cia BRAITA ne silokas ,kazkoks medelis.
vis dar nebaigiu savo alpinariumo ir as.
prikroviau daug dideliu akmenu,nu koks alpinariumas be akmenu,
kita diena ziuriu ir taip sunku ziureti lig tie akmenys spaudzia kazka.
gal kol mazos geles dar taip issiryskina tie akmenys.
nusivyliau savo kuryba,palauksiu vasaros,gal keisis vaizdai.
QUOTE(lingomina @ 2012 05 09, 18:42)
cia BRAITA ne silokas ,kazkoks medelis.
Lingomina, akmenys atrodo natūraliau, kai jie ne sukraunami ant viršaus, o daugiau ar mažiau įkasami į žemę. Gal tai padėtų tą spaudimo jausmą sumažinti
QUOTE(aispra @ 2012 05 09, 19:03)
Lingomina, akmenys atrodo natūraliau, kai jie ne sukraunami ant viršaus, o daugiau ar mažiau įkasami į žemę. Gal tai padėtų tą spaudimo jausmą sumažinti
visko gali buti
akmenys truputi isigules ,geles paaugs,ir nebebus taip ziauriai.
o dabar nebeziuresiu ne i ta puse
QUOTE(lingomina @ 2012 05 09, 19:19)
visko gali buti
toks jausmas, kad aš čia rašiau
gražios dienos darbininkės
[quote=lingomina,2012 04 16, 18:22]
[quote=Sju00,2012 04 15, 18:50]
,nes man visas efektas kai prazysta pirmos geles o paskui uzsiskleidzia plautes,kiti lapai is ju islenda lelijos ir galiausiai rudenines geles perima savo grozi.cia taip pas mane.
[/quote]
čia yra mano svajonė taip kada pasidaryti ech....kada nors....dabar domiuosi nuo ko pradėti kaip reikėtų išsidėlioti, gėlių pavadinimus bandau įsiminti...tai galva taip sukas nuo viso info, kad pradedu galvoti, kad man pačiai savarankiškai nė pro kur...ne visiems lemta turėt akį ir tiesiog matyti kur ka pasodinti....matau padaryta man be galo gražu seilę varvinu, o kai pati gėlę pasisodinu, man ji kreiva šleiva neežinau.....
[quote=Sju00,2012 04 15, 18:50]
,nes man visas efektas kai prazysta pirmos geles o paskui uzsiskleidzia plautes,kiti lapai is ju islenda lelijos ir galiausiai rudenines geles perima savo grozi.cia taip pas mane.
[/quote]
čia yra mano svajonė taip kada pasidaryti ech....kada nors....dabar domiuosi nuo ko pradėti kaip reikėtų išsidėlioti, gėlių pavadinimus bandau įsiminti...tai galva taip sukas nuo viso info, kad pradedu galvoti, kad man pačiai savarankiškai nė pro kur...ne visiems lemta turėt akį ir tiesiog matyti kur ka pasodinti....matau padaryta man be galo gražu seilę varvinu, o kai pati gėlę pasisodinu, man ji kreiva šleiva neežinau.....
QUOTE(Žoržett @ 2012 05 09, 20:26)
toks jausmas, kad aš čia rašiau
gerai kad ne man vienai sitaip..
QUOTE(linksmuoliukas @ 2012 05 10, 10:09)
man irgi taip buna ,kai pas kitus pamatau kaip grazu,
o kai pati padarau kazkaip netaip,bet paskui pasidaro gerai
bet reikia bandyti ir pasiseks
Sveikos,norejau pasiteirauti ,gal zinote kur butu galima isigyti sliauziojanciu roziu?Labai noreciau patalpinti i savo alpinariuma
QUOTE(Trakva @ 2012 05 10, 19:25)
Sveikos,norejau pasiteirauti ,gal zinote kur butu galima isigyti sliauziojanciu roziu?Labai noreciau patalpinti i savo alpinariuma
as irgi
Foto cia neperdaugiausiai,tai idesiu savo, nors ir nelabai norisi.
Pries teisiant prasau ivertinti aplinkybes ...
Mano alpinariumai dygsta prie daugiabucio nu neturiu as namo, neturiu..... Bet tai nereiskia, kad negaliu puosti savo aplinkos, ania ?
Aisku daugiabutis itakoja ir augalus, nesinori brangiu pirkt, niekada nezinai kam nagai niezet prades ...
Cia pernykstis
O cia siemetinis dygsta dar tik
Pries teisiant prasau ivertinti aplinkybes ...
Mano alpinariumai dygsta prie daugiabucio nu neturiu as namo, neturiu..... Bet tai nereiskia, kad negaliu puosti savo aplinkos, ania ?
Aisku daugiabutis itakoja ir augalus, nesinori brangiu pirkt, niekada nezinai kam nagai niezet prades ...
Cia pernykstis
O cia siemetinis dygsta dar tik
QUOTE(Trakva @ 2012 05 10, 18:25)
Aš pirkau iš Sodo rožės, prekiavo turguje http://www.sodoroze.lt/