai iskapste, tai isdygo "pakoreguotai" ju doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
...gražu, tikrai, bet patarčiau po akmenukais patiesti plėvelę, kad žolės neaugtų.
Atsakyti
Aciu ax.gif Anais metais buvau taip padarius, tik mazesnis buvo darzelis, tai visai neprivargau su ravejimu, viena kita zolyte isdygdavo, ja israudavau ir tiek. Todel siemet drasiau pyliau akmenukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2012 05 11, 16:13)
Aciu ax.gif  Anais metais buvau taip padarius, tik mazesnis buvo darzelis, tai visai neprivargau su ravejimu, viena kita zolyte isdygdavo, ja israudavau ir tiek. Todel siemet  drasiau pyliau akmenukus blush2.gif

šaunuolės merginos esat tikrai thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, čia nuskaičiau, kad kurios tiesėt plėvelę, tai iškirpot skylę aplink augalus na ir aišku ten pridygo piktžolių. nereikia to daryti. Reikia prakirpti tokį kryžių, tada plėvelė prasiskiria, lengva užmauti ant augaliuko (ar jį pasodinti), o paskui kraštai vėl susileidžia, nelieko jokios skylės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2012 05 11, 15:46)

kokiom cia gelem apsodintas bordiuriukas g.gif ? grazu as tokiu noreciau rolleyes.gif

QUOTE(Braita @ 2012 05 11, 21:58)
Merginos, čia nuskaičiau, kad kurios tiesėt plėvelę, tai iškirpot skylę aplink augalus na ir aišku ten pridygo piktžolių. nereikia to daryti. Reikia prakirpti tokį kryžių, tada plėvelė prasiskiria, lengva užmauti ant augaliuko (ar jį pasodinti), o paskui kraštai vėl susileidžia, nelieko jokios skylės  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as taip ir darau
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2012 05 11, 21:37)
kokiom cia gelem apsodintas bordiuriukas g.gif ? grazu as tokiu noreciau rolleyes.gif

Aciu ax.gif
*SIM*SIUS*, cia ne gelytes, o daugiametes ale samaneles, pernai pirkau Kalvariju turguje. Bet siemet neradau, man dar ju truksta siek tiek, bet turbut reiks pasidaugint. smile.gif
Atsakyti