Merginos gal kas galetu Kaune Zaliakalnyje padeti isirengti nediduka alpinariuma o tai aplink nama tik zole o taip gelyciu norisi... kazkaip vazoneliai jau nepuosia..
su mielu noru atsilyginciau
o tai as pati apie geles nedaug nusimanau is lauko geliu zinau tik petunijas
QUOTE(Irena_P @ 2011 05 15, 20:40)
Merginos gal kas galetu Kaune Zaliakalnyje padeti isirengti nediduka alpinariuma o tai aplink nama tik zole o taip gelyciu norisi... kazkaip vazoneliai jau nepuosia..
Su malonumu galiu patarti Bet manau, kad jei patys nieko nežadate daryti, tai lieka tik apželdinimo firma... Pasidalink detaliau savo noru... Dar siūlau pasiskaityti http://www.sodininky...pasidaryk-pats/
QUOTE(Fonda @ 2011 05 15, 21:29)
Su malonumu galiu patarti Bet manau, kad jei patys nieko nežadate daryti, tai lieka tik apželdinimo firma... Pasidalink detaliau savo noru... Dar siūlau pasiskaityti http://www.sodininky...pasidaryk-pats/
Aciu uz nuoroda
Viska galeciau padaryti pati man tik reikia kad kazkas suvadovautu na pasakytu kaip daryti o tai as pries pora metu kazka bandziau tai vyras mano mena ivertino pasakydamas "sis tavo darzelis labai panasus i maza kapeli" tai daugiau nerizikuoju, ne tik nieko nesigaus bet dar ir zole sugadinsiu
Kazin ar kokia apzeldinimo firma vaziuotu irengineti toki miniatiurini alpinariuma
QUOTE(adriu @ 2011 05 16, 15:11)
o čia mano..
pernai ėmėm tvarkyt sodą-buvo 5 metai apleistas ir styrojo velėna,tai pradėjom nuo 0..šiemet jau kažkas panašaus matos..supratymo visai neturėjau..darau kas man gražu ir tiek
pernai ėmėm tvarkyt sodą-buvo 5 metai apleistas ir styrojo velėna,tai pradėjom nuo 0..šiemet jau kažkas panašaus matos..supratymo visai neturėjau..darau kas man gražu ir tiek
na tikrai neblogai gavosi
QUOTE(Nulika @ 2011 04 17, 19:54)
as jau savo rodziau, bet dar karta
Gražu
QUOTE(eirian @ 2011 05 22, 00:19)
Peržiūrėjau albumą -net komentarų nereikia
Šios dienos foto iš visų pusių:
QUOTE(Gitusia @ 2011 05 22, 20:41)
Kur katina pirkot ? Ir kokios cia geltonos gelytes desineje virsuje ?
Katiną pirkau Šiauliuose vienoj pardėj, kur ir sendakčių galima rast, labai jau mielas man jis pasirodė ))
Ta geltona gėlė žydi visą vasarą, plečiasi, bet gaila, pavadinimo nežinau Pirkau pernai Mažeikių turguj
Ta geltona gėlė žydi visą vasarą, plečiasi, bet gaila, pavadinimo nežinau Pirkau pernai Mažeikių turguj
Žuvis labai faina - man prie baseino tiktų